• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Herkese merhaba birliktelikten 1 hafta sonra belirtileri olmaya başlayanlar oldu mu acaba?
Kasıklarda batmalar, yoğun akıntılar gibi.

Kızlar ben döngümün 16. Gününden beri test yapıyorum testler görselde adete şu an 3-4 gün kaldı ama ovulasyon testim yine böyle koyulaştı niye böyle oluyor ya bir akıl verebilir misiniz yine mi yumurtluyorum

Eklentiler

• 99E8FF97-887F-44BA-9E99-603D125B2126.jpeg
    99E8FF97-887F-44BA-9E99-603D125B2126.jpeg
    43,3 KB · Görüntüleme: 133
  • 4F60CB78-8AEC-4752-BECA-0A6A30AD12C4.jpeg
    4F60CB78-8AEC-4752-BECA-0A6A30AD12C4.jpeg
    92,4 KB · Görüntüleme: 136
Kızlar ben döngümün 16. Gününden beri test yapıyorum testler görselde adete şu an 3-4 gün kaldı ama ovulasyon testim yine böyle koyulaştı niye böyle oluyor ya bir akıl verebilir misiniz yine mi yumurtluyorum

Eklentiler

• ADE8F1EA-4CBE-4A93-B3F2-E0519A8749B4.jpeg
    ADE8F1EA-4CBE-4A93-B3F2-E0519A8749B4.jpeg
    92,4 KB · Görüntüleme: 133
  • 0E48C9B2-07FF-4F5F-B2B4-9451724414F8.jpeg
    0E48C9B2-07FF-4F5F-B2B4-9451724414F8.jpeg
    43,3 KB · Görüntüleme: 102
Merhaba benimde kasıklarımda şişlik var bi kaç gündür adet günüm daha gelmedi akşam test yaptım beş dk geçmeden kırmızı çizgi çıktı, sabah yaptğımda ise çıkmadı. Sizce neden

MeraBa arkadaşlar yeniyim. Yarını olursanız sevinirim. Eşimle çocuk düşünüyoruz ikinciyi. Sorum gelebelik belirtisinde akıntı nasıl olmalı benim iki gündür şeffaf ve yapışkan ve baya akıntı geliyor olivasyonum 25 kasimdaydi adetim ise 9 aralıkta gebelik belirtisi olabilir mi

Gebelik oluncada bu testler pik yapyor bir gebelk testi yapın derim bn öyle öğrendim

Merhaba kızlar bende pcosum Buda Dünkü ovulasyon testim sizce yumurtlama mı kafam çok karıştı

Eklentiler

• 15DAE9BB-9376-43F0-9A44-3AE286BE1A62.png
    15DAE9BB-9376-43F0-9A44-3AE286BE1A62.png
    276,2 KB · Görüntüleme: 87
arkadaşlar bişey sormak istiyorum ben 24 ekimde aşılama yaptırdım ama tutmadı adetim 6 gün önce geldi 5 kasımda ve birgün boyunca bildiğiniz simsiyahtı sonrasında normale döndü sorum şu ki bu ay 3 ve 4ünde olmam gerek ve asla belirtim yok normalde adet olcağıma yakın göğüslerim ve kasık bölgem aşırı şişer ama şuan öyle bi durum yok ve gögüslerim bi hafta önce şişerdi şimdi bastırıyorum ama yinede yok şoktayım neden böyle acaba bilgisi olan veya böyle bir durum yaşayan varmı

Merhaba hanımlar bişey sormak istiyorum benim internette yumurtalama dönemi hesaplama da adetim 26 Kasım olarak göründü normalde 30 Kasım da adet oluyorum ama hala adet olmadım adet olacağımda çok fazla göğüs agrım karın agrım olur hiçbir belirti yok 4 gün geçmesine rağmen. Çok fazla mide bulantısı ve şort ağrım da var bazen sarı bazen daha koyu veya beyaz akıntım oluyo fakat test yapıyorum negatif çıkıyo bunlar ne belirtisi bilen veya yaşayan oldu mu

Son düzenleme:
Arkadaşlar adetim bitti ama karın içlerimde batma var çok fena bıçak gibi kesiyor illa hamilelik için söylemiyorum da belki de farklı bir rahatsızlığım vardır acaba böyle şeyler yaşayan var mı adeti bitince karın içinde batma yaşayan

Arkadaşlar rahatsız ediyorum kusura bakmayın ben bu ay 6 gün erken adet oldum üç gün normal kanamam oldu adet kanaması ama bu iki gündür kahverengi lekeler oluyor pedin üstünü kirletecek kadar 5, günüm şuan ama normalde adetim 7 gün sürer hiç böyle olamisti bir bilginiz veya düşünceniz varsa yardım edebilir misiniz bebek düşünüyorum

Merhaba baya olmuş ama bende şuan bu ay adetimde böle şeyler byasadim acaba hamilemiydiniz o zmanlar test yaptiinizmi mesja cvp verirseniz çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden 😊

Kızlar merhaba. Bu topiğe 3. yazışım inşallah her şey yolunda gider. Önceki iki gebeligimde bu kadar erken yaşamamıştım fakat bunda yumurtlamadan 1 hafta sonra belirtiler yaşamaya başladım. Kabızlık, meme şişme ve hassasiyeti, epey kötü kasık ve bel ağrısı, yorgunluk, mide yanması hemen başladı. ilk gebelikte mide sıkıntıları 8 9 haftadan önce başlamamıştı mesela. Acaba vücut bildiği için mi daha çabuk tepki veriyor?

Aynı regl sancısı gibi belde kasıkta ağrı,
memelerde şişlik hassasiyet ve acı, halsizlik,
uyku,
ateş basması peşinden üşüme,
iştahsızlık,
beyaz akıntı,
karında şişlik ve kabızlık bazen de aşırı ishal,
Nefes alamıyorum hissi, kalpte çarpıntı,
ciltte sivilceler, terleme gibi şeyler,
İnsanlardan uzak kalmak isteği,

( Gerçi bunların hepsi regl belirtisi)

Aynı regl sancısı gibi belde kasıkta ağrı,
memelerde şişlik hassasiyet ve acı, halsizlik,
uyku,
ateş basması peşinden üşüme,
iştahsızlık,
beyaz akıntı,
karında şişlik ve kabızlık bazen de aşırı ishal,
Nefes alamıyorum hissi, kalpte çarpıntı,
ciltte sivilceler, terleme gibi şeyler,
İnsanlardan uzak kalmak isteği,

( Gerçi bunların hepsi regl belirtisi)
Öncelikle tebrikler. Bunların yanında duygusallık var.miydi ?

Kızlar merhaba ayın 15nde hsg çekildim hafif tıkanıklıklar da açıldı ve doktor korunmayın dedi. 17sinde akıntı oldu doktorum değerlendirin kendiliğinden çatlıyor yumurtan dedi.17 18 değerlendirdik bugün yani 20sinde sol tarafimda dolgunluk ve hafif hafif ağrılar oluyor adetimede daha var Ocak başı gibi olucak. Hiç bu kadar erken ağrı sızı hisseden oldu mu? bu arada sağ tarafım tembel solda yumurta gelişiyor bende o yüzden dikkatimi çekti özellikle döllenme ve tüpte ilerleme sürecinde olabiliyormuş ağrılar ama başka yaşayan var mı? 🤷🏻‍♀️

Back