Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kesinlikle canm. Allah dert verip derman aratmasin cokmzor bindurum. Memlekete gidince annemle fitcm doktora zaten muayene olamiorm benn kokkuorm annem olmasi lazim yanimda ana kuzusuyum ben hala :)
Normal öyle hissetmen ben de yanımda eşim olsun çok istemiştim ama olmadı gelemedi. Bence de öyle yap inş en kısa zamanda hamile kalırsın

Kızlar bana yardımcı olun
21. Günümdeyim regl tarihime daha 12-13 gün var ama 3 gündür kahverengi akıntı geliyor daha önce böle bişi yaşamamıştım Ağrı'm yok ana kasıklarımda bi hareketlilik var affedersiniz ama regl olunca sökülmeye çalışırken olan durum gibi Daha erken ama test aldım negatif çıktı yrn doktora gidicem ama duramıyorum ölücem meraktan sizce ...

1 saat once yaptigim test negatif cikti diye wc ye birakip geldim simdi baktim incecik silik bi cizgi var acaba nedir ki o ? ama adet olck gibiyim de allahim deliriyorum esimede gosterdim oda evirip cevirip ewt bence hamilesin diyo ama defilim adet sansilarim var ha oldum ha olcm ne zor beklemek

Ben bugun yaptim silik cikti 2 gun var vgn ama hafif agrim oluyo arada gidip gelyo belime igne batmasi olyo sol kaşığima da insallah adet agrisi değildir

Canim hamileykende adet sancileri gibi sancilar oluyo normal .

Canim hamileykende adet sancileri gibi sancilar oluyo normal .
Bilmiyorum cnm. nedense icimde ki his kendini kandirma az sonra kirmizilari gircen diyo. ya hamile degilsem kpss dersanesine yazildim dersler basladi. gidemiorm. hamileysem gitmicm. turkce ogretmeniyim. degilsem gitcm bekliyorum

cnm yasin kac ki senin. erkrk milletine guven olmaz. iyiyken iyi kotuyken senden kotusu yok. Adet mimoldun bu ay kacirdim ben isimleri tutamiyorum.
Çalışmalara başladığımızda 32 idi , artık 33 oldum, adetim yarın, belim ayrılacak gibi ağrıyor ve yanıyor kızlar ,benim normal adet ağrım böyle olmaz,hamileliğe mi yorayım,belimi mi incittim acaba , böbrek ağrısına da benziyor sanki ,üşüttüm mü acaba

Kızlar bana yardım edin 21. Günümdeyim regl tarihime 12-13 gün var ve 3 gündür de kahverengi akıntı geliyor daha önce hiç yaşamadım böle sorun acaba hamilelik mi var diye bugün test yaptım negatifti daha erken ama dayanamadım
Yen doktora gitçem ama fikri bilgisi olan var mı Kasıklarımda batma çekilme de var

Kızlar bana yardım edin 21. Günümdeyim regl tarihime 12-13 gün var ve 3 gündür de kahverengi akıntı geliyor daha önce hiç yaşamadım böle sorun acaba hamilelik mi var diye bugün test yaptım negatifti daha erken ama dayanamadım
Yen doktora gitçem ama fikri bilgisi olan var mı Kasıklarımda batma çekilmede var

Yen doktora gitçem ama fikri bilgisi olan var mı Kasıklarımda batma çekilmede var

ya kızlar biriniz bişey desin çok eminim biri burda akıntımın içinde kıl gibi kan vardı dedi kimdi hatırlamıyorum ama yerleşme miydi adet miydi hatırlayanda yok mu
ben de oldu adetten 2 gün önce..akıntı içinde kıl gibi pembemsi bişey...ama adet oldum cnm malesef

Kızlar aklıma hep şu laf geliyor" çocuğu yapmak kolay , zor olan yetiştirmek" valla biz kolay kısmında bile bu kadar zorlandık, yetiştirme işini ne yaparız bilmem. Çok yanlış bi sözmüş yaşayarak gördüm , ikisi de çok zor bence,hamilelik bi mucize, hiçbirşey tesadüf değil , öyle bir kurgulamış ki Rabbim tek bir unsur eksik olsa ,olmuyor...

Bilmiyorum cnm. nedense icimde ki his kendini kandirma az sonra kirmizilari gircen diyo. ya hamile degilsem kpss dersanesine yazildim dersler basladi. gidemiorm. hamileysem gitmicm. turkce ogretmeniyim. degilsem gitcm bekliyorum
Vallahi canim boyle olmaz mahvoldun ya ,yarina kadar adet olmazssan hemen bi kan testi yap net cevabini al.

Ates yuksekligi hamilelikle cidden alakasi varmi benim her olctugumde 36.9 36.5 36.4 gibi cikiyor mesela suan 36.7

Yrn doktora gitçem ama fikri bilgisi olan var mı Kasıklarımda batma çekilmede var yada başka ne olabilir

Kizlar benim kafam karisti 3 saat once adet oldum sandim peceye pembe kan gelmisti tamam oluyorum dedim az once baktim pede hic gelmemis pecete acik pembe birazda acik kahve afedersiniz sumuk gibi akimti vardi simdi normal sefaf akinti ya dondu adetten eser yok ,normal adetlerim hep basladigi an pedim dolar ilk gunu bile yogun olurum anlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…