• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar hepinize iyi akşamlar. Regl öncesi belirtileri yaşıyorum. Adetim bugünle beraber 6 gün gecikti. 1 saat önce gebelik testi yaptım fakat negatif çıktı. Test kesin sonuç vermemişmidir yoksa ben mi testi yapmayı beceremedim bilmiyorum. İlk defa denedim.
Bende aynı durumdayim

Amin inşallah bu ay olursa yeni yıl hediyesi olur bize tam
Evet çok güzel olur. 10 aydır deniyoruz biz . Şimdiden hayaller kuruyorum eşime nasıl sürpriz yapsam diye. Hevesimiz kursağımizda kalmaz inşallah

15 Aralık da 2. Aşılamam yapıldı
Bi haftadır fulll uyku halin 2 gündür aralıklarla baş ağrım var kasık ağrım oluyor psikoloji miiiii 🤦🏼‍♀️ İnşallah gebelik belirtisidir 🤲 dua edin lütfen

Merhaba kızlar
Yumurtlama gününü değerlendirdik ve ondan sonraki günler sürekli sağ kasıkta ağrılarım oldu,belim de ağrıyor, normalde 5 ocakta adet olmam gerekiyor. Sizce bunlar hamilelik belirtileri olabilir mi?
Olabilir canım benimde öyle belirtilerim var ve benim de 5 ocak günüm. İlk bebek mi?

Evet ilk olacak. Şimdiye kadar dayanamadım 2 test yaptım ama negatif .
Çıkmaz ki daha canım ben ilk bebeğimde kan baktırdım 5 gün kala 0 çıktı regl günü test yaptım çıktı silik bir şekilde ve ertesi sabah beta verdim 50 çıkmıştı yani henüz varsa bile çıkma ihtimali düşük bu günlerde

İlk yazmak bana kısmet oldu.. Hayırlı uğurlu olsun.. Eğer psikolajik değilse uyku hali var var bol miktarda.. normalde de uykuya çok düşkünüm ama insan 24 saat uykuyu düşünür mü canım =) muhtemel adet tarihim 2 ekim bakalım az kaldı belli olur yakında..

Adetim 5 gün gecikti. Ara ara kasık ağrılarım ve bel agrım oluyor. Göğüslerde hassasiyet var. Belirtilerim şimdilik bunlar. 27 aralıkta test yaptım ve sonuç negatifti☹ Tekrarlamadım birdaha. Şimdi de korkuyorum yapmaya yine negatif çıkar diye.. böyle belirti yaşayıp hamile kalan arkadaşlar bana yazabilirler mı? Birde satı koyu kıvamlı afedersiniz sümük gibi akıntım oluyor. Peceteye silince geliyor tabi. Bu tür akıntı hamileliktenmidir? Yardımcı olursanız sevinirim 🙏🏻

Kızlar yorumlarınızı merak ediyorum.. yarım saat sonra baktığımda bu ince çizgi vardı nezaman belirdi bilmiyorum çıkmaz diye kenara koydum... Bata 5 gün var.. resmi az önce çektim sarartı beklemekten olmuş sanırsam

Eklentiler

• Screenshot_2020-12-31-22-34-37-805_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2020-12-31-22-34-37-805_com.miui.gallery.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 99
Ovulasyon dönemi ve hemen sonrasında hamilelik belirtileri yaşayan oldu mu? Daha 15 günlük gebelikte Belirti olur mu yoksa psikolojik mi?

Back