Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım günaydın, kendimi bıraktım seni daha çok merak ediyorum ve çok umutlandım yazdıklarından stres yapmamaya çalış bak bir ton arkadaş bekliyor burda ve güzel haberler alıyoruz. benim de bir gün kaldı hala sıfır belirti buna rağmen kötü düşünmüyorum bir umut bekliyorum :KK66: azcık daha sabır :)

Canimm bende seni cok merak ediyorum ☺ Nebilim yaa boyle bir umut var icimde ama yillarca oyle umutsuzluklar yasadimki ne bilim hakkimizda hayirlisi olsun. Sendr durumlar nasıl

Canimm bende seni cok merak ediyorum ☺ Nebilim yaa boyle bir umut var icimde ama yillarca oyle umutsuzluklar yasadimki ne bilim hakkimizda hayirlisi olsun. Sendr durumlar nasıl

aynı canım belirtim yok grip olucam sanki boğazım ağrıyor :KK70: ne zamandan beri bekliyorsun tatlım ?

2 yıldır evliyim ama bebek bekleyeli 4 ay oldu canım :) öncesinde borçlarımız var diye yapmadık hemen isteyince olur sanıyorduk ama öyle olmuyormuş malesef..
Bende birqz bekleyelim daha erken demistim sandımki herkesin istedigi zaman oluyor ya benimde olur nerdeeee derler ya kul plan yaparmis kader gülermis diye cok dogru plan yapmamaya gayret ediyorum artık bu bana ders oldu

buarada gebelik grip olur gibi belirti verir mi acaba :) umut fakirin ekmeğidir : )
Ben bikere yine her ay olduğu gibi hamileyim adet zamanim ama inanılmaz grip olmustum adetimde ogun gelmemisti doktora gittik direk bana hamilemisin dedi hayir dedim ama bugun olmam lazimdi olmadi dedim oda bana bazen bunye kaldıramaz griple belli eder kendini gibi birsey demisti dr bthcg test istemisti yani oladabilir :) ama salgında var olmayadabilir :KK66:

Ben bikere yine her ay olduğu gibi hamileyim adet zamanim ama inanılmaz grip olmustum adetimde ogun gelmemisti doktora gittik direk bana hamilemisin dedi hayir dedim ama bugun olmam lazimdi olmadi dedim oda bana bazen bunye kaldıramaz griple belli eder kendini gibi birsey demisti dr bthcg test istemisti yani oladabilir :) ama salgında var olmayadabilir :KK66:

:)))))))))) tamam işteeee bünyem kaldırmıyordur benimde zaten öyle aman aman grip değilim boğazım acıyor bir de kırgınlık var :))))))))

3 aydır deniyoruz. bu dördüncü ayımız.
bu ay doktorum yumurtaların tam büyüyüp çatlaması için 5 günlük femara 2.5 mg kullanımı (yumurtaların çapları yaklaşık 20-21 mm arasındaydı) ve sonrasında da çatlatma iğnesi ile yumurtayı çatlattı. iğneden 36 saat sonra ilişkiye giriliyor; bunu yaptıktan sonra gün aşırı da ilişkiye devam ettik. bu biraz "suni" olduğu için de progesterone (bebeğin düşmesini önlemek için) içeren vajinal jel de 15 gün boyunca kullanılacak.
iğne vurulduktan 15-20 gün sonra kan testi ile belli oluyormuş gebelik. şu anda hafif kasık ağrısı ve akıntı dışında hiçbir işaret yok. pko'lu olduğum için tutup tutmadığı konusunda endişeliyim.

3 aydır deniyoruz. bu dördüncü ayımız.
bu ay doktorum yumurtaların tam büyüyüp çatlaması için 5 günlük femara 2.5 mg kullanımı (yumurtaların çapları yaklaşık 20-21 mm arasındaydı) ve sonrasında da çatlatma iğnesi ile yumurtayı çatlattı. iğneden 36 saat sonra ilişkiye giriliyor; bunu yaptıktan sonra gün aşırı da ilişkiye devam ettik. bu biraz "suni" olduğu için de progesterone (bebeğin düşmesini önlemek için) içeren vajinal jel de 15 gün boyunca kullanılacak.
iğne vurulduktan 15-20 gün sonra kan testi ile belli oluyormuş gebelik. şu anda hafif kasık ağrısı ve akıntı dışında hiçbir işaret yok. pko'lu olduğum için tutup tutmadığı konusunda endişeliyim.

