Ister istemez umitlenmek. Istiyor insan. Adet takvimi. İndirdim buay. Gün gün takip ediyorum ama yine de stres yapmadan duramiyorum ve stres ten olmuyormuşBnm de 7gün var göğüslerim çok ağrıyo normalde ağrımazdı bide feci gaz ve şişkinliğim var ama ümitlenmek istemiyorum sonra hayal kırıklığı oluyo yinede tutamıyorum kendimi belirti aramaktan
Bende ovulasyon testi kullandım ben iki yılı geçti bebek isteyeli ve stres gerçekten çok etkiliyor ama stres yapıyoruz ister istemez günler geçmiyoIster istemez umitlenmek. Istiyor insan. Adet takvimi. İndirdim buay. Gün gün takip ediyorum ama yine de stres yapmadan duramiyorum ve stres ten olmuyormuş
Doktor a gitmissindir muhakkak. Ne söylüyorBende ovulasyon testi kullandım ben iki yılı geçti bebek isteyeli ve stres gerçekten çok etkiliyor ama stres yapıyoruz ister istemez günler geçmiyo
Gerçekten. Stres okadar etkili ki. Ben düzenli. Ve ağrısız adet olurdum 3 ay 31 gün uzerine adet gördüm ve ne ağrılar çektim. Bir de herkesi dinledim ben ve kafamda cok kurdum onu. Da yapmamak. GerekDoktor a gitmissindir muhakkak. Ne söylüyor
Görünürde bir sebep yok eşimde de bende de. Aslında bir kere gebe kaldım oda dış gebelikti. Klomen çatlatma iğnesi rahim filmi hepsini yaşamışlığım var.bu süreç çok yıprattı beni yine de hiç umudumu kesmedim inş sen bir an evvel gebe kalırsın daha bi kaç ay olmuş senin isteyeli olur inşallahDoktor a gitmissindir muhakkak. Ne söylüyor
KiyamamGörünürde bir sebep yok eşimde de bende de. Aslında bir kere gebe kaldım oda dış gebelikti. Klomen çatlatma iğnesi rahim filmi hepsini yaşamışlığım var.bu süreç çok yıprattı beni yine de hiç umudumu kesmedim inş sen bir an evvel gebe kalırsın daha bi kaç ay olmuş senin isteyeli olur inşallah
Saol cnm tavsiyelerin için ama işte elde değil stres yapmamak şuraya girmek bile stres yaratıyo ama tutamıyorum kendimi rabbim yardımcımız olsunKiyamamRabbim yardimcin olsun. Hakkımızda. Hayırlısı. Olsun. Stres yapmamani öneriyorum gerçekten etkili ya. 3. Kişiler de psikolojik baskı yapar onları da kulak ardı et takma
aa nasıl bir konuşma bu böyle hiç yakıştıramadım cnm allaha şükret ne tedavisi mümkün olmayan insanlar varken ve çok şükür sağlık yönünden hiçbir problmimiz yok iken elbet bir gün bebeğimiz olucak kendiliğimizden kalmasak aşılama var tüp bebek var ne hamile kalamazsın denilenler ümidini kesmiyor hamile kalıyor sabret dua et cnm sal zamana ssırf kafana taktığın içinde olmuyor olabilir bir silkelen bak o zaman nasıl oluyorne gelişmesi yerimde sayıyorum. Bu ay ilkkez klomen kullandım o da fayda etmedi. Anlicağın hergun daha kotuye ilerliorum
inşallah cnm hayırlısı ne zamansa rabbimden o zamana razıyım ben :) çok öpüyorumCanim benim. Allah razi olsun. Tez zamabda hayirlisiyla senin de bebis haberini alalim insallah. Opuyorum :)
inşllh canm bnm. Bnde çalışmaya başladım bu arada vallahi sırf kafamı dağıtmak için işe girdim bilio musun.aa nasıl bir konuşma bu böyle hiç yakıştıramadım cnm allaha şükret ne tedavisi mümkün olmayan insanlar varken ve çok şükür sağlık yönünden hiçbir problmimiz yok iken elbet bir gün bebeğimiz olucak kendiliğimizden kalmasak aşılama var tüp bebek var ne hamile kalamazsın denilenler ümidini kesmiyor hamile kalıyor sabret dua et cnm sal zamana ssırf kafana taktığın içinde olmuyor olabilir bir silkelen bak o zaman nasıl oluyor
aynen iyi yapmışsın canım bende butik açıcam hazırlıklar içerisindeyim çoook heyecanlıyım inan tüm negatiflikleri atıyor insan. boş boş oturunca kafaya sarıyor herşeyiinşllh canm bnm. Bnde çalışmaya başladım bu arada vallahi sırf kafamı dağıtmak için işe girdim bilio musun.
psikolojikKızlar 6 gün önce ilişki oldu bugün bel kasık agrim var psikolojik mi acaba
bu tip belirtilerin başlaması için adetin en az üç gün gecikmeli. ilk hamilelik belirtileri adet belirtilerinden pek ayırt edilemiyorKızlar 6 gün önce ilişki oldu bugün bel kasık agrim var psikolojik mi acaba
Benim sadece koltuk altına doğru giden kısımda ağrı olmuştu o da dokunmayla hareketle artan acı şeklinde. sonra 3. aydan sonra ağrı kalmadı göğüslerimde, uçları koyulaştı ve büyüdü sadeceKızlar günaydın. Hamilelikten dolayı oluşan göğüslerdeki ağrı azalıyor mu?
Kızlar saat 24:00 den sonra kaldı 1 gün.. Gogus agrim artti bicak batar gibi oluyor.. Adete milim kala boyle birsey yasiyor olmam umitlerimi kiriyor hadi bakalim hayirlisi
Hanımlar günaydın bugün ve yarın cok guzel bir gun birbirimizi dualarımızdq eksik etmeyelim ❤ Kaldı 1 gün dun gece yataga girdigimden beri adet sancim basladi kasiklarimda agri ve yanma var ama siddetli degil hadi bakalim nolacak cok heyecanliyim kırmızı gormek istemiyorum