Belkide yaa bilemiyorum bu ayda olmazsa zaten salıcam artık durmıcam üstündeAcaba bunlar psikolojik mi ki
Ne bilim bende de öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belkide yaa bilemiyorum bu ayda olmazsa zaten salıcam artık durmıcam üstündeAcaba bunlar psikolojik mi ki
Ne bilim bende de öyle
İnşallah Allah bekleyen isteyen herkesle beraber bize de nasip eder1 hafta var
Bende aynı durumdayimMerhaba kızlar hepinize iyi akşamlar. Regl öncesi belirtileri yaşıyorum. Adetim bugünle beraber 6 gün gecikti. 1 saat önce gebelik testi yaptım fakat negatif çıktı. Test kesin sonuç vermemişmidir yoksa ben mi testi yapmayı beceremedim bilmiyorum. İlk defa denedim.
Evet çok güzel olur. 10 aydır deniyoruz biz . Şimdiden hayaller kuruyorum eşime nasıl sürpriz yapsam diye. Hevesimiz kursağımizda kalmaz inşallahAmin inşallah bu ay olursa yeni yıl hediyesi olur bize tam
Çok afedersiniz idrar yolunuzda yanma var mı ben duramıyorum çünkü yanma ve sızıdanBende aynı durumdayim
Valla en iyisi düşünmemek benceBelkide yaa bilemiyorum bu ayda olmazsa zaten salıcam artık durmıcam üstünde
Benimde 5 ocak :)Evet birlikte bekleyelim.
Aslında test yapmak istiyorum ama henüz çok erken ,doğru sonuç vermez diye almadım.
Olabilir canım benimde öyle belirtilerim var ve benim de 5 ocak günüm. İlk bebek mi?Merhaba kızlar
Yumurtlama gününü değerlendirdik ve ondan sonraki günler sürekli sağ kasıkta ağrılarım oldu,belim de ağrıyor, normalde 5 ocakta adet olmam gerekiyor. Sizce bunlar hamilelik belirtileri olabilir mi?
Hamile olabilirsiniz :)Kızlar ben döngümün 16. Gününden beri test yapıyorum testler görselde adete şu an 3-4 gün kaldı ama ovulasyon testim yine böyle koyulaştı niye böyle oluyor ya bir akıl verebilir misiniz yine mi yumurtluyorum
Evet ilk olacak. Şimdiye kadar dayanamadım 2 test yaptım ama negatif .Olabilir canım benimde öyle belirtilerim var ve benim de 5 ocak günüm. İlk bebek mi?
Çıkmaz ki daha canım ben ilk bebeğimde kan baktırdım 5 gün kala 0 çıktı regl günü test yaptım çıktı silik bir şekilde ve ertesi sabah beta verdim 50 çıkmıştı yani henüz varsa bile çıkma ihtimali düşük bu günlerdeEvet ilk olacak. Şimdiye kadar dayanamadım 2 test yaptım ama negatif .
Çıkmaz ki daha canım ben ilk bebeğimde kan baktırdım 5 gün kala 0 çıktı regl günü test yaptım çıktı silik bir şekilde ve ertesi sabah beta verdim 50 çıkmıştı yani henüz varsa bile çıkma ihtimali düşük
İlk yazmak bana kısmet oldu.. Hayırlı uğurlu olsun.. Eğer psikolajik değilse uyku hali var var bol miktarda.. normalde de uykuya çok düşkünüm ama insan 24 saat uykuyu düşünür mü canım =) muhtemel adet tarihim 2 ekim bakalım az kaldı belli olur yakında..
Çok net değil resimde ama ince çizgi var gbiKızlar yorumlarınızı merak ediyorum.. yarım saat sonra baktığımda bu ince çizgi vardı nezaman belirdi bilmiyorum çıkmaz diye kenara koydum... Bata 5 gün var.. resmi az önce çektim sarartı beklemekten olmuş sanırsam