- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 133
- 32
Yaa kizlar adet oldum ben kan tahrili verdim eve geldim adet oldum ya
5 senedir de evliyiz yaa esimin kuzenin iki senelik evli cocugu var hergun gidip onu seviyoruz
Hayrılısı olsun canım benim
Tebrikler gerçekten stres çok önemli tekrardan gözünüz aydınMerhaba herkese,
Bir süredir bu konuyu ziyaretçi olarak takip ediyordum. Eskiden yeniye, yeniden eskiye çeşitli şekillerde defalarca bu bölümü okudum. Yazdıklarınız bana çok yardımcı oldu bu nedenle ben de kendimden bahsedeyim dedim, belki benim yazdıklarım da başkalarına yardımcı olur.
7 Kasım'da ilk aşılamamı yaptırdım. Aşılama sonrası hafif karın ağrılarım oldu. Aşılamadan 3 gün sonra idrar yolları enfeksiyonu geçirdiğim için yaşadıklarımı bu enfeksiyona bağladım. Gece tuvalete gitme, uyku hali, kasıkta kramplar. Bir de sürekli regl olacakmış hissi. Yaşadığım kramplar başta kısa süreliydi ama sonrasında krampın süresi uzamaya ve rahatsız edici hale gelmeye başladı. 23 Kasım'da regl olmam gerekiyordu, olmadım. Geç de olsa regl olacağımı düşünüyordum ama eşim bakalım deyince 24 Kasım sabahı erken gebelik testi yaptım ve çift çizgi gördüm. Hemen doktordan randevu aldım. Muayene etti ve kan testi istedi. Ve kan testiyle de onaylandı, hamileyim. :)
Enfeksiyon ve elbette ilk aşılama olduğundan bu ay olmayacağını düşündüm ve az da olsa olayları akışına bıraktım. Biliyorum söylemesi kolay ama kendinizi strese sokmayın. Umarım sizler de en yakın zamanda güzel haberi alırsınız. Bunu hepiniz hak ediyorsunuz :)
olabilir de olmayabilir de çünkü kişiden kişiye değişiyor belirtiler. Adetiniz geçerse kan testi yaptırın. En garanti sonuç. İnşallah hamilesinizdirHerkese merhaba. Benimde yarın adet olmam lazim. Hafif kramplarım var karnimda ama dünden beri çok şiddetli kusma olmayan mide bulantısı var bu sabahta başım dönmeye başladı. Dün çok az beyaz akıntım oldu. Bunlar hamilelik belirtisi mi acaba
İnşallah yaa. Yarın idrar testi yapsam çıkar mı pekiolabilir de olmayabilir de çünkü kişiden kişiye değişiyor belirtiler. Adetiniz geçerse kan testi yaptırın. En garanti sonuç. İnşallah hamilesinizdir
Çıkabilir ama geç döllenmeyse idrar testinde çıkmayabiliyor o yüzden en garanti kan testi. Yarın adet olmazsanız idrar testi yapın benceİnşallah yaa. Yarın idrar testi yapsam çıkar mı peki
Az önce idrar testi yaptım çıkmadıÇıkabilir ama geç döllenmeyse idrar testinde çıkmayabiliyor o yüzden en garanti kan testi. Yarın adet olmazsanız idrar testi yapın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?