Tünaydın dahadogru olur sankicanım günaydın, kendimi bıraktım seni daha çok merak ediyorum ve çok umutlandım yazdıklarından stres yapmamaya çalış bak bir ton arkadaş bekliyor burda ve güzel haberler alıyoruz. benim de bir gün kaldı hala sıfır belirti buna rağmen kötü düşünmüyorum bir umut bekliyorumazcık daha sabır :)
Kendi yazimi cevaplayacaktm canim kusura bakmaTünaydın dahadogru olur sanki
korkma stres yapma ki bi sorun olmasıncanım ben adetten bir hafta önce öğrendim yani geçen hafta çarşamba beta 32 çıkmıştı. Bu cumartesi de doktora gitcem. Önce şiddetli olan ağrı biraz azalmaya başladı gibi de. Yani çok dokununca ağrıyor. Bi terslik mi var beta düşüyor mu diye korkuyorum
:)) söylemesen hiç anlamadım :))Kendi yazimi cevaplayacaktm canim kusura bakma
slm umutlandrmak istemem ama hasta oluncakmış gibi hiisedenler olmuomş belirti olarak vicut çok yogun düdşüomş tutunana kadar oda hastalık gibi ortaya çıkabiliomuş inş güzel hbrler alırsınaynı canım belirtim yok grip olucam sanki boğazım ağrıyorne zamandan beri bekliyorsun tatlım ?
canım dün bhcg baktım 0,33 çıktı hala umudum var yitirmedimİnş öyledir canım sonucunu yazarsan sevinirim
Cvp bekliyorum lutfeenGunaydin arkadaslar 19unda ovulasyondu tahminen.. Degerlendirdik bugunde idrar yollarimda hafif bi sizlama hissettim birazda kaşıntı.. Eger dollenme olduysa bi zarari olur mu bebise.. Doktora gitsem dollenmeyi anlar mi yoksa beklemek mi lazim der?
Canım nasıl kullandin klomeni ben adet olduktan sonra başlıcam inşallah doktorum söyledi kaçıncı gün nasıl basladinkızlar merhaba bu ay klomen kullandım adetime de on gün war geçen hafta çarşabadan sonragü aşrı ilişki dedi tecrübeli arkadaşlar belim inanlmaz ağrıyo bazen adet ağrısı gibi agrımaya başladı bugun ama kısa sürekli göğüslerim çok şişti dokunca baya acıo birazda kendimi dinliyorm sık idrara çıkma fln yoken erken kaç gün önce yapılan testte çıkar acaba sabretmek zor gelioda yoksada boşa strese giriyorm ama var gibi gelio
slm umutlandrmak istemem ama hasta oluncakmış gibi hiisedenler olmuomş belirti olarak vicut çok yogun düdşüomş tutunana kadar oda hastalık gibi ortaya çıkabiliomuş inş güzel hbrler alırsın
4. günü başlattı beni günde bir tane iğne fln olmaıdm ben kndi çatladı 3 tane oluşmutu yumurtaCanım nasıl kullandin klomeni ben adet olduktan sonra başlıcam inşallah doktorum söyledi kaçıncı gün nasıl basladin
Sağol canım inşallah hayırlı haber alırsın kaç günün kaldi4. günü başlattı beni günde bir tane iğne fln olmaıdm ben kndi çatladı 3 tane oluşmutu yumurta
KAÇ GÜN WAR ADETİNEayy inşallah canım benim ya ama eğer hamileysem çok enteresan olacak benim için, hayırlısı bakalım :)
Canım geçen ay kurtaj olmak zorunda kaldım hiçbir belirtim yoktu adete 5 gün kala idrar testim pozitif di kaybettim maalesef kurtaj sonrası adet olmadım daha ilişki olduktan bi kaç gün sonra ağrı olunca korktum açıkçası en az bir adet dönemi geçsin istiyorum tabi Rabbim bilir bundan dolayı tediginim yanibu tip belirtilerin başlaması için adetin en az üç gün gecikmeli. ilk hamilelik belirtileri adet belirtilerinden pek ayırt edilemiyor
DAHA KOCA 10 gün war nasıl dayanıcam bilmiorumSağol canım inşallah hayırlı haber alırsın kaç günün kaldi
KAÇ GÜN WAR ADETİNE
DAHA KOCA 10 gün war nasıl dayanıcam bilmiorum
Geçer canım en azından ihtimal yüksek 3 yumurtan olmuş canım biraz olumlu olmaya çalış ben 1 senedir deniyorum daha bir kez bile hamile kalamadım benimde 5 gün kaldı ama insanın umudu azalıyor bazenDAHA KOCA 10 gün war nasıl dayanıcam bilmiorum
canımm meraba yeni işin hayırlı olsun bol bol kazançların olur inşallah tatlımmyeşilyayla da canım işlek bir cadde diye orayı tuttuk :)