• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Regle 3 4 gün kala şiddetli baş ağrısı ve gece. Mide de bulantı hissi yaşayan var mı kızlar. Göğüslerim de şişti fakat onu regl olacağıma yakın zaten şişer benim ama başım çok şiddetli migren gibi birşey sanki tansiyonuma bakıyorum normal böyle yaşayan oldu mu

İlk gebeliğimde aşırı göğüs hassasiyetim oldu ve bat a 7-8 gün kala başladı, birkaç gün kala lekelenme oldu, onun dışında bir belirti yoktu ama maalesef 3. ayımda düşük oldu. Aradan bir yıl geçtikten sonra yeniden hamile kaldım bunda tek belirti lekelenme idi bir de hafif kasık-belde sancı. Göğüs hassasiyetim yok denecek kadar azdı. İkinci gebeliğim de dış gebelikti maalesef. Demek istediğim aynı kişideki gebelik belirtileri de birbirine benzemiyor. Geçen ay kasıklarda ağrı göğüslerde ağrı vs vardı ama maalesef gebelik yokmuş. Belirti meselesi gerçekten çok farklı bir boyut. Oturup bunu takip edersek çok üzülüyoruz. Beklemek de çok zor. Hele ki sorunlu gebelik yaşamış ve hiç bebeği olmayan biriyseniz.😔 Bende pıhtılaşma varmış bunu öğrendiğimde nasıl sevindim bilemezsiniz. Ki ben sağlıkçıyım. Sürekli iğne olacağına sevinebilir mi bir insan maalesef seviniyor çünkü bir neden buluyorsunuz ya da bir çare.

Merhaba benimde adetime 3 gun kala akintiyla beraber pembe kan gelmis ic camasirima ama cok degil bugun de yine idrara ciktikca birer damla geliyor gebelik olabilirmii ? Ayrica dunde ruyamda hamileydim basina gelen varmii adetime 2 gun kaldi suan ayrica bel agrisi mide agrisi da var

Benimde sürekli uykulu bi halim vardı ve gögüslerim aşırı agrıyodu dün bi test yapayım dedim baktım çift çizgi🙈

Kızlar ya adetime 8 gün var 2 gündür göğüs uçlarımda sızlama var. Ama elleyince falan acıma yok . Muhtemel yumurtlama 6 7 gün önceydi. Bu belirtimidir ilk defa yaşıyorum .

Selam, yeni katıldım aranıza 😊
Bende pcos var, 38-39 günde bir adet oluyorum. Sat 29 ekim bat 6 Aralık. 11 ine ovulasyon testi pozitifti. Üç gündür de kasıklarım özellikle sol kasığım ve göğüslerimin kenarları ağrıyor. Psikolojik mi bilmiyorum aama hamile gibi hissediyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı kuzular 🥺

Merhaba 3 aylık iğne vuruluyordum kaldırılmış aylık iğne vuruldum ayın 13nde iğnelerimi hiç şaşmam tam gününde vuruldum ama garip bir şey oldu adetliyken hiç ağrımaz göğüs uçlarim çok açıyor bir şey değince canım yanıyor ve beyaz akıntım var çokça kafam karıştı aylık iğne böyle yan etki yapar mı ya da aylık iğne vurulup hamile kalan var mı olabilir mi yani? Üç aylık iğnede ara kanamalarım çok oluyordu böyle göğüs ağrısı da yoktu iğnenin etkisimidr acaba

Merhaba herkese,

Bir süredir bu konuyu ziyaretçi olarak takip ediyordum. Eskiden yeniye, yeniden eskiye çeşitli şekillerde defalarca bu bölümü okudum. Yazdıklarınız bana çok yardımcı oldu bu nedenle ben de kendimden bahsedeyim dedim, belki benim yazdıklarım da başkalarına yardımcı olur.

