- 16 Ekim 2015
- 619
- 302
Inslah ta artik test alamiorum esim kizio kac tane aldik dio bn regil gunumekdr sabredemeyip kullandm hep en son sali gunu yaptim bittiÇizgi silikte olsa var canım gec dollenmedir belki gec dollenmede hemen belli olmaz kandada tekrarla bikac gün sonra kan testini bu süre icerisinde evde testleride sabah ilk idrarla tekrarla koyulasacakmi takip et
cok saol cnm insallah benim 3.gunum gecti bugun son testi sabah yaptim insallah vardir insallah tutunur bebegimBende ayni durumdayim ayaklarim donuyor ve sari akintim var ama 1 haftadir idrarda cikmiyor ben hala supheliyim hayirli olsun bu arada umarim bebegin cok saglikli bir sekilde kucagina gelir adetin suan kac gun gecikti senin
Canim var gibi bence test yap hakkında hayirlisi
Polikistik over canim pko demek o zatenSenin kistin hangi sinden?bende çikolata kistiydi
evet var ama bende 4gün kala yapmıştım böle bi çizgi çıkmıştı. kanda negatif çıkmıştı sonra. şimdi salı günü yine yaptım yine silik çizgi . daha kan yaptırmadım tekrar cesaretim yok çünki
inşallah cnmmİnsallah hakkimizda hayırlisi neyse rabbim onu nasip eder minik minik eller yuzumuzde uyaniriz insallah :)
bnm 11.ci gnüm bugun adet te yok bide bugun aşırı bir mide bulantısıyla uyandım .. ümit etmek istiorum ama adetin ikinci gnü yapılan negatiftiKanda bile geciktikten 5 10 gun sonra net kesin diyorlar o yuzden umit herzaman edicez her ay gibi
inşllah ya kafayı yicem bir sürü belirtim vardı niye negatif çıktı ikinci gün yapılan. geçen cuma gecesi tekrar kan testi yaptırcaktım acilde makina arıza yapmış yaptıramadım . şimdide cesaretim yok gidip yaptırmayaKanda suan cikmasi lazim aslindainsallah hamissindir
yapttırmak isitorum ama başka bişi çıkarsa die cesaretim yokBence pazartesi kesin yaptirmalisin
genelde bozuk çıkıyo diyrbiliorum..Kızlar Suan elimde nova marka hamilelik testi var üzerinde adet öncesi sonrası falan bişey yazmio adetime 2 gün var acaba doğru bilgi verir mi bu testle ilgili bilgisi olan var mi
ben adetimin ikinci günü yaptım hiç çizgi çıkmadı pazarte si yaptım bi çizgi çıktı ertesi gün başka bi testle hamile oldumu öğrendimKızlar Suan elimde nova marka hamilelik testi var üzerinde adet öncesi sonrası falan bişey yazmio adetime 2 gün var acaba doğru bilgi verir mi bu testle ilgili bilgisi olan var mi