İnşallah istediğiniz gibi olur her şey rabbim nasip ederBende 1 buçuk yıllık evliyim . 2 aldır korunmuyoruz . Bu ayı dört gözle bekliyorum dua edin
Gebelik oluncada bu testler pik yapyor bir gebelk testi yapın derim bn öyle öğrendimKızlar ben döngümün 16. Gününden beri test yapıyorum testler görselde adete şu an 3-4 gün kaldı ama ovulasyon testim yine böyle koyulaştı niye böyle oluyor ya bir akıl verebilir misiniz yine mi yumurtluyorum
Nasıl bir göğüs ağrısıydı? Yani dokununca mı ağrıyodu tarifler misiniz? Bu belirtiler adete kaç gün kala başladıBenimde sürekli uykulu bi halim vardı ve gögüslerim aşırı agrıyodu dün bi test yapayım dedim baktım çift çizgi
Arkadaşlar rahatsız ediyorum kusura bakmayın ben bu ay 6 gün erken adet oldum üç gün normal kanamam oldu adet kanaması ama bu iki gündür kahverengi lekeler oluyor pedin üstünü kirletecek kadar 5, günüm şuan ama normalde adetim 7 gün sürer hiç böyle olamisti bir bilginiz veya düşünceniz varsa yardım edebilir misiniz bebek düşünüyorum
Öncelikle tebrikler. Bunların yanında duygusallık var.miydi ?Aynı regl sancısı gibi belde kasıkta ağrı,
memelerde şişlik hassasiyet ve acı, halsizlik,
uyku,
ateş basması peşinden üşüme,
iştahsızlık,
beyaz akıntı,
karında şişlik ve kabızlık bazen de aşırı ishal,
Nefes alamıyorum hissi, kalpte çarpıntı,
ciltte sivilceler, terleme gibi şeyler,
İnsanlardan uzak kalmak isteği,
( Gerçi bunların hepsi regl belirtisi)
Çokça fazla. Ama benim regl dönemlerim de çok duygu yüklü geçer.Öncelikle tebrikler. Bunların yanında duygusallık var.miydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?