Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canim bende evde test yaptim silik cikti gerci yarin doktora gidicem nasip olursa benimde halen adet olucak gibo sancim oluyo bide idrarim cok koyulasti
Hadi ya benimde öyle sık tuvalete çıkmaya başlayınca bende şüphelenip yaptım zaten testi İnşallah sende hamilesindir yarın sonuclar gelincede söyle mutlaka merak ederim :)

Kızlar iyi akşamlar, 2 aylık hamileyim ve grip oldum boğazın çok fena bagirmisim bagirmisim parçalanmış gibi, su bile içerken gozlerimden yaş geliyo ,ilaç alamiyorum doğal onerebileceginiz bisilerrr var mi(
Bence doktorunuza danışın ben o dönemde üşütmüştüm öksürürken artık karnıma ağrı giriyordu antibiyotik kullandım doktor kontrolünde hiç bir şey olmadı çok şükür şimdi 2 yaşında kızım

Kızlar belim kasıklarım çok fena ağrıyor, biraz önce erken gebelik testi Yaptım yine tek çizgi yine tek çizgi ,ya artık var ya çift çizgiyi bulduğum testi çerçeveleteceğim, facete profil resmi yapıcam, yerel ve ulusal gazetelere ilan vericemmm , puuuffff

adetin gecmismiydi canmcim senin. biraz sabirrrr

benim de bugun du olmadim daha. invecik ikinci cizgi cikti bakmak icin merck alcktim nerdeyse. gozum sasi olckti. az sabirli ol. ( diyene bak ) :) anca cokar idrar da. insallah olmassin adet.

Kızlar kusura bakmayın ,Çok mızmızım bugün ,kendi kendime katlanamıyorum , ama tam olarak belirtilerim , kasık ve bel ağrısı ,Dokununca Göğüste acı , ama sık idrar falan yok
benim de bugun du olmadim daha. invecik ikinci cizgi cikti bakmak icin merck alcktim nerdeyse. gozum sasi olckti. az sabirli ol. ( diyene bak ) :) anca cokar idrar da. insallah olmassin adet.
Hayırlısı canım , inşallah İkimiz de olmayız

Kızlar kusura bakmayın ,Çok mızmızım bugün ,kendi kendime katlanamıyorum , ama tam olarak belirtilerim , kasık ve bel ağrısı ,

Hayırlısı canım , senin 3 gün MÜ geçmişti
hayir cnm bugundu gunum. ama psikolojik olaraka 5 aydir her ay 1 gun sonra olmaya basladim. belki yarin olurum. sabah gene test yapcm valla bu ay tum parami testlere yatirdim esim duysa beni mahveder ama olck gibiyim biktim ya

hayir cnm bugundu gunum. ama psikolojik olarka 5 aydur her ay 1 gun sonra oaya basladim. belki yarin olurum. sabah gene test yapcm valla bunay tum parami testlere yatirdim esim duysa beni mahveder
Aynen aynen , ben de abarttım , gizleyip atıyorum çöpe testleri ,Çok kızıyo zaten , önce bi adetin geçsin bakalım diyo , her ay aynı polemik

nasil kacti canim anlamadim ?
Canim ben anlamadim adet oldum sandim once peceteye pembe kan geldi 2 saat sonra baktim pedime akmamis yine peceteye boyle pembe acik kahvergi karisik afwdersin sumukgibi akinti gibi geldi keaildi semdi bir sey yok yumurta aki gibi akintivar cok degil ama az.normalde adetimin ilk gunu bile yogun olur simdi birsey yok bende anlamadim bakalim belki sabaha kadar gelir.

adet sancisiylami geldi alla alla kiz yerlesme kanamasi falan olmasin sakin. Hadi insallah oyledir. hber vermeyi unutma

ka

adet sancisiylami geldi alla alla kiz yerlesme kanamasi falan olmasin sakin. Hadi insallah oyledir. hber vermeyi unutma
Bilmiyorum canim arar ara sanci gelp gidiyo ama sabaha belli olur zaten bes gun oncede uc gun az az leke geldiydi iki gundur bir sey yoktu bugun iste adet gunum boyle oldu ay nebiliyim kafam cok karisti bu ay hic beklemiyordum nebilim hic birsey hissetmiyorumki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…