Ya merhaba bunların çoğunu yaşıyorum özellikle de göğüslerim çok sızlıyor ve batma oluyorAynı regl sancısı gibi belde kasıkta ağrı,
memelerde şişlik hassasiyet ve acı, halsizlik,
uyku,
ateş basması peşinden üşüme,
iştahsızlık,
beyaz akıntı,
karında şişlik ve kabızlık bazen de aşırı ishal,
Nefes alamıyorum hissi, kalpte çarpıntı,
ciltte sivilceler, terleme gibi şeyler,
İnsanlardan uzak kalmak isteği,
( Gerçi bunların hepsi regl belirtisi)
Olabilir benim de 2 3 gün o şekilde gelmişti az azEki Görüntüle 2748699
Merhaba yerleşme kanaması bu şekilde mi görenler tecrübelerini yazabilir mi
Benimde sizinle aynı bende yumurtlama günü öncesi, yumurtlama günü ve sonrası şeklinde değerlendirdim benimde karnımın içleri acıyor gibi bi ağrım var sağ tarafım bi tık daha baskın bende bel ağrısı vs yok reglimde sizin gibi 5 ocak birlikte beklerizMerhaba kızlar
Yumurtlama gününü değerlendirdik ve ondan sonraki günler sürekli sağ kasıkta ağrılarım oldu,belim de ağrıyor, normalde 5 ocakta adet olmam gerekiyor. Sizce bunlar hamilelik belirtileri olabilir mi?
ya arkadaslar yarın hastalanmam lazım ama bende hıc bı belırtı yok.fakat hamılelık belırtısıde yok yanı gaz fılan var akıntı var az bazen karnımın alt bolgesıne bı kramp gıryo ama 4 sanıye fılan suruyo.. bunlarda belırtı değildir heralde..
Hala üye iseniz sonuç ne oldu?Off o gaz sorunj cok gicik ya...bende de var senin adetine ne kadar var
Evet birlikte bekleyelim.Benimde sizinle aynı bende yumurtlama günü öncesi, yumurtlama günü ve sonrası şeklinde değerlendirdim benimde karnımın içleri acıyor gibi bi ağrım var sağ tarafım bi tık daha baskın bende bel ağrısı vs yok reglimde sizin gibi 5 ocak birlikte bekleriz
Bende yapmıyorum 4 aylık evliyim her ay yaptım nerdeyse bu aysa yapmıcam affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum gaz sıklığınız var mıEvet birlikte bekleyelim.
Aslında test yapmak istiyorum ama henüz çok erken ,doğru sonuç vermez diye almadım.
Benim gaz fazla ama ne göğüs ağrısı ne de beş ağrısı yokBenim adetime 4 gün kaldı bugün ile beraber . 2 güne bir baş ağrısı , bel ağrısı afedersiniz fazla gaz , göğüsler de şişlik . Nabzimi saydım 96 civarında çıktı . Çok heyecanlıyım .
Gaz problemim hiç yok. Belirti olarak sayarsak bu güne kadar bel ve kasık ağrısı vardı. Bugün sadece adet olacakmış gibi his var.Bende yapmıyorum 4 aylık evliyim her ay yaptım nerdeyse bu aysa yapmıcam affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum gaz sıklığınız var mı
Kaç gün kaldı bataBenim gaz fazla ama ne göğüs ağrısı ne de beş ağrısı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?