Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İsallah olmASSn da... Korkarkarm bu bel ağrısı adetle alakali degildir.. Bnmde belim cok agrir çünkü

devamı gelmez ya da kırmızıya dönmezse yerleşme olabilir hala adet olmadığına göre geç yumurtlamışsın zaten. umarım bebiştir

Kızlarrr iliski sırasında bazen tam göbek deligimin 3 parmak altında bi sancı oluyo ve bazem o kadar cok oluyo ki bıraktırmak zorunda kalıyorum çok kafama takılıyo sizce neden olur bu ?

Canm ayniyiz bnmde 27.sinde adetim ve hic brlirtm yok bi hafta once kana yakin akintim geldi bu arada bazen kasik agrilarim var cok umitliym inşallah rabbim verir bu ay
1biyokimyasal bikezde dis gebelik yasadim.3yildir bekliyorum normal gebelik icin.insallah allah hepimize nasip eder.onceki ay 2.asilamami yaptirdim olmadi.simdi 2 gun var adetime ama hic belorti yok.belden bacaklara vuran agrim,gogus agrisi koltuk altina dogru,sanki hasta olacakmisim gibiyim.bilmiyorum.umutlanmak istemiyorum.umudum kalmadi da zaten.3yildir her ay hamileymisim gibi hissetmek sonucunu olumsuz gormek cok yordu beni.hepimiz icin hayirlisi.insallah

Allh gonlundekini insallah verir.ama sanki adet oncesi durummus gibi geldi bana.bende her ay hamileymis gibi hissdiyor ve biilerinden bunu duymak istiyrdum.3yil gecti malesef hala bebegim yok.kendini cok umutlandirma bi sure bekle.olmazsan kanda tekrar baktir

Kızlar günaydın selamunaleyküm asure gunumuz ve cumamız hayrolsun İnsaAllah.. Bende suan gelen giden yok adete dair belirtimde yok.2 gundur beri belim cok agrıyor ama adet agrisindaki gibi degil sanki butun evi temizlemisimde ustune birde koltugu kaldirmisim gibi yorgunluk agrisi dün gecede sarımsı akıntım geldi. Ama asıl dikkatimi ceken idrarım boyle bana bulanık geliyordu birkac gundur formlari karistirdim tortu oluyormus simdi ben afedersiniz pet bardaga yaptigim idrarimi tarif edeyim; koyu bulanık ve icine sanki kum serpmisler gibi kucuk boyle kirik beyaz renginde kum taneleri gibi tortular vardi... Ay bugun dua edelim bol bol

brcbrc2 canım sen naptın son durum ne

tatlım gelen giden bişey yok, bekliyorum ama arkadaşların yazdığı gibi fazla akıntım da yok azıcık var adete hazırlık sanki belim de ağrımıyor kasıklarım da ağrımıyor ((( çok isterdim şimdi belim koparcasına ağrısın ama yok malesef
adetim gününe olmuyor bir kaç gün sapma yapıyor hep. onun için test yapmadım bekliyorum

Benimdr akintim yok canim dün gece geldi birazcik okadar. Yani ne adet ne gebelik belirtisi yok gibi gibi . ben ya gununde yada 1 gub once 1 gun sonra olurum cok sarkmaz dur bakalim İnsaAllah hamisizdir bugun gelmezse yarin test yaparim gibi yaaa.. Ama idrar cok dikkatimi cekti baya tortuluydu

idrarıma bakarım bugün bakmadım aslında eczaneden test aldım ama eşim yapmama izin vermedi erken bekle dedi inşallah canım eğer pazar gününe kadar olmazsa pazar günü yapmayı düşünüyorum canım.

Bencede yapma bekle ama idrarina bi bakinca beni haberle canim

Slm aleykum kizlar. Bu mubarek gunde insallah hic birimizin hYali yikilmas umutlarimz boşa. Cikmaz .... Bol bol dua edin hersey allahtan çünkü. ....

A.slm cnm amin insallahhhhhh. Olmassin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…