Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim de hamile olup olmadığımdan emin olamıyorum ki :KK43: reglme daha iki gün var ve sanki hasta olacakmışım gibi hissediyorum :KK43:
Canım aynı korku bende de var. Ben de adetten 6 7 gün öncesinden öğrndim. Şimdi ufak bi ağrıda adet olcam sanıyorum. Bir de bir düşük yaptım o yüzden doğurana kadar hamile olduğumdan emin olamıcam sanırım :) o yüzden çok düşünmemeye çalışıyorum.

Kızlar iyi akşamlar, 2 aylık hamileyim ve grip oldum boğazın çok fena bagirmisim bagirmisim parçalanmış gibi, su bile içerken gozlerimden yaş geliyo ,ilaç alamiyorum doğal onerebileceginiz bisilerrr var mi:KK43:(

Kızlar iyi akşamlar, 2 aylık hamileyim ve grip oldum boğazın çok fena bagirmisim bagirmisim parçalanmış gibi, su bile içerken gozlerimden yaş geliyo ,ilaç alamiyorum doğal onerebileceginiz bisilerrr var mi:KK43:(
Canim bol bol C vitamini alicaksin ozellik limon yemeye calis,bogazin icinde balli zencefil yiceksin bogazindaki mikrobu oldurur.

zenc
zencefilli bal iceceksin cnm aninda geciriyor. bebegin hayirli olsun tebrikler. darisi basimiza.:emir_bebek::anneadayı:

adet olckmisim gibi agrim gelip gidio. gogus agrilarim azaldi gelio kirmizilar galibaaaa :KK34:

[QUOTEminesuu, post: 43098781, member: 709937"]zenc

zencefilli bal iceceksin cnm aninda geciriyor. bebegin hayirli olsun tebrikler. darisi basimiza.:emir_bebek::anneadayı:[/QUOTE]
En en yakin zamanda darisi basiniza kizlar:)
Canim bol bol C vitamini alicaksin ozellik limon yemeye calis,bogazin icinde balli zencefil yiceksin bogazindaki mikrobu oldurur.

İnşallah öyleyimdir :) ama daha adet regl olmama iki gün var bi gelsin tekrarlıcam testi bide doktora gidicem :) belim çok ağrıyor kasıklarım falan regl olucam diye korkuyorum :KK43: tek sorunum bu :)
Canim bende evde test yaptim silik cikti gerci yarin doktora gidicem nasip olursa benimde halen adet olucak gibo sancim oluyo bide idrarim cok koyulasti

X