Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Tünaydın dahadogru olur sanki

korkma stres yapma ki bi sorun olmasın

aynı canım belirtim yok grip olucam sanki boğazım ağrıyor ne zamandan beri bekliyorsun tatlım ?
slm umutlandrmak istemem ama hasta oluncakmış gibi hiisedenler olmuomş belirti olarak vicut çok yogun düdşüomş tutunana kadar oda hastalık gibi ortaya çıkabiliomuş inş güzel hbrler alırsın

kızlar merhaba bu ay klomen kullandım adetime de on gün war geçen hafta çarşabadan sonragü aşrı ilişki dedi tecrübeli arkadaşlar belim inanlmaz ağrıyo bazen adet ağrısı gibi agrımaya başladı bugun ama kısa sürekli göğüslerim çok şişti dokunca baya acıo birazda kendimi dinliyorm sık idrara çıkma fln yok en erken kaç gün önce yapılan testte çıkar acaba sabretmek zor gelioda yoksada boşa strese giriyorm ama var gibi gelio

Cvp bekliyorum lutfeen

Canım nasıl kullandin klomeni ben adet olduktan sonra başlıcam inşallah doktorum söyledi kaçıncı gün nasıl basladin

slm umutlandrmak istemem ama hasta oluncakmış gibi hiisedenler olmuomş belirti olarak vicut çok yogun düdşüomş tutunana kadar oda hastalık gibi ortaya çıkabiliomuş inş güzel hbrler alırsın

ayy inşallah canım benim ya ama eğer hamileysem çok enteresan olacak benim için, hayırlısı bakalım :)

bu tip belirtilerin başlaması için adetin en az üç gün gecikmeli. ilk hamilelik belirtileri adet belirtilerinden pek ayırt edilemiyor
Canım geçen ay kurtaj olmak zorunda kaldım hiçbir belirtim yoktu adete 5 gün kala idrar testim pozitif di kaybettim maalesef kurtaj sonrası adet olmadım daha ilişki olduktan bi kaç gün sonra ağrı olunca korktum açıkçası en az bir adet dönemi geçsin istiyorum tabi Rabbim bilir bundan dolayı tediginim yani

Benim bir arkadaşım 1 sene üzerine tedavisiz kendiliğinden hamile kaldı bu ay.
Kız 34 yaşında falan. Demem o ki, yok yaşım geçiyor, yok çok denedik, olmayacak demeyin. Üzülmeyin.

Allah ol der oluverir, olmuyorsa vardır bir hikmeti.

Bu arada biz iyiyiz. Bugün ilk kez karnımdan keseyi gördüm, 2 hafta sonra kalp atışı inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…