kız barizz hamilesin cnm net cıkmış çizgi hadi hayırlı olsunAynen böyle canım sizce düşünmekten bi hal oldum sabahtan beri
Teşekkür ederim de hamile olup olmadığımdan emin olamıyorum kiTebrik ederim
Canım bu çizgi gayet belli. Tebrik ederim. Bundan sonra da her şey yolunda gider inşallah :)Aynen böyle canım sizce düşünmekten bi hal oldum sabahtan beri
Regile iki gun olmasina ragmen gayet koyu cikmis buyuk ihtimalle hamilesin canim hayirli ilzun.Aynen böyle canım sizce düşünmekten bi hal oldum sabahtan beri
Tebrikler baya belli bir cizgi hayirla kucagina alirsin insallah.Aynen böyle canım sizce düşünmekten bi hal oldum sabahtan beri
Canim o genelde oluyo sancilar hamileliktede oluyo.Teşekkür ederim de hamile olup olmadığımdan emin olamıyorum kireglme daha iki gün var ve sanki hasta olacakmışım gibi hissediyorum
Canım aynı korku bende de var. Ben de adetten 6 7 gün öncesinden öğrndim. Şimdi ufak bi ağrıda adet olcam sanıyorum. Bir de bir düşük yaptım o yüzden doğurana kadar hamile olduğumdan emin olamıcam sanırım :) o yüzden çok düşünmemeye çalışıyorum.Teşekkür ederim de hamile olup olmadığımdan emin olamıyorum kireglme daha iki gün var ve sanki hasta olacakmışım gibi hissediyorum
Canim bol bol C vitamini alicaksin ozellik limon yemeye calis,bogazin icinde balli zencefil yiceksin bogazindaki mikrobu oldurur.Kızlar iyi akşamlar, 2 aylık hamileyim ve grip oldum boğazın çok fena bagirmisim bagirmisim parçalanmış gibi, su bile içerken gozlerimden yaş geliyo ,ilaç alamiyorum doğal onerebileceginiz bisilerrr var mi(
zencefilli bal iceceksin cnm aninda geciriyor. bebegin hayirli olsun tebrikler. darisi basimiza.Kızlar iyi akşamlar, 2 aylık hamileyim ve grip oldum boğazın çok fena bagirmisim bagirmisim parçalanmış gibi, su bile içerken gozlerimden yaş geliyo ,ilaç alamiyorum doğal onerebileceginiz bisilerrr var mi(
Canim bol bol C vitamini alicaksin ozellik limon yemeye calis,bogazin icinde balli zencefil yiceksin bogazindaki mikrobu oldurur.
Benimki de geri kacti.adet olckmisim gibi agrim gelip gidio. gogus agrilarim azaldi gelio kirmizilar galibaaaa
Evet :) inşallah:) kızın mı olacak cnm rabbim kucagına almayı nasip etsin cnm salıkla hayırlısı ile
Cok sukur insallah cnmne güzel cnm bnmrabbim aratmamış fazla kavusmussun bebegine
Canim eger buysa sen bildigin hamilesin :)))Aynen böyle canım sizce düşünmekten bi hal oldum sabahtan beri
İnşallah öyleyimdir :) ama daha adet regl olmama iki gün var bi gelsin tekrarlıcam testi bide doktora gidicem :) belim çok ağrıyor kasıklarım falan regl olucam diye korkuyorumCanim eger buysa sen bildigin hamilesin :)))
Canim bende evde test yaptim silik cikti gerci yarin doktora gidicem nasip olursa benimde halen adet olucak gibo sancim oluyo bide idrarim cok koyulastiİnşallah öyleyimdir :) ama daha adet regl olmama iki gün var bi gelsin tekrarlıcam testi bide doktora gidicem :) belim çok ağrıyor kasıklarım falan regl olucam diye korkuyorumtek sorunum bu :)