- 22 Ocak 2017
- 5.651
- 7.044
- 198
Hadi ya üzüldüm bir de senin gecikme de olduğundan baya umutlanmışsındır. Yerleşme kanaması olamaz mıYaa kizlar adet oldum ben kan tahrili verdim eve geldim adet oldum ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya üzüldüm bir de senin gecikme de olduğundan baya umutlanmışsındır. Yerleşme kanaması olamaz mıYaa kizlar adet oldum ben kan tahrili verdim eve geldim adet oldum ya
Yerlesme kanamasi pembe olumuyomu benim kirmizi bide agri kesici parol ictim benHadi ya üzüldüm bir de senin gecikme de olduğundan baya umutlanmışsındır. Yerleşme kanaması olamaz mı
Hadi ya üzüldüm bir de senin gecikme de olduğundan baya umutlanmışsındır. Yerleşme kanaması olamaz mı
Yerlesme kanamasi pembe olumuyomu benim kirmizi bide agri kesici parol ictim ben
Evet hafif kahverengi veya pembe ama adet gibi değil daha az damla şeklinde oluyor.Bu sefer cok umutlanmisdim hâlâ uzgunum yaa
Benimki kahverengi gibiEvet hafif kahverengi veya pembe ama adet gibi değil daha az damla şeklinde oluyor.
Benimde regl 2 3 gün kaldı arada bende çok umutlanıyorum regl olursam üzüleceğim ama yine de hayırlısı deyip kendimizi rahatlatmaya çalışalım
Benim yumurtlamadan 5 - 6 gün sonra kasıklarımda şiddetli ağrı ve gögüs hassasiyeti başladı. Hatta gögüslerim o kadar acımaya başladı ki kıyafetlerim değdiğinde bile gözlerim doluyordu. Herkes belirtiler bu kadar erken başlamaz diyor ama kişiden kişiye farklılık gösteriyor sanırım kimisi çok önceden başlıyor kimisi adeti çok geçtikten sonra. Benim bu belirtilerim adetime bir hafta kala başladı şu an 5+2 olduk hala devam ediyor başka bir belirtim yok hala :)Hamile arkadaşlar bir şey sormak istiyorum belirtilerinizi yumurtlamadan kaç gün sonra hissettiniz ve neler hissettiniz?
Ben daha olmadım bekliyorumBen regl oldum canım göğüs hassasiyeti önemli bi belirti sanırım inşallah rabbim daha fazla aratmasın
Bence doktora gitmeden önce evde test yap. Daha regl 12 varken 2 gün kanama olması normal değil. Ayrıca covidle ilgili gibi durmuyor.Ya bişey sorcam arkadaşlar reglime 10 gün var gecen ayki reglim tam 9 gün sürdü tam regl de değildim leke leke şeklindeydi hep neyse son 5 6 gündür aşırı mide bulantısı yaşıyorum 2 gün öncede hafif canlı renkte kırmızı akıntı başladı ara ara o geliyor mide bulantısıda devam ediyor bu neyin habercisi bilemiyorum hamilelik var mıdır covid mi oldum acaba neyim bilmiyorum.doktorada gitmeye korkuyorum hayal kırıklığı yaşamaktan kötü bişey duymaktan hiç başına gelen varmı böyle bişey üşütme olabilir mi acaba
Teşekkür ederim canım test yapicam devam ediyor şikayetlerim hala :)Bence doktora gitmeden önce evde test yap. Daha regl 12 varken 2 gün kanama olması normal değil. Ayrıca covidle ilgili gibi durmuyor.
Hadi bakalım inşallah bebiş vardır benim de yarın regl günüm kesin yine regl olurumTeşekkür ederim canım test yapicam devam ediyor şikayetlerim hala :)
İnsallah vardır :) yoksa bile inşallah tez vakitte o müjdeli haberi alırız hepimiz tüm isteyenlerHadi bakalım inşallah bebiş vardır benim de yarın regl günüm kesin yine regl olurum
İnşallah hepimiz için canım bir tarafım olabilir diyor belirtiler var gibi hissediyorum diğer tarafım da yok canım kendin öyle hissediyorsun üzülürsün düşünme diyor. Yarına kadar kendi kendimle düşünce savaşı vermeye devam edeceğimİnsallah vardır :) yoksa bile inşallah tez vakitte o müjdeli haberi alırız hepimiz tüm isteyenler
Yaa düşünme valla ben geçen aylar öyle düşünüyordumki her ay acaba acaba diyodum bu ayda hic tik yok içimdeki ses yine değilsin boşuna umut yapma diyor düşünmüyorum bile ara sıra kıyafet bakıyorum o kadarİnşallah hepimiz için canım bir tarafım olabilir diyor belirtiler var gibi hissediyorum diğer tarafım da yok canım kendin öyle hissediyorsun üzülürsün düşünme diyor. Yarına kadar kendi kendimle düşünce savaşı vermeye devam edeceğim
Hahaha ben henüz kıyafet aşamasına gelmedim yarın regl olmazsam ne olur diye düşünüp hayaller kuruyorumYaa düşünme valla ben geçen aylar öyle düşünüyordumki her ay acaba acaba diyodum bu ayda hic tik yok içimdeki ses yine değilsin boşuna umut yapma diyor düşünmüyorum bile ara sıra kıyafet bakıyorum o kadar
Senin yaptigin en mantıklısı aslında bana kalsa ben torunumu bile düşünür oluyorumHahaha ben henüz kıyafet aşamasına gelmedim yarın regl olmazsam ne olur diye düşünüp hayaller kuruyorum
Hahaha ilahi kız sabah sabah güldürdün bu hiç aklıma gelmemişti bir gün torunumun olma ihtimali amerikaya yürüyerek gitme ihtimaliyle aynı geliyor nedenseSenin yaptigin en mantıklısı aslında bana kalsa ben torunumu bile düşünür oluyorum
Hahaha yaa napiyim valla ben de öyle şeyler düşünüp duruyorumHahaha ilahi kız sabah sabah güldürdün bu hiç aklıma gelmemişti bir gün torunumun olma ihtimali amerikaya yürüyerek gitme ihtimaliyle aynı geliyor nedense