Bunlar çok normal canım ben 2 aylık hamileyim hala adet olacakmisim gibi agrilarimm oluyoCanim bende evde test yaptim silik cikti gerci yarin doktora gidicem nasip olursa benimde halen adet olucak gibo sancim oluyo bide idrarim cok koyulasti
Hadi ya benimde öyle sık tuvalete çıkmaya başlayınca bende şüphelenip yaptım zaten testi İnşallah sende hamilesindir yarın sonuclar gelincede söyle mutlaka merak ederim :)Canim bende evde test yaptim silik cikti gerci yarin doktora gidicem nasip olursa benimde halen adet olucak gibo sancim oluyo bide idrarim cok koyulasti
Testi yapınca hemen çıktı mı bu çizgi,eğer hemen çıktıysa bence de hayırlı olsunAynen böyle canım sizce düşünmekten bi hal oldum sabahtan beri
Evet çıktı 2 dakika icinde belirginleşti ilk bende şaşırdım görünce hatta :)Testi yapınca hemen çıktı mı bu çizgi,eğer hemen çıktıysa bence de hayırlı olsun
Bence doktorunuza danışın ben o dönemde üşütmüştüm öksürürken artık karnıma ağrı giriyordu antibiyotik kullandım doktor kontrolünde hiç bir şey olmadı çok şükür şimdi 2 yaşında kızımKızlar iyi akşamlar, 2 aylık hamileyim ve grip oldum boğazın çok fena bagirmisim bagirmisim parçalanmış gibi, su bile içerken gozlerimden yaş geliyo ,ilaç alamiyorum doğal onerebileceginiz bisilerrr var mi(
Sağlıkla kucağında alırsın İnşallah :)Ben bu akşam kesemi gördüm. Her şey yolunda. 10 gün sonra kalp atışlarına bakcaz
nasil kacti canim anlamadim ?Benimki de geri kacti.
adetin gecmismiydi canmcim senin. biraz sabirrrrKızlar belim kasıklarım çok fena ağrıyor, biraz önce erken gebelik testi Yaptım yine tek çizgi yine tek çizgi ,ya artık var ya çift çizgiyi bulduğum testi çerçeveleteceğim, facete profil resmi yapıcam, yerel ve ulusal gazetelere ilan vericemmm , puuuffff
hayırlı olsun canım , inşallah ben de tek çizgiden ötesine geçebilirim bi gün , dua et bizlere lütfen ...Ben bu akşam kesemi gördüm. Her şey yolunda. 10 gün sonra kalp atışlarına bakcaz
Yarın adet günümadetin gecmismiydi canmcim senin. biraz sabirrrr
Hayırlısı canım , inşallah İkimiz de olmayızbenim de bugun du olmadim daha. invecik ikinci cizgi cikti bakmak icin merck alcktim nerdeyse. gozum sasi olckti. az sabirli ol. ( diyene bak ) :) anca cokar idrar da. insallah olmassin adet.
hayir cnm bugundu gunum. ama psikolojik olaraka 5 aydir her ay 1 gun sonra olmaya basladim. belki yarin olurum. sabah gene test yapcm valla bu ay tum parami testlere yatirdim esim duysa beni mahvederKızlar kusura bakmayın ,Çok mızmızım bugün ,kendi kendime katlanamıyorum , ama tam olarak belirtilerim , kasık ve bel ağrısı ,
Hayırlısı canım , senin 3 gün MÜ geçmişti
Aynen aynen , ben de abarttım , gizleyip atıyorum çöpe testleri ,Çok kızıyo zaten , önce bi adetin geçsin bakalım diyo , her ay aynı polemikhayir cnm bugundu gunum. ama psikolojik olarka 5 aydur her ay 1 gun sonra oaya basladim. belki yarin olurum. sabah gene test yapcm valla bunay tum parami testlere yatirdim esim duysa beni mahveder
Canim ben anlamadim adet oldum sandim once peceteye pembe kan geldi 2 saat sonra baktim pedime akmamis yine peceteye boyle pembe acik kahvergi karisik afwdersin sumukgibi akinti gibi geldi keaildi semdi bir sey yok yumurta aki gibi akintivar cok degil ama az.normalde adetimin ilk gunu bile yogun olur simdi birsey yok bende anlamadim bakalim belki sabaha kadar gelir.nasil kacti canim anlamadim ?
adet sancisiylami geldi alla alla kiz yerlesme kanamasi falan olmasin sakin. Hadi insallah oyledir. hber vermeyi unutmaCanim ben anlamadim adet oldum sandim once peceteye pembe kan geldi 2 saat sonra baktim pedime akmamis yine peceteye boyle pembe acik kahvergi karisik afwdersin sumukgibi akinti gibi geldi keaildi semdi bir sey yok yumurta aki gibi akintivar cok degil ama az.normalde adetimin ilk gunu bile yogun olur simdi birsey yok bende anlamadim bakalim belki sabaha kadar gelir.
Aynen aynen , ben de abarttım , gizleyip atıyorum çöpe testleri ,Çok kızıyo zaten , önce bi adetin geçsin bakalım diyo , her ay aynı polemik[/QUOT
ya yillardir bebek sahibinolamayanlari simdi cok iyi anliyorum. ben 5 ayda tukendim resmen. Allah yollugunu aratmasim
Bilmiyorum canim arar ara sanci gelp gidiyo ama sabaha belli olur zaten bes gun oncede uc gun az az leke geldiydi iki gundur bir sey yoktu bugun iste adet gunum boyle oldu ay nebiliyim kafam cok karisti bu ay hic beklemiyordum nebilim hic birsey hissetmiyorumki .adet sancisiylami geldi alla alla kiz yerlesme kanamasi falan olmasin sakin. Hadi insallah oyledir. hber vermeyi unutma