Yok canim hic test yapmadimki bu ay hic umudum yoktiki adetimi bekliyorum.Sabahi bekle bakalim cnm. sejin silik cizgi falan cikmismiydi hic
anladimcnm. ozaman sabahi bekle hayirlisi olsun.Yok canim hic test yapmadimki bu ay hic umudum yoktiki adetimi bekliyorum.
Canım bariz belli gebesin.. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizlere inşallahh...İnşallah öyleyimdir :) ama daha adet regl olmama iki gün var bi gelsin tekrarlıcam testi bide doktora gidicem :) belim çok ağrıyor kasıklarım falan regl olucam diye korkuyorumtek sorunum bu :)
İyidir cnm korunmayi bıraktım artık bebişi umursamiyorum belki öyle olunca o beni umursar da gelir :) zaten inş bayan butik açıcaz yakın bir arkadaşımla onun telaşı içinde koşturuyorum .sen neler yapıyorsun bebis nasıl cinsiyeti ney hamilelik nasıl gidiyor hadi hepsini anlat bakalım :) ??@hiraminelimsezenorhan @black_hayit @cnntrm @bebem-1221 @denizx66 @elif0686 @tommbik kızlarrrrr nerelerdesiniz yavvvvvv???????? Unuttuklarım varsa affola... napıyosunuz? Anlatın hele. Özledim hepinizi...
Gunaydin canim gozun aydin allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahMerhaba kızlar,
Ben de hep kendi kendime bhcg takibi yapıyordum, düzenli artıyordu çok şükür.
Bu akşam gittim, ultrason yaptırdım, gebelik kesemi de gördüm çok şükür.
Şimdi iyice inandım gebe olduğuma. 10 gün sonra kalp atımını duycam inşallah.
O zaman daha çok inanırım.
Bir de bu ay ev taşıyacağız. Annemlerin yan apartmanına taşınıyorum. Nasıl altından kalkacağım bu halde bilmiyorum, eşim iş yaptırmayacak bana ama sağolsun.
Lekelenmesi, kanaması olan arkadaşlar üzülüp bebeklerini de üzmesinler lütfen. Allah yardımcınız olur.
Bir de Ankara'da nereye takipli olacağımı hala bulamadım.
Aşermiyorum aslında ama canım hep ekşili çorba ve salatalar çekiyor. Normalde de severim ekşiyi. Bir de hiç zeytin yemeyen ben zeytine düştüm bu aralar.
Bu aşermek mi demek?
Canım bende Ankara'dayım. Henüz hamile değilim ama hamile olan arkadaşlardan genelde Akrapol hastanesini takip edip olumlu yorumlarını duydum. Ben Ankara' lı değilim bilmiyorum buraları pek ama yinede duyduklarımı yazmak istedim.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah meleğini..Merhaba kızlar,
Bir de bu ay ev taşıyacağız. Annemlerin yan apartmanına taşınıyorum. Nasıl altından kalkacağım bu halde bilmiyorum, eşim iş yaptırmayacak bana ama sağolsun.
Lekelenmesi, kanaması olan arkadaşlar üzülüp bebeklerini de üzmesinler lütfen. Allah yardımcınız olur.
Aşermiyorum aslında ama canım hep ekşili çorba ve salatalar çekiyor. Normalde de severim ekşiyi. Bir de hiç zeytin yemeyen ben zeytine düştüm bu aralar.
Bu aşermek mi demek?
Canım bende Ankara'dayım. Henüz hamile değilim ama hamile olan arkadaşlardan genelde Akrapol hastanesini takip edip olumlu yorumlarını duydum. Ben Ankara' lı değilim bilmiyorum buraları pek ama yinede duyduklarımı yazmak istedim.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah meleğini..
Merhaba kızlar,
Bu aşermek mi demek?
Canım bende Ankara'dayım. Henüz hamile değilim ama hamile olan arkadaşlardan genelde Akrapol hastanesini takip edip olumlu yorumlarını duydum. Ben Ankara' lı değilim bilmiyorum buraları pek ama yinede duyduklarımı yazmak istedim.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah meleğini..
Gunaydin canim gozun aydin allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Evet canim bu saydiklarin aserme,ben ogluma hamileyken bunlari cok yedim zeytin ,limonlu yesillik tatli hic yemedim canim istemedi heralde seninde oglun olucak hayirlisi olsun canim.
Kizlar bende ankaradayim siz hangi semtlerdediniz...:))
Bekarligimda tepebasinda oturdum kecioren de simdi etimesguttayim koru sincanda var baska yerde vatmiymisAşeriyorum yani Kız olsun oğlan olsun hiç düşünmedim vallahi. Hepimizin hakkında hayırlısı.
Ben de Koru hastanesini duydum. Bir ara randevu alcam.
Etlikteydim, keçiörene taşıncaö
Canım ben Oran' dayım ve buralara çok yabancıyımKizlar bende ankaradayim siz hangi semtlerdediniz...:))
Çukurambar' da da var yanlış hatırlamıyosam Koru hastanesi canım. Orası da iyi diye duydum ama ücret biraz yüksekmiş ama güzel ilgilenyolarmış..Bekarligimda tepebasinda oturdum kecioren de simdi etimesguttayim koru sincanda var baska yerde vatmiymis
Canim koyu olan yani onceki gun yaptiginda ovulasyonunmus yani yumurtlama gunun. Dunde gecti bugunde. Yani sanirim yumurtlama gunun gecti. Silikleri itibara alma. Ama onceki gunden once iliskiye girdinse bir ihtimal hamile kalabilirsin. Yumurtlamadan 1 gun sonra sansin var bugun gecti sanirimOvulasyon testimi yorumlar mısınız arkadaşlar?
Koyu olan dün akşam üzeri
Silik olan az önce yapılmış bir test
Evet canim asermek. Istisna disinda bence kizin olacak. Bende 2 kizimda tuzlu eksi seyler asersim. Bide balik cekti cnm hep. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinMerhaba kızlar,
Bu aşermek mi demek?
Evet canim asermek. Istisna disinda bence kizin olacak. Bende 2 kizimda tuzlu eksi seyler asersim. Bide balik cekti cnm hep. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
hayırlısı olsun cnm. dükkanın yerini söylersn özelden cicilere bakmaya gelirimİyidir cnm korunmayi bıraktım artık bebişi umursamiyorum belki öyle olunca o beni umursar da gelir :) zaten inş bayan butik açıcaz yakın bir arkadaşımla onun telaşı içinde koşturuyorum .sen neler yapıyorsun bebis nasıl cinsiyeti ney hamilelik nasıl gidiyor hadi hepsini anlat bakalım :) ??