Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba kizlar adetime 8gun varken gebe oldugumu ogrendim ozel bi hastanede kan testi verdim fakat beta degerime degilde aldiklari kanla kaset gebelik testi yapmislar pozitif cikti ordada. Diger turlu kan testi yaptirmadim bata 3gun var batim gectikten sonra yaptirmaya gitcem.
Asil konuya gelecek olursam hic bi belirti yasamadim, prolaktinim yuksek ve hashimoto hastasi oldugum icin beklemiyordum bile. Yalniz su aralar karnimda sislik hissediyorum hafif bi guruldama var diger aylardan tek farki bu. Gogus sisligi vs hic yasamadim sadece yumurtlama zamani bi iki gun agridi su an oyle bi agri aci yok.
troid degerlerim yuksek oldugu icin 2 ay hamile kalamadim troid ilacindan sonra kaldim diye dusunuyorum. Dr 2-2,5olmali demisti sizlerde degerlerinize baktirin derim prolaktin ve troid etkiliyo gebe kalmayi onu anlamis oldum :)

Ya merhaba bunların çoğunu yaşıyorum özellikle de göğüslerim çok sızlıyor ve batma oluyor
Suan 1 gün adet gecikmem var pcos olduğum için test yapmaya da cekınıom erken belki çıkmaz üzülmeyeyim diye

Erken hamilelik belirtilerimi yazmak istedim umarım yardımcı olur ne yazık ki dedikleri gibi anlamak o kadar zor ki gebelik testinde çift çizgiyi gördüğümde bile inanmadım kan testinde inandım ancak öncelikle yumurtlama günümden itibaren kaşık ağrım oldu sağ sol ikisine de batma şeklinde ara arada adet olacak gibi ağrı girdi ama sürekli devam etti herhğn yine yumurtlamada göğsümde şişlik ve acı başladı adet günüme kadar acı devam etti ve adetime 2 3 gün kala göğüs ucu kaşıntısı ve acısı başladı bel ağrısı oldu sadece 1 gün 3 kere baş dönmesi yaşadım ve bidaha yaşamadım adet günümde ağzımın tadı değişti ve yediğim şeylere midem kalkmaya başladı oda öyle herşeye değil arada oluyor hala daha aaa evet hamileyim ben diyeceğim bir kesin belirti yok allah isteyen herkese nasip eder inş

Merhaba kızlar
Yumurtlama gününü değerlendirdik ve ondan sonraki günler sürekli sağ kasıkta ağrılarım oldu,belim de ağrıyor, normalde 5 ocakta adet olmam gerekiyor. Sizce bunlar hamilelik belirtileri olabilir mi?

Merhabalar bende belirtilerini yazayım dedim :) ben hamileliğimi adetim bir hafta kala öğrendim. Ondan neredeyse 10 gün önce bulantım basladı geceleri özellikle uykumdan uyanıyordum cok tuvalete de cıkıyordum. Uykum agır normalde uyanmam pek. Ellerim kendime sürekli kokuyor gibi geliyordu. Soğan gibi falan şimdi 6+6 dayım ve siddetli bulantı kusma var. Hep halsizim hep yorgunum. Ne ev işi ne yemek yapmaya halim olmuyor. Bıraksalar aksama kadar yatıyorum.

Benimde sizinle aynı bende yumurtlama günü öncesi, yumurtlama günü ve sonrası şeklinde değerlendirdim benimde karnımın içleri acıyor gibi bi ağrım var sağ tarafım bi tık daha baskın bende bel ağrısı vs yok reglimde sizin gibi 5 ocak birlikte bekleriz

Merhaba kızlar hepinize iyi akşamlar. Regl öncesi belirtileri yaşıyorum. Adetim bugünle beraber 6 gün gecikti. 1 saat önce gebelik testi yaptım fakat negatif çıktı. Test kesin sonuç vermemişmidir yoksa ben mi testi yapmayı beceremedim bilmiyorum. İlk defa denedim.

Evet birlikte bekleyelim.
Aslında test yapmak istiyorum ama henüz çok erken ,doğru sonuç vermez diye almadım.

Benim adetime 4 gün kaldı bugün ile beraber . 2 güne bir baş ağrısı , bel ağrısı afedersiniz fazla gaz , göğüsler de şişlik . Nabzimi saydım 96 civarında çıktı . Çok heyecanlıyım .

Benim gaz fazla ama ne göğüs ağrısı ne de beş ağrısı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…