7 Kasım'da ilk aşılamamı yaptırdım. Aşılama sonrası hafif karın ağrılarım oldu. Aşılamadan 3 gün sonra idrar yolları enfeksiyonu geçirdiğim için yaşadıklarımı bu enfeksiyona bağladım. Gece tuvalete gitme, uyku hali, kasıkta kramplar. Bir de sürekli regl olacakmış hissi. Yaşadığım kramplar başta kısa süreliydi ama sonrasında krampın süresi uzamaya ve rahatsız edici hale gelmeye başladı. 23 Kasım'da regl olmam gerekiyordu, olmadım. Geç de olsa regl olacağımı düşünüyordum ama eşim bakalım deyince 24 Kasım sabahı erken gebelik testi yaptım ve çift çizgi gördüm. Hemen doktordan randevu aldım. Muayene etti ve kan testi istedi. Ve kan testiyle de onaylandı, hamileyim. :)

Enfeksiyon ve elbette ilk aşılama olduğundan bu ay olmayacağını düşündüm ve az da olsa olayları akışına bıraktım. Biliyorum söylemesi kolay ama kendinizi strese sokmayın. Umarım sizler de en yakın zamanda güzel haberi alırsınız. Bunu hepiniz hak ediyorsunuz :)

Merhaba herkese,

Bir süredir bu konuyu ziyaretçi olarak takip ediyordum. Eskiden yeniye, yeniden eskiye çeşitli şekillerde defalarca bu bölümü okudum. Yazdıklarınız bana çok yardımcı oldu bu nedenle ben de kendimden bahsedeyim dedim, belki benim yazdıklarım da başkalarına yardımcı olur.

7 Kasım'da ilk aşılamamı yaptırdım. Aşılama sonrası hafif karın ağrılarım oldu. Aşılamadan 3 gün sonra idrar yolları enfeksiyonu geçirdiğim için yaşadıklarımı bu enfeksiyona bağladım. Gece tuvalete gitme, uyku hali, kasıkta kramplar. Bir de sürekli regl olacakmış hissi. Yaşadığım kramplar başta kısa süreliydi ama sonrasında krampın süresi uzamaya ve rahatsız edici hale gelmeye başladı. 23 Kasım'da regl olmam gerekiyordu, olmadım. Geç de olsa regl olacağımı düşünüyordum ama eşim bakalım deyince 24 Kasım sabahı erken gebelik testi yaptım ve çift çizgi gördüm. Hemen doktordan randevu aldım. Muayene etti ve kan testi istedi. Ve kan testiyle de onaylandı, hamileyim. :)

Enfeksiyon ve elbette ilk aşılama olduğundan bu ay olmayacağını düşündüm ve az da olsa olayları akışına bıraktım. Biliyorum söylemesi kolay ama kendinizi strese sokmayın. Umarım sizler de en yakın zamanda güzel haberi alırsınız. Bunu hepiniz hak ediyorsunuz :)
Tebrikler gerçekten stres çok önemli tekrardan gözünüz aydın :anneadayı::KK200:

Herkese merhaba. Benimde yarın adet olmam lazim. Hafif kramplarım var karnimda ama dünden beri çok şiddetli kusma olmayan mide bulantısı var bu sabahta başım dönmeye başladı. Dün çok az beyaz akıntım oldu. Bunlar hamilelik belirtisi mi acaba🙄

Herkese merhaba. Benimde yarın adet olmam lazim. Hafif kramplarım var karnimda ama dünden beri çok şiddetli kusma olmayan mide bulantısı var bu sabahta başım dönmeye başladı. Dün çok az beyaz akıntım oldu. Bunlar hamilelik belirtisi mi acaba🙄
olabilir de olmayabilir de çünkü kişiden kişiye değişiyor belirtiler. Adetiniz geçerse kan testi yaptırın. En garanti sonuç. İnşallah hamilesinizdir :KK200:

Selam Herkese. Benim yarın adet günüm ama 1 hafta öncesinde başlayan alt karın bölgemde ağrı ve özel bölgemde hassasiyet ve aşağı doğru bir baskı vardı. 3 gün sürdü aorna hafifledi. Hatta enfeksiyona yordum tahlil yaptırdım temiz çıktı. Sabahtan beri adet olucam gibi ağrı oluyor ama gelen giden yok. Kadın doğuma gittiğinde gebelik belirtilerine benziyor bekle dedi. Bu durumu yaşayan var mı.

Back