Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlarr yardımınıza ihtiyacım var benim adetim 4 gün gecikti dün test yaptım ama çok çok silik bir çizgi çıktı sizce hamilemiyim yaa

Eklentiler

• IMG_20151017_102622.jpg
    IMG_20151017_102622.jpg
    106,8 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20151017_102612.jpg
    IMG_20151017_102612.jpg
    91,5 KB · Görüntüleme: 57
Kizlar benim kafam karisti 3 saat once adet oldum sandim peceye pembe kan gelmisti tamam oluyorum dedim az once baktim pede hic gelmemis pecete acik pembe birazda acik kahve afedersiniz sumuk gibi akimti vardi simdi normal sefaf akinti ya dondu adetten eser yok ,normal adetlerim hep basladigi an pedim dolar ilk gunu bile yogun olurum anlamadim.
Regl dönemindeysen devamı gelmezse büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır canm

Ben de 4 yıllık Evliyim , insan kendiyle kalabilse o kadar dert etmeyecek ama , şu çevredekilerin , aaa Çocuğunuz yok mu tepkileri mahvediyor insanı , bilemiyorlar bu tepkinin bizi ne kadar yaralayabileceğini...
Kesinlikle canim ben nasil istiyordum bide esim istemedi bi sure zor ikna oldu yani bjde cevrenin yok baskisi tuz biber olfu

İnşallah devamı gelmez:anneadayı:
Insallah canim oyledir allhim hepimizin yuzunu guldursun kizlar.
Ben 32 yasindayim ,normalde biz istemiyorduk ,geri cekilme yontemiyle korunuyorduk ,bu ay baya nasil oldu bilmiyorum daha belli degil ama belirtiler regil donemimden farkli ,birde yumurtlama doneminden 6-7gun sonra pembe bir akintim oldu 2 sonrada akintida acik kaverengi pembe karisik kilcal damar gibi geldi ondan sonra supelendim simdi bekliyorum.sen kac yasindasin.

Anladım canim hayırlısı ama bence sen hamilesin

Amin insallah cok sagolun bende cok sevindim agladim sevincten ;((

Elifim selam. Cok şükür daha iyiyim. Bu ara biraz daha iyi gidiyor masallah. Sen nasilsin canim, nasil gidiyor?

Maşallah baya koyu çıkmış. Hayırlı olsun

şimdi tetst alıdm salak salak iş yaptım :) su damlattım acaba öbür çizgü çıkıcakmı diiye :KK70: kendi çizgisimi diye

Amin cnm insallah hafif gogsumde aci var baska hic bi belirtim kalmadi cnm son 4 gun

bu konuyu takio ediyorum ara ara son 4gun deyince yazmadan duramadim benimde sob 4gun ve goguslerim cok aciyor 4gun sonunda insallah pozitif sonuclar aliriz

ben 2.yi istiyorum 5yasinda bir oglum var temmuzda tamda bayramdada bir dusuk yasadim kurtaj oldum 2ay ara verdim bu ay korunmayi biraktim bekliyorum :/

İnşallah devamı gelmez:anneadayı:

İnşallah devamı gelmez ve hamilesindir yarına kadar gelmezse sabah bi test yap çıkar muhtemelen
İnşallah devamı gelmez ve hamilesindir yarına kadar gelmezse sabah bi test yap çıkar muhtemelen
Insallah oyledir canim.

1 saat once yaptigim test negatif cikti diye wc ye birakip geldim simdi baktim incecik silik bi cizgi var acaba nedir ki o ? ama adet olck gibiyim de allahim deliriyorum esimede gosterdim oda evirip cevirip ewt bence hamilesin diyo ama defilim adet sansilarim var ha oldum ha olcm ne zor beklemek :KK43:
Canim umitlendirmek istemem ama benim hala adet sancim oluyo arada

Kızlar size bir sorum olucak :KK43: kimseye sormadığın icin size danışmak istedim reglime 2 gün var ama dayanamayıp bu sabah gebelik testi yaptım birazcık silikon olsa çift çizgi cıktı ama regl olacakmışım gibi belirtileri var sizce hamile olmam mümkün mü? :KK43:

X