Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Çizgi silikte olsa var canım gec dollenmedir belki gec dollenmede hemen belli olmaz kandada tekrarla bikac gün sonra kan testini bu süre icerisinde evde testleride sabah ilk idrarla tekrarla koyulasacakmi takip et
Inslah ta artik test alamiorum esim kizio kac tane aldik dio bn regil gunumekdr sabredemeyip kullandm hep en son sali gunu yaptim bitti
En iyi si kan testi

Reglme 2 gun var cok silik cikti anlamadim forografta pek gorunmuyor 5 gun kala yapmistim hic biraey yoktu yani anlamadm

Eklentiler

• 20151018_061433-1.jpg
    20151018_061433-1.jpg
    147,3 KB · Görüntüleme: 82
Bende ayni durumdayim ayaklarim donuyor ve sari akintim var ama 1 haftadir idrarda cikmiyor ben hala supheliyim hayirli olsun bu arada umarim bebegin cok saglikli bir sekilde kucagina gelir adetin suan kac gun gecikti senin
cok saol cnm insallah benim 3.gunum gecti bugun son testi sabah yaptim insallah vardir insallah tutunur bebegim

Kanda bile geciktikten 5 10 gun sonra net kesin diyorlar o yuzden umit herzaman edicez her ay gibi
bnm 11.ci gnüm bugun adet te yok bide bugun aşırı bir mide bulantısıyla uyandım .. ümit etmek istiorum ama adetin ikinci gnü yapılan negatifti :KK43:

Kanda suan cikmasi lazim aslinda :KK43: insallah hamissindir :emir_bebek:
inşllah ya kafayı yicem bir sürü belirtim vardı niye negatif çıktı ikinci gün yapılan. geçen cuma gecesi tekrar kan testi yaptırcaktım acilde makina arıza yapmış yaptıramadım . şimdide cesaretim yok gidip yaptırmaya :KK43:

Kızlar Suan elimde nova marka hamilelik testi var üzerinde adet öncesi sonrası falan bişey yazmio adetime 2 gün var acaba doğru bilgi verir mi bu testle ilgili bilgisi olan var mi

Kızlar Suan elimde nova marka hamilelik testi var üzerinde adet öncesi sonrası falan bişey yazmio adetime 2 gün var acaba doğru bilgi verir mi bu testle ilgili bilgisi olan var mi
ben adetimin ikinci günü yaptım hiç çizgi çıkmadı pazarte si yaptım bi çizgi çıktı ertesi gün başka bi testle hamile oldumu öğrendim

X