Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kizlar yeni actigimiz topige gelin. kasimda hamile kalmak isteyenler buraya. topigin adi hadi buyrunnn

Dün kramp girince ve ağrılar olunca cumartesi günkü randevumu bugüne aldım. Kese çok minik de olsa göründü. Kan pıhtılaşması sorunu için iğne verdi günlük. B12 ve folik asit. Haftaya tekrar kontrol var.

Bebeğin hayırlı olsun canım kaç haftalık ?

geçmiş olsun kardeş, kendini yormamaya çalış..

benim hiç belirtim yok ki ah olsa da anlatsam keşke yalnış anlaşılmasın hamile olup olmadığımda henüz belli değil canım :)
Aslında düşündükçe belirti arıyo insan benimde ovulasyon sonrası 1 hafta göğüs hassasiyetim vardı göğüslerimin koltuk altına doğru yanlarda ağrılar kasığımda batmalar bi ağırlık. Gün itibariyle bitti gibi hepsi anlamadım

beklemekten başka çare yok tatlım bekleyip göreceğiz nasip...

Kızlar hala mide bulantısı kusma yok bende çok korkuyorum bi kez dış gebelik geçirdiğim için 5. haftasında hala kusmayan bulantısı olmayan varmi

amin cnm saol rabbim sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

oww supersin canm. Hemde kendi işinin patronu oluyosun muhteşm bişy bu. Kafan iyice dağılır artık inşllh
inşallah cnm bakalım bugün dükkanın elektrik , su işlemlerini fln hallettirdim yemin ediyorum resmen devlet tarafından soyguna uğradım pazartesi şirket kurulumu için koşturucam baya tempoluyum son zamanlarda .açıldıktan snra zaten ordan bir yere kıpırdayamam çok iyi geldi bana bu iş

Haklisin dusunmucen ..psikolojik de olabiliyomus. Bn ck yasadm çünkü kendini avutuyosun aslında. Snrda hayal kırıklığı v.s .aslında akisina bırakacaksın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…