- 26 Ağustos 2015
- 2.709
- 1.651
Belirtilerin neydi peki bide ne zamandır var ??benimki normalde bugün, beklemedeyim canım..
Göremedim topiği ben canım ??kizlar yeni actigimiz topige gelin. kasimda hamile kalmak isteyenler buraya. topigin adi hadi buyrunnn
Bebeğin hayırlı olsun canım kaç haftalık ?Dün kramp girince ve ağrılar olunca cumartesi günkü randevumu bugüne aldım. Kese çok minik de olsa göründü. Kan pıhtılaşması sorunu için iğne verdi günlük. B12 ve folik asit. Haftaya tekrar kontrol var.
Belirtilerin neydi peki bide ne zamandır var ??
Dün kramp girince ve ağrılar olunca cumartesi günkü randevumu bugüne aldım. Kese çok minik de olsa göründü. Kan pıhtılaşması sorunu için iğne verdi günlük. B12 ve folik asit. Haftaya tekrar kontrol var.
Aslında düşündükçe belirti arıyo insan benimde ovulasyon sonrası 1 hafta göğüs hassasiyetim vardı göğüslerimin koltuk altına doğru yanlarda ağrılar kasığımda batmalar bi ağırlık. Gün itibariyle bitti gibi hepsi anlamadımbenim hiç belirtim yok kiah olsa da anlatsam keşke yalnış anlaşılmasın hamile olup olmadığımda henüz belli değil canım :)
Aslında düşündükçe belirti arıyo insan benimde ovulasyon sonrası 1 hafta göğüs hassasiyetim vardı göğüslerimin koltuk altına doğru yanlarda ağrılar kasığımda batmalar bi ağırlık. Gün itibariyle bitti gibi hepsi anlamadım
Canım hamile değilim ama burda takip ettiğim kadarıyla 6. hafta ve sonrası bulantılar başlıyomuş..Kızlar hala mide bulantısı kusma yok bende çok korkuyorum bi kez dış gebelik geçirdiğim için 5. haftasında hala kusmayanbulantısı olmayan varmi
Canim benimdr bulantim kusmam yok bu arada bugun kesemizi gorduk Allahin izniyleKızlar hala mide bulantısı kusma yok bende çok korkuyorum bi kez dış gebelik geçirdiğim için 5. haftasında hala kusmayanbulantısı olmayan varmi
Çok şükür darısı sağlıkla benim başımaCanim benimdr bulantim kusmam yok bu arada bugun kesemizi gorduk Allahin izniyle
amin cnm saol rabbim sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımiyiyim canım çok şükür.İlk aylar çok kötü geçti 4 ay çektirdi bana hanımefendi :) ama şimdi iyiyiz yemek yemeğe başladık çok şükür.Allah izin verirse kucağımada almayı nasip etsin.en kısa zamanda sanada nasip eder inşallah dualarımdasın
Bat bugün ama 1-2 gub oynar benim cok nadiren ama hic bi belirtim yok suannn sende durunlar nasil
inşallah cnm bakalım bugün dükkanın elektrik , su işlemlerini fln hallettirdim yemin ediyorum resmen devlet tarafından soyguna uğradımoww supersin canm. Hemde kendi işinin patronu oluyosun muhteşm bişy bu. Kafan iyice dağılır artık inşllh
Rabbim saglikla kucagna almayi nasip etsin inşallah canm yaa ... Darısı başımızaCanim benimdr bulantim kusmam yok bu arada bugun kesemizi gorduk Allahin izniyle
Haklisin dusunmucen ..psikolojik de olabiliyomus. Bn ck yasadm çünkü kendini avutuyosun aslında. Snrda hayal kırıklığı v.s .aslında akisina bırakacaksın....Aslında düşündükçe belirti arıyo insan benimde ovulasyon sonrası 1 hafta göğüs hassasiyetim vardı göğüslerimin koltuk altına doğru yanlarda ağrılar kasığımda batmalar bi ağırlık. Gün itibariyle bitti gibi hepsi anlamadım