Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

darısı başmıza inş

yok yapmıcam zaten bekliorum en erken ne zmaan yapılabilir adeti kesin beklemek laızm mı
Bence beklemek lazım. Ben adet günümden 1 gün önce yaptım bariz negatifti silik bile yoktu. Ancak adetim 1 gün geçtikten sonra kanda 341 çıktı değer.

yok yapmıcam zaten bekliorum en erken ne zmaan yapılabilir adeti kesin beklemek laızm mı
Canım ben adetten bir hafta önce yaptım silik çizgi çıktı. Ama belirtiler olduğu için yaptım. Erken yapıp canın sıkılacağına. Sabret zamanını bekle olur inşallah :)

Kızlar bugün adet günüm ve hiç şaşmayan adetim hala gelmedi kendimi çok ümitlendirmiştim hamileyim diye acaba stres yaptığımdanmı gecikti yada hamlemiyim offf beklemek ne zorrrr
İnş
inş hamilesindir. Ben de adetimin 5 gün geçmesini bekledim öyle test yapmtım ve kopkoyu çizgi belirdi. Muhakkak adetinin gecikmesini bekle. sık kendini. Ben dayandım ve günüm geçmeden kesinlikle yapmadım. Varsa bile erken olduğundan gözükmeyebilir ve en başından kendini niye üzesin :) sık dişini.

aynennnnn bencede :)

aynen canım ben allahın bizi bu yönden sınadığına inanıyorum eğer isyan edersek günaha gireriz eğer sabredersek en güzel şekilde mükafatlandırılırız diye düşünüyorum.bunun içinde bol bol dua edicez ve tabiki saplantı haline getirmemek te lazım zamana bırakmak en güzeli ... :)

canımm meraba yeni işin hayırlı olsun bol bol kazançların olur inşallah tatlımm bide üstüne meleğin geldimi değme keyfine :) Belki ufaklık onu bekliyordur bellimi olur
çok saol canım allah razı olsun.evet belkide onu bekliyordur doğru söylüyorsun sen neler yapıyosun cnm hamilelik nasıl gidiyor ?

çok saol canım allah razı olsun.evet belkide onu bekliyordur doğru söylüyorsun sen neler yapıyosun cnm hamilelik nasıl gidiyor ?
iyiyim canım çok şükür.İlk aylar çok kötü geçti 4 ay çektirdi bana hanımefendi :) ama şimdi iyiyiz yemek yemeğe başladık çok şükür.Allah izin verirse kucağımada almayı nasip etsin.en kısa zamanda sanada nasip eder inşallah dualarımdasın

maaşşalh iyi sabretmişin sende :) tmm haklısın bende sabredicem

Evet bi adet dönemi geçmesi daha iyi olur ama oluruna bırak tatlım

Troid ilacı kullanıyorum hayatım rahim filmim de temiz çıktı eşim de sorun artık takmıyorum yoruldum her ay ümitlenmekten Allah ne zaman isterse o zaman gelicek bunu biliyorum öyle avunuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…