Ben de aynen yapmak istemiyorum şu anİkimizin de Bata 4 gün varmış.Ben bat gelmeden test yapmak istemiyorum. Bekleyeceğim. İnşallah hamileyizdir. Allah hayırlısını nasip etsin
Hic bir belirtim yoktu acikcasi adet olacakmis gibiydi ayni, ben 4 gun once adetten meraktan tamamen test yapinca ogrendim sonra 1 hafta bekledim kan aldirdim, insallah daha cok kucuk diye ben de tam sevinemiyorumBwlirtileriniz nelerdi yazar mısınız rica etsemİnşallah kimyasal olmaz da sağlıkla büyür bebisiniz
Normal gebelik testiyle yap bi de bakalim (erken olmayan)Merhaba kızlar iyi akşamlar benim adetim 6 gün gecikti bugun erken gebelik testi yaptım sonuç negatif geç döllenme olabilir mi öyle yazıyor bazı yerlerde bekleyeyim mi biraz daha
Bir kaç gün daha beklemeyi düşünüyorumNormal gebelik testiyle yap bi de bakalim (erken olmayan)
Erken gebelikte negatifse normali de yapma bence inşallah en kısa zamanda kalırsın ama her ay bu sıkıntı insanın canına okuyor testBir kaç gün daha beklemeyi düşünüyorum
Eğer adet olmazsam o zaman hastaneye gider kan testi yaptırırım zatenErken gebelikte negatifse normali de yapma bence inşallah en kısa zamanda kalırsın ama her ay bu sıkıntı insanın canına okuyor test
Ama psikolojik olarak da geç geliyor çünkü ben çok yaşadım bunuEğer adet olmazsam o zaman hastaneye gider kan testi yaptırırım zaten
Benim ilk defa böyle bişey oldu evleneli dört ay oldu zaten o kadar streste yapmıyordumAma psikolojik olarak da geç geliyor çünkü ben çok yaşadım bunu
Ben 10 u belki 11 i bile yaparım. Reglim gelmesin de.Ben de aynen yapmak istemiyorum şu anhatta bat 9u ya, 10nunda mı yapsam diyorum. Daha önce kimyasal gebelik yaşadım aynısı olmasından çok korkuyorum, olursa sağlıklı olsun tek duam bu
Hic bir belirtim yoktu acikcasi adet olacakmis gibiydi ayni, ben 4 gun once adetten meraktan tamamen test yapinca ogrendim sonra 1 hafta bekledim kan aldirdim, insallah daha cok kucuk diye ben de tam sevinemiyorum
sanırım kisiden kisiye değisiyor bende cok sükür cok belirgin bi belirti yok. göğüs hassasiyeti ödemli hissetmek dısında. ovü yapıp bata yakın pik almasam süphelenip gebelik testi bile yapmicaktım yani o derece. allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinmuhtemelen benimki de 3,5 haftalık.3,5 haftalık değilse de 1 ay 3,5 haftalık olsa gerek.hiç beklemedim ta ki şiddetli mide ve sırt ağrısı çekince şüphelenip yaptım,daha kan tahlili bile vermedim.mide ve sırt ağrısı da hiç duymamıştım o yüzden ilk defasında şüphelenmedim ama bu da oluyormuş, dayanılmaz bir ağrıydı 2 defa yaşadım
kisiden kisiye değisiyor kimi adet gecikmesinden üc gün 4 gün sonda hormonu yükselip cizgiyi görüyor kimi benim gibi adetinden 5 gün önce alıyo sonucu. o sebeple gecikmeniz varsa tekrar test yapın derimMerhaba benim bat 5ekimdi yani şuan bir gün gecikti. Hala bişi yok göbek altında bı değişik his var inşallah biseyler vardır ama 3gun önce test yaptım negatifti
olabilir, gecikme yoksa erken testlerin verdiği negatiflere güvenmiyorum ben. gecikmeyle birlikte test yapın derim. hormon kisiden kisiye değisiyor zaten bende erken testte varla yok arası cizgi aldım. ertesi gün tekrar normal test yaptığımda cizgi bariz koyu cıktı gecikmeyle birlikte.Bir kaç gün daha beklemeyi düşünüyorum
Gecikme var bugün 6. Gunuolabilir, gecikme yoksa erken testlerin verdiği negatiflere güvenmiyorum ben. gecikmeyle birlikte test yapın derim. hormon kisiden kisiye değisiyor zaten bende erken testte varla yok arası cizgi aldım. ertesi gün tekrar normal test yaptığımda cizgi bariz koyu cıktı gecikmeyle birlikte.
Bende 2 aylık evliyim inşallah bizde istiyoruz olurben cocukları cok sevıyorum cunku.gezmemıze devam edıyