Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Benim bir arkadaşım 1 sene üzerine tedavisiz kendiliğinden hamile kaldı bu ay.
Kız 34 yaşında falan. Demem o ki, yok yaşım geçiyor, yok çok denedik, olmayacak demeyin. Üzülmeyin.

Allah ol der oluverir, olmuyorsa vardır bir hikmeti.

Bu arada biz iyiyiz. Bugün ilk kez karnımdan keseyi gördüm, 2 hafta sonra kalp atışı inşallah.
darısı başmıza inş

yok yapmıcam zaten bekliorum en erken ne zmaan yapılabilir adeti kesin beklemek laızm mı
Bence beklemek lazım. Ben adet günümden 1 gün önce yaptım bariz negatifti silik bile yoktu. Ancak adetim 1 gün geçtikten sonra kanda 341 çıktı değer.

yok yapmıcam zaten bekliorum en erken ne zmaan yapılabilir adeti kesin beklemek laızm mı
Canım ben adetten bir hafta önce yaptım silik çizgi çıktı. Ama belirtiler olduğu için yaptım. Erken yapıp canın sıkılacağına. Sabret zamanını bekle olur inşallah :)

Kızlar bugün adet günüm ve hiç şaşmayan adetim hala gelmedi kendimi çok ümitlendirmiştim hamileyim diye acaba stres yaptığımdanmı gecikti yada hamlemiyim offf beklemek ne zorrrr:110:
İnş
inş hamilesindir. Ben de adetimin 5 gün geçmesini bekledim öyle test yapmtım ve kopkoyu çizgi belirdi. Muhakkak adetinin gecikmesini bekle. sık kendini. Ben dayandım ve günüm geçmeden kesinlikle yapmadım. Varsa bile erken olduğundan gözükmeyebilir ve en başından kendini niye üzesin :) sık dişini.

İnş

inş hamilesindir. Ben de adetimin 5 gün geçmesini bekledim öyle test yapmtım ve kopkoyu çizgi belirdi. Muhakkak adetinin gecikmesini bekle. sık kendini. Ben dayandım ve günüm geçmeden kesinlikle yapmadım. Varsa bile erken olduğundan gözükmeyebilir ve en başından kendini niye üzesin :) sık dişini.

aynennnnn bencede :)

Çok doğru. Ben de yeni yaşadım örneklerini. Ben henüz 3 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyorum, düşüğümden sonra.
Kuzenim 2 senedir bebek sahibi olmaya çalışıyordu. İlk oğluna da bir sürü tedavi gördükten sonra sahip olabildi. Artık geçen sene de olmayınca bıraktılar. Geçen ay tüp bebek için randevu aldığı gün hamile olduğunu öğrendi. :)

Yine evimizde bize yardımcı olan hanım da ilk bebeğine 7 senenin sonunda hamile kalabilmiş. Bir sürü tedavinin sonunda. Geçen seneden beri de 2. çocukları olsun diye uğraşıyorlardı. Ama çikolata kisti yüzünden ancak tüp bebek demiş doktor. Onlar da kabul etmemişler. Bırakmışlardı artık. Geçen ay o da hamile olduğunu öğrendi. :)

Yani arkadaşlar herşey Allah'tan. Dua edip bırakmak gerekiyor sanıyorum. Önümde normal yollarla bebek sahibi olamayacağı söylenen iki tane örnek var ve ikisi de bıraktıkları zaman doğal yollarla hamile kaldılar. Sanırım sadece sabır ve dua gerekiyor. :)
aynen canım ben allahın bizi bu yönden sınadığına inanıyorum eğer isyan edersek günaha gireriz eğer sabredersek en güzel şekilde mükafatlandırılırız diye düşünüyorum.bunun içinde bol bol dua edicez ve tabiki saplantı haline getirmemek te lazım zamana bırakmak en güzeli ... :)

canımm meraba yeni işin hayırlı olsun bol bol kazançların olur inşallah tatlımm:KK36: bide üstüne meleğin geldimi değme keyfine :) Belki ufaklık onu bekliyordur bellimi olur :nazar::emir_bebek::KK36:
çok saol canım allah razı olsun.evet belkide onu bekliyordur doğru söylüyorsun :-) sen neler yapıyosun cnm hamilelik nasıl gidiyor ?

çok saol canım allah razı olsun.evet belkide onu bekliyordur doğru söylüyorsun :-) sen neler yapıyosun cnm hamilelik nasıl gidiyor ?
iyiyim canım çok şükür.İlk aylar çok kötü geçti 4 ay çektirdi bana hanımefendi :) ama şimdi iyiyiz yemek yemeğe başladık çok şükür.Allah izin verirse kucağımada almayı nasip etsin.en kısa zamanda sanada nasip eder inşallah dualarımdasın:KK68:

İnş

maaşşalh iyi sabretmişin sende :) tmm haklısın bende sabredicem

Canım geçen ay kurtaj olmak zorunda kaldım hiçbir belirtim yoktu adete 5 gün kala idrar testim pozitif di kaybettim maalesef kurtaj sonrası adet olmadım daha ilişki olduktan bi kaç gün sonra ağrı olunca korktum açıkçası en az bir adet dönemi geçsin istiyorum tabi Rabbim bilir bundan dolayı tediginim yani
Evet bi adet dönemi geçmesi daha iyi olur ama oluruna bırak tatlım

bilmiyorum ki canım. dr.larda kanamanın nerden geldiğini çözemediler. çok şükür şimdilik bi şikayetim kalmadı. bebişte iyi. aslında çok rahattım. ama nedense şimdilerde çok korkuyorum bebeğime bişey olucak diye. senin tedavi ne durumda?
Troid ilacı kullanıyorum hayatım rahim filmim de temiz çıktı eşim de sorun artık takmıyorum yoruldum her ay ümitlenmekten Allah ne zaman isterse o zaman gelicek bunu biliyorum öyle avunuyorum :)

X