- 3 Eylül 2015
- 696
- 279
- 42
Canim daha iki gun var erkenmi oluyosun.Adım gibi heyecanlı sabırsız ve telasliyim iste
Adet oluyorum sanırım pembemsi leke geliyor kızlar başlıyor gibi adetim ben biran önce hastalanayimda bittiği günden itibaren gun aşırı çalışma yapmayı düşünüyorum Allah izin verirse :)
Canim rada karisti heral de gormedim ben ne sormustun.Niye bana bir şey yazmiyorsunuz ki
Oyle gibi gorunuyor canim baksana testler negatif bide bu lekelenmelrr cogalinca adete y ordumCanim daha iki gun var erkenmi oluyosun.
Canim yanlış yazmadin di mi 8 ekimde adet oldun yani 8 gun once adet ne zaman bitti ne zaman çalıştınız da test yaptın ki tatlım erken değil mi henüz belirtiler ve test için. Sen daha yeni yumurtluyorsun bu belirtiler ona yoru.ur ilişkilere devam hatta hafta sonu sabah olursa daha verimli olur canim . Bende de pko yatkınlık varKızlar yaa deli olcam 8 ekimde regl oldum bu arada pkos var bende. Bugün test yaptım negatif. Ama iki haftadır bir sağ bir sol kasigim ağrıyor bacaklarima da vuruyor. Belim de geçen hafta ağrıdı ama şimdi pek yok. Göğüslerim arada sizlayip geçiyor. Bu ne şimdi. Takmicam dedim hiçbir belirtiyi ama bu da takilmicak gibi değil catlicam valla. Ne zaman regl olacagimi da Allah bilir. Neyi beklicem ben şimdi. Sinir oluyorum yaaa.
Baya adet gibi yogunlastimi yani.Oyle gibi gorunuyor canim baksana testler negatif bide bu lekelenmelrr cogalinca adete y ordum
Yok canim yine akinti leke şeklinde arada sıvı ama yoğun değil kirmizi degilBaya adet gibi yogunlastimi yani.
Iyi iste belki ara kanamadir adet gunu gelmeyene kadar bilemezsin canim yada yogun adet olmadigin surece insallah olmazsin hamilesindir.Yok canim yine akinti leke şeklinde arada sıvı ama yoğun değil kirmizi degil
Inşallah canimIyi iste belki ara kanamadir adet gunu gelmeyene kadar bilemezsin canim yada yogun adet olmadigin surece insallah olmazsin hamilesindir.
Amin canim insallahInşallah canimböyle olunca umudum kırıldı ama Allah bilir tabiki beklemeye devam sokulene kadar. darisi sana:)
Hadi inşallahİsyerinde bir abla sen baygin baygin bakiyosun hamilemisin yoksa dedi acaba icine mi dogdu kiii:)
Olabilir canim test yaptinmi hic.Kızlar bugün adet gunum ama kahverengi lekelenmem yeniden başladı adet olmadım yerlesme kanaması olabilirmi sabahtan beri hicbirsey yoktu bi dün akşam olmuştu 24 saat sonra tekrar oldu kafayı yiycem düşünmekten belirsizlik ne kötü bişey ya
Canim sen bi test yapsana benim bata 6 gun var iken geldi bekleme deyimKızlar bugün adet gunum ama kahverengi lekelenmem yeniden başladı adet olmadım yerlesme kanaması olabilirmi sabahtan beri hicbirsey yoktu bi dün akşam olmuştu 24 saat sonra tekrar oldu kafayı yiycem düşünmekten belirsizlik ne kötü bişey ya
LH testi ile de gebelik bakılıyor mu arkadaşlar cahilligime verinHcg dün Lh bugün
Önce teşekkür ederim sesimi duydun :) yanlış yazmışım 8 Eylül de regl oldumCanim yanlış yazmadin di mi 8 ekimde adet oldun yani 8 gun once adet ne zaman bitti ne zaman çalıştınız da test yaptın ki tatlım erken değil mi henüz belirtiler ve test için. Sen daha yeni yumurtluyorsun bu belirtiler ona yoru.ur ilişkilere devam hatta hafta sonu sabah olursa daha verimli olur canim . Bende de pko yatkınlık var
İnsallah canim:)Hadi inşallah
Iki haftadır kasik ağrısı yaşıyorum test yaptim negatif ve 8 eylülde adet oldum. Karnimda ağrıyor arada. Göğüslerim de bazen sizlayip geçiyor. Acikiyorum yedikten sonra midem bulanıyor. Bir de pkos var ne zaman adet olurum hiç belli olmaz. Ne yapsam bilemiyorum.Canim rada karisti heral de gormedim ben ne sormustun.
Canım ya bu kadar net cikmisken hamile olmalısın ilk 5 dakikada çıktı de mi hemenKizlar biraz once yeni test yapgim farkli marka ilk 2 dk da yine silik cizgj cikti ama adet sancilarim devam ediyo oyle uyku hali falanda yok korkuyorum kimyadal diye ne olut dua edin kani pazt vericem