Aynı durumlar bende de var benimde 6 gün var regl dönemime test yapsam mı yapmasam mı bilemedimİyi geceler umaım herşey gönlümüzce olur benim bel ağrım var karın alt bölgemdede ağrı var göğüslerimde hassasiyet de ama çok heyecanlıyım benuykum var uyuyamıyorum adetime de6 gün var test yapsam mı hepimize dua ediyorum Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
İlk zamanlar mide bulantisi pek olmaz. 6-7. hafta civarında bhcg çok yükselmeye başladığında başlıyor o sabah bulantıları başlarsa.. Benim 7.haftada başlamıştı, 13. haftaya kadar devam etti. Sonra toparladım yavaştan. Göğüs hassasiyeti ve kramplar da zamanla geçecek. Şu an vücut gebeliğe alışmaya çalışıyor, normal yaşadıklarınız.arkadaşlar 3 hafta 4 günlük hamileyim, 4. haftaya giriş yapıcam. ilk gebeliğim ve tecrübeli değilim. göğüs hassasiyeti ve ani kramplar dışında belirgin bir belirtim yok. mide bulantısı hiç yok insallahta olmaz ama normal midir ?
Benim bi arkadaşım öyle hamile kalmıştı doktoru adetin hemen sonrasında hamile kaldığını söylemiş demekki olabiliyorSelam kızlar, adetin bittigi günün ertesi hamile kalan var mıdır? Yani her isteyen pat diye hamile kalamiyor sonucta ve yumurtlama donemi onemli..Adet bitimi pesine cok zor degil midir bu ihtimal? Internette ihtimal var gibi ifadeler gördüm ama icime suphe dustu.
Bir de alakasız mi bilmiyorum ama dün 20 kglik damacanayi baska tarafa cekeyim dedim kasıķlarım bi kac saat agridi ve kahverengi lekelenme oldu.
11 aylık evliyim ve bu konulara yeni yeni giriyorum garip gelirse kusura bakmayın
İnşallah vardır canım hepimiz sabırla gün sayıyoruz valla sabret dicem ama çok zor biliyorumKızlar gecikmem yok 6 gün var adete hafif bel agrım var ben sürekli idrara çıkıyoeum idrara gitmekten yoruldum insan 10 dakika arayla gidermi ya
Canııım inşallah vardır bende aynı senin gibiyim batlarımız da ya aynı ya yakın benim 12 yarın sabah yapcam ben dayanamıyorum erken ama napimİyi geceler umaım herşey gönlümüzce olur benim bel ağrım var karın alt bölgemdede ağrı var göğüslerimde hassasiyet de ama çok heyecanlıyım benuykum var uyuyamıyorum adetime de6 gün var test yapsam mı hepimize dua ediyorum Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
5 gün önce öğrenmişsiniz sanırım belirtileriniz nelerdi benim birsürü belirtim var ama gün bekliyorum birde erken gebelik testiyle mi normal kaset testle mi öğrendinizkisiden kisiye değisiyor kimi adet gecikmesinden üc gün 4 gün sonda hormonu yükselip cizgiyi görüyor kimi benim gibi adetinden 5 gün önce alıyo sonucu. o sebeple gecikmeniz varsa tekrar test yapın derim
Merhaba benim bat 5ekimdi yani şuan bir gün gecikti. Hala bişi yok göbek altında bı değişik his var inşallah biseyler vardır ama 3gun önce test yaptım negatifti
Bilmiyorum ya 3gun gecikti dun test yaptim.negatifEnteresan benim de göbek altında değişik bir his var. Hatta ben gobekle ne alaka ya diyodum içimden siz de yazınca şu an bu da bı belirtidir belki dedim.
Benim bat 12 ekim ben dün yaptım negatif çıktı bende belirtiler var göğüslerimde hassasiyet göbek altıda farklı fazlasıyla hala sizce 6 gün önce yapılan test kesinlik kazanır mı bitanem moralim bozulduMerhaba benim bat 5ekimdi yani şuan bir gün gecikti. Hala bişi yok göbek altında bı değişik his var inşallah biseyler vardır ama 3gun önce test yaptım negatiftia
cok tesekkürler genetik yatkınlıkla da alakası varmıs. kiminin hamileliğin ilk gününden itibaren başlayabiliyor kiminin hic baslamıyormus. genetik yatkınlık icin dua ediyorum annemin bütün gebelikleri bulantısız ve rahat geçmis teyzelerim anneannem hepsinin aynı sekilde. umarım banada öyle olurİlk zamanlar mide bulantisi pek olmaz. 6-7. hafta civarında bhcg çok yükselmeye başladığında başlıyor o sabah bulantıları başlarsa.. Benim 7.haftada başlamıştı, 13. haftaya kadar devam etti. Sonra toparladım yavaştan. Göğüs hassasiyeti ve kramplar da zamanla geçecek. Şu an vücut gebeliğe alışmaya çalışıyor, normal yaşadıklarınız.
ben bata 5 gün kala erken testle öğrendim. gecikme olunca yine de test yaptım tabi hepsinde sonuc pozitifti. belirti olarak tatlımsı enteresan rahatsız etmeyen ama ne oldugunu anlamadıgm vajinal bi koku vardı en ayırt ettiğim özellik odur mesela olsukca yoğun koku hassasiyeti, göğüslerde adet siskinliğinden daha farklı bir ağırlık çöktü. ve tabiki saniyelik giren cıkan kramplar. ben vücudumu cok dinlediğim icin bu semptomların farklılıgını hissetmisstim direk. ama kisiden kisiye değisiyor tabi dua ediyorum haka midem bulanmasın diye. öyle bisey yasamadım com sükür henüz. baktıgımda 4+0 la 5. haftaya girmis gözüküyorum dua ediyorum anneme cekmisimdir insallah midem bulanmaz diye. o da erken belirtilerden biri olabiliyor kimisi icin mesela5 gün önce öğrenmişsiniz sanırım belirtileriniz nelerdi benim birsürü belirtim var ama gün bekliyorum birde erken gebelik testiyle mi normal kaset testle mi öğrendiniz
Adetiniz biraz daha yakınlaşsin bir iki gün geciksin tekrar yapınBenim bat 12 ekim ben dün yaptım negatif çıktı bende belirtiler var göğüslerimde hassasiyet göbek altıda farklı fazlasıyla hala sizce 6 gün önce yapılan test kesinlik kazanır mı bitanem moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?