- 9 Ekim 2015
- 70
- 41
- 28
Ilk 5 dakika çıktıysa tebrikler hamilesinKızlarr yardımınıza ihtiyacım var benim adetim 4 gün gecikti dün test yaptım ama çok çok silik bir çizgi çıktı sizce hamilemiyim yaa
Regl dönemindeysen devamı gelmezse büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır canmKizlar benim kafam karisti 3 saat once adet oldum sandim peceye pembe kan gelmisti tamam oluyorum dedim az once baktim pede hic gelmemis pecete acik pembe birazda acik kahve afedersiniz sumuk gibi akimti vardi simdi normal sefaf akinti ya dondu adetten eser yok ,normal adetlerim hep basladigi an pedim dolar ilk gunu bile yogun olurum anlamadim.
5 dk içinde hemen çıktı canım çok teşekkürler çok sevindim şuan :)Ilk 5 dakika çıktıysa tebrikler hamilesin
Bugun adet gunum canim.Regl dönemindeysen devamı gelmezse büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır canm
İnşallah devamı gelmezBugun adet gunum canim.
İnşallah devamı gelmez ve hamilesindir yarına kadar gelmezse sabah bi test yap çıkar muhtemelenBugun adet gunum canim.
Keyfini çıkar canım hamilesin kesin ozaman Allah kucağına almayı nasip etsin ilk kutlayan oldum bak :)5 dk içinde hemen çıktı canım çok teşekkürler çok sevindim şuan :)
Insallah hayirliyla guzel haberler aliriz insallahCanım bence sen rahat bi nefes al , Bebeğin seninle , kucağına da alırsın inşallah
Yok canim tedavi olmadik biz korunduk bir sure sonra akisina biratik rabbim hayirlisiyla nasip etti insallahmasalhh cnm ne güzel darusı bize sorununuz var mıydı hiç tedavi oldun mu bide bu ay neler yaptınız
Kesinlikle canim ben nasil istiyordum bide esim istemedi bi sure zor ikna oldu yani bjde cevrenin yok baskisi tuz biber olfuBen de 4 yıllık Evliyim , insan kendiyle kalabilse o kadar dert etmeyecek ama , şu çevredekilerin , aaa Çocuğunuz yok mu tepkileri mahvediyor insanı , bilemiyorlar bu tepkinin bizi ne kadar yaralayabileceğini...
Amin canım çok sağol Allah isteyen herkese versin bebiş :)Keyfini çıkar canım hamilesin kesin ozaman Allah kucağına almayı nasip etsin ilk kutlayan oldum bak :)
Insallah canim oyledir allhim hepimizin yuzunu guldursun kizlar.İnşallah devamı gelmez
Ben 32 yasindayim ,normalde biz istemiyorduk ,geri cekilme yontemiyle korunuyorduk ,bu ay baya nasil oldu bilmiyorum daha belli degil ama belirtiler regil donemimden farkli ,birde yumurtlama doneminden 6-7gun sonra pembe bir akintim oldu 2 sonrada akintida acik kaverengi pembe karisik kilcal damar gibi geldi ondan sonra supelendim simdi bekliyorum.sen kac yasindasin.
Anladım canim hayırlısı ama bence sen hamilesin
Amin insallah cok sagolun bende cok sevindim agladim sevincten ;((
Elifim selam. Cok şükür daha iyiyim. Bu ara biraz daha iyi gidiyor masallah. Sen nasilsin canim, nasil gidiyor?
Maşallah baya koyu çıkmış. Hayırlı olsun
şimdi tetst alıdm salak salak iş yaptım :) su damlattım acaba öbür çizgü çıkıcakmı diiyekendi çizgisimi diye
Amin cnm insallah hafif gogsumde aci var baska hic bi belirtim kalmadi cnm son 4 gun
bu konuyu takio ediyorum ara ara son 4gun deyince yazmadan duramadim benimde sob 4gun ve goguslerim cok aciyor 4gun sonunda insallah pozitif sonuclar aliriz
ben 2.yi istiyorum 5yasinda bir oglum var temmuzda tamda bayramdada bir dusuk yasadim kurtaj oldum 2ay ara verdim bu ay korunmayi biraktim bekliyorum :/
İnşallah devamı gelmez
İnşallah devamı gelmez ve hamilesindir yarına kadar gelmezse sabah bi test yap çıkar muhtemelen
Insallah oyledir canim.İnşallah devamı gelmez ve hamilesindir yarına kadar gelmezse sabah bi test yap çıkar muhtemelen
Insallah canim.İnşallah devamı gelmez
Canim umitlendirmek istemem ama benim hala adet sancim oluyo arada1 saat once yaptigim test negatif cikti diye wc ye birakip geldim simdi baktim incecik silik bi cizgi var acaba nedir ki o ? ama adet olck gibiyim de allahim deliriyorum esimede gosterdim oda evirip cevirip ewt bence hamilesin diyo ama defilim adet sansilarim var ha oldum ha olcm ne zor beklemek
ne güzel cnm bnmYok canim tedavi olmadik biz korunduk bir sure sonra akisina biratik rabbim hayirlisiyla nasip etti insallah
Aynen böyle canım sizce düşünmekten bi hal oldum sabahtan beriSuan ayni seyleri yasiyoruz testi atabilirsen at bi bakalim
Tebrik ederimAynen böyle canım sizce düşünmekten bi hal oldum sabahtan beri