merhaba canım, inşallah tutmuştur bebeğin stres yapmamaya ve bol bol dinlenmeye çalış.. Allah yardımcımız olsun..

merhaba canım, inşallah tutmuştur bebeğin stres yapmamaya ve bol bol dinlenmeye çalış.. Allah yardımcımız olsun..
merhaba, çok teşekkürler. bu durumu pek kimseyle paylaşamıyorum...
biz çift olarak hemen olur diye düşünerek birkaç sene bekledik. tabii hemen olmuyormuş...
buraları da okudukça anlıyorum. doğal yollarla olmayınca farklı farklı ilaçlar, operasyonlar vs. oluyor. çok keyifli değil; ama sonucuna bakacağız...
sizde var mı bir gelişme?

Benim sadece koltuk altına doğru giden kısımda ağrı olmuştu o da dokunmayla hareketle artan acı şeklinde. sonra 3. aydan sonra ağrı kalmadı göğüslerimde, uçları koyulaştı ve büyüdü sadece
canım ben adetten bir hafta önce öğrendim yani geçen hafta çarşamba beta 32 çıkmıştı. Bu cumartesi de doktora gitcem. Önce şiddetli olan ağrı biraz azalmaya başladı gibi de. Yani çok dokununca ağrıyor. Bi terslik mi var beta düşüyor mu diye korkuyorum :KK43:

merhaba, çok teşekkürler. bu durumu pek kimseyle paylaşamıyorum...
biz çift olarak hemen olur diye düşünerek birkaç sene bekledik. tabii hemen olmuyormuş...
buraları da okudukça anlıyorum. doğal yollarla olmayınca farklı farklı ilaçlar, operasyonlar vs. oluyor. çok keyifli değil; ama sonucuna bakacağız...
sizde var mı bir gelişme?

bu hafta belli olacak canım akla kara çıkacak meydana :) normalde yarın adet olmam gerekiyor ama çok düzenli olduğum söylenemez bekliyorum bakalım..

aa nasıl bir konuşma bu böyle hiç yakıştıramadım cnm allaha şükret ne tedavisi mümkün olmayan insanlar varken ve çok şükür sağlık yönünden hiçbir problmimiz yok iken elbet bir gün bebeğimiz olucak kendiliğimizden kalmasak aşılama var tüp bebek var ne hamile kalamazsın denilenler ümidini kesmiyor hamile kalıyor sabret dua et cnm sal zamana ssırf kafana taktığın içinde olmuyor olabilir bir silkelen bak o zaman nasıl oluyor
Çok doğru. Ben de yeni yaşadım örneklerini. Ben henüz 3 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyorum, düşüğümden sonra.
Kuzenim 2 senedir bebek sahibi olmaya çalışıyordu. İlk oğluna da bir sürü tedavi gördükten sonra sahip olabildi. Artık geçen sene de olmayınca bıraktılar. Geçen ay tüp bebek için randevu aldığı gün hamile olduğunu öğrendi. :)

Yine evimizde bize yardımcı olan hanım da ilk bebeğine 7 senenin sonunda hamile kalabilmiş. Bir sürü tedavinin sonunda. Geçen seneden beri de 2. çocukları olsun diye uğraşıyorlardı. Ama çikolata kisti yüzünden ancak tüp bebek demiş doktor. Onlar da kabul etmemişler. Bırakmışlardı artık. Geçen ay o da hamile olduğunu öğrendi. :)

Yani arkadaşlar herşey Allah'tan. Dua edip bırakmak gerekiyor sanıyorum. Önümde normal yollarla bebek sahibi olamayacağı söylenen iki tane örnek var ve ikisi de bıraktıkları zaman doğal yollarla hamile kaldılar. Sanırım sadece sabır ve dua gerekiyor. :)

Gunaydin arkadaslar 19unda ovulasyondu tahminen.. Degerlendirdik bugunde idrar yollarimda hafif bi sizlama hissettim birazda kaşıntı.. Eger dollenme olduysa bi zarari olur mu bebise.. Doktora gitsem dollenmeyi anlar mi yoksa beklemek mi lazim der? :KK17:

X