Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar yine ben :) daha once yazmistim yumurtlamadan sonra sag kasigimda cok fazla sanci ve batma oldu diye ancak reglime 5 gun kala hic bir regl belirtisi de dahil belirtim yoktu. Bugun adetime 3 gun var ve cok uykum oldugu icin isten eve erken geldim. 2 saat uyumusum. Sonra regl agrisiyla uyandim, kendimi kontrol ettim; hic birsey yok. Kalkip oturdugumdaysa yine sag kasigimda segirme gibi boyle kalp atisi gibi bi atma hissettim. Herhalde bi kac saniye surmustur, cok sasirdim cunku hic olmadi boyle bisey simdiye kadar.
Yarin bir firsatini bulursam kan vermeye gidecegim, bu kasigimdaki atma beni cok umutlandirdi. Adete 2 gun kala kesin sonucu alirim heralde, degil mi??

Ben markalara dikkat etmedim ama merak edenler için tekrar foto koyayım. İlk testimi adetime 3 gün kala yaptım. 2-3 saat sonra yaptığım kan tetkikimde beta hcg değerim 73 tü. Bakınız Beyaz test. Çizgi biraz silik.
İkinci testi beklediğim adet 4 gün falan geçince yaptım. Beta hcg değerim de 821 idi.
Bakınız pembe test
Sabah ilk idrarlami yaptın canim

Kizlar biraz once yeni test yapgim farkli marka ilk 2 dk da yine silik cizgj cikti ama adet sancilarim devam ediyo oyle uyku hali falanda yok korkuyorum kimyadal diye ne olut dua edin kani pazt vericem

Eklentiler

• 20151016_175803.jpg
    20151016_175803.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 63
15 gun var canim daha ya
Belki o yumurtlama dönemi kazanmasıdır yani ara kanama canim onun herhangi bir tehlike arz edeceğini düşünmem yerleşme için erken bence düşük desen değil adet desen oda değil yi e zararsız bir ara kanama yumurtlama ile ilgili diye düşünüyorum canim

Burda öyle diyorlardı canim ben duyduğum kadarıyla söylüyorum ki dün bende almıştım bebetime ama ben doğru olduğunu düşünüyorum :KK66:
Ben adet gunumde yapmistim negatifti ama aksam yaptim :KK43: kendimi dogru olmadigina inandirmaya calisiyorum da biraz ama daha adet olmadimyani 5 gun gecti bugunle beraber ve tum belirtileri tasiyorum bilemedim kii ya

Kizlar biraz once yeni test yapgim farkli marka ilk 2 dk da yine silik cizgj cikti ama adet sancilarim devam ediyo oyle uyku hali falanda yok korkuyorum kimyadal diye ne olut dua edin kani pazt vericem
Burda okuyup olumsuz şeyleri hep ke ndinize yormayın kızlar herkes tutturmuş bi ki,yasal farzedinki yok öyle birsey bide kimyasal da lekelenme oluyor adetten once sonra bir iki gun adet geçince sökülüyor. Iyi şeyler düşünün HAMILESIN iste bal gibi hayırlı olsun tatlım :)

Saolun kızlar cvplarınz için.
kedifatos şimdi yapmicam cnm testi benm adetime 6 qün var daha bi iki üç qün daha qeçsin iki qün arayla yaparm testleri yaptıqım zaman yazarm ztn :)

15 gun var canim daha ya
Canm şimdi çıkması imkansız benm 6 qün kalmasına rAqmen bekliyorm mecbur sAbretcez ve çalışmalara devam etcez Allahın ne zaman nasip etceqi belli olmaz çünkü yumurtlama qününe dikkat etcez tabi ama sadece yumurtlamayada şartlandırmicaz hiç belli olmaz ne zmn kalcaqımız önceden yumurtlMa qünlerimi varmış :-)

Op
Canm şimdi çıkması imkansız benm 6 qün kalmasına rAqmen bekliyorm mecbur sAbretcez ve çalışmalara devam etcez Allahın ne zaman nasip etceqi belli olmaz çünkü yumurtlama qününe dikkat etcez tabi ama sadece yumurtlamayada şartlandırmicaz hiç belli olmaz ne zmn kalcaqımız önceden yumurtlMa qünlerimi varmış :-)
aynen ya telas yaptim da birazz ondan yazdim aslinda

Adım gibi heyecanlı sabırsız ve telasliyim iste
Adet oluyorum sanırım pembemsi leke geliyor kızlar başlıyor gibi adetim ben biran önce hastalanayimda bittiği günden itibaren gun aşırı çalışma yapmayı düşünüyorum Allah izin verirse :)

Merhaba
Bende dün kan tahlili sonucunda hamile olduğumu öğrendim.Bende adet günümü beklerken adet öncesi belirti olur mu diye merak içindeydim.Tabi bu arada vücudumda bazı değişiklikler yaşadım.Şiddetli baş ağrılarım oldu migrenim olduğundan ona yordum yine ama ilaç içmedim.Diş etlerim şişti hatta fırçalarken kanadı.Halsizlik vardı üstümde.Bir de benim adet günümden bir hafta önce sanki adet olacakmış gibi karın ağrılarım başladı.Bir de size garip gelebilir ama göz bebeklerim Kocaman Kocaman oldu.Şu anda da sadece karnım adet ağrısı gibi ağrıyor.Birde göz altlarım çöktü.Umarım bulantı problemimi yaşamam.

X