Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar iyi geceler bende kendi durumuma hiç anlam veremiyorum üç gundur nasıl stres sikintiliydi anlatmama bugün iyiyim biraz daha. Ama cuma günü gelmeye başlayan lekeler devam ediyor sökülmedi hala kopkuyo kahve gelmeye devAm ediyor ben simdi adeti cumadan sayicam di mi. Cunku o gunden beri devam ediyor. ama kahve lekeler adet başı, adet sonu seklinde. Bilmiyorum yaa bu ay soğan suyu yaptım bide.

Son düzenleme:
İnşallah öyleyimdir :) ama daha adet regl olmama iki gün var bi gelsin tekrarlıcam testi bide doktora gidicem :) belim çok ağrıyor kasıklarım falan regl olucam diye korkuyorum tek sorunum bu :)
Canım bariz belli gebesin.. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizlere inşallahh...

@hiraminelim sezenorhan @black_hayit @cnntrm @bebem-1221 @denizx66 @elif0686 @tommbik kızlarrrrr nerelerdesiniz yavvvvvv???????? Unuttuklarım varsa affola... napıyosunuz? Anlatın hele. Özledim hepinizi...
İyidir cnm korunmayi bıraktım artık bebişi umursamiyorum belki öyle olunca o beni umursar da gelir :) zaten inş bayan butik açıcaz yakın bir arkadaşımla onun telaşı içinde koşturuyorum .sen neler yapıyorsun bebis nasıl cinsiyeti ney hamilelik nasıl gidiyor hadi hepsini anlat bakalım :) ??

Merhaba kızlar,
Ben de hep kendi kendime bhcg takibi yapıyordum, düzenli artıyordu çok şükür.
Bu akşam gittim, ultrason yaptırdım, gebelik kesemi de gördüm çok şükür.

Şimdi iyice inandım gebe olduğuma. 10 gün sonra kalp atımını duycam inşallah.
O zaman daha çok inanırım.

Bir de bu ay ev taşıyacağız. Annemlerin yan apartmanına taşınıyorum. Nasıl altından kalkacağım bu halde bilmiyorum, eşim iş yaptırmayacak bana ama sağolsun.

Lekelenmesi, kanaması olan arkadaşlar üzülüp bebeklerini de üzmesinler lütfen. Allah yardımcınız olur.

Bir de Ankara'da nereye takipli olacağımı hala bulamadım.

Aşermiyorum aslında ama canım hep ekşili çorba ve salatalar çekiyor. Normalde de severim ekşiyi. Bir de hiç zeytin yemeyen ben zeytine düştüm bu aralar.
Bu aşermek mi demek?

Gunaydin canim gozun aydin allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Evet canim bu saydiklarin aserme,ben ogluma hamileyken bunlari cok yedim zeytin ,limonlu yesillik tatli hic yemedim canim istemedi heralde seninde oglun olucak hayirlisi olsun canim.

Canım bende Ankara'dayım. Henüz hamile değilim ama hamile olan arkadaşlardan genelde Akrapol hastanesini takip edip olumlu yorumlarını duydum. Ben Ankara' lı değilim bilmiyorum buraları pek ama yinede duyduklarımı yazmak istedim.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah meleğini..

Kizlar bende ankaradayim siz hangi semtlerdediniz...:))

Kizlar bende ankaradayim siz hangi semtlerdediniz...:))

Aşeriyorum yani Kız olsun oğlan olsun hiç düşünmedim vallahi. Hepimizin hakkında hayırlısı.

Ben de Koru hastanesini duydum. Bir ara randevu alcam.

Etlikteydim, keçiörene taşıncaö

Aşeriyorum yani Kız olsun oğlan olsun hiç düşünmedim vallahi. Hepimizin hakkında hayırlısı.

Ben de Koru hastanesini duydum. Bir ara randevu alcam.

Etlikteydim, keçiörene taşıncaö
Bekarligimda tepebasinda oturdum kecioren de simdi etimesguttayim koru sincanda var baska yerde vatmiymis

Ovulasyon testimi yorumlar mısınız arkadaşlar?
Koyu olan dün akşam üzeri
Silik olan az önce yapılmış bir test
Canim koyu olan yani onceki gun yaptiginda ovulasyonunmus yani yumurtlama gunun. Dunde gecti bugunde. Yani sanirim yumurtlama gunun gecti. Silikleri itibara alma. Ama onceki gunden once iliskiye girdinse bir ihtimal hamile kalabilirsin. Yumurtlamadan 1 gun sonra sansin var bugun gecti sanirim

Evet canim asermek. Istisna disinda bence kizin olacak. Bende 2 kizimda tuzlu eksi seyler asersim. Bide balik cekti cnm hep. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Evet canim asermek. Istisna disinda bence kizin olacak. Bende 2 kizimda tuzlu eksi seyler asersim. Bide balik cekti cnm hep. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Ay hadi bakalım.

Keşke herkesin çocuğu olsa beraber burda büyütsek?

Bugün test yapacak olan var mı?

Günaydın :) bugün adet günüm bekliyorum bakalım.. hiç adet belirtisi ya da gebelik belirtisi göstermedi vücudum bu ay, ta ki adetime 5 gün kalaya kadar. 5 gün kala karın ağrılarım başladı, 3 gün kala göğüslerim şişti ve ağrımaya başladı. Bazen sarı renkte bazen de peynir gibi akıntım oluyor ama baya yoğun. 2 gündür regl oldum diye kontrol ediyorum kendimi devamlı. Çarşamba gününe kadar regl olmazsam test alacağım ama o zamana kadar beklemeyi düşünüyorum. Aslında umutluyum bu ay, ilişkiye girdiğimiz gecenin sabahında yumurtlama akıntısını farkettim, inşallah tutmuştur :)

hayırlısı olsun cnm. dükkanın yerini söylersn özelden cicilere bakmaya gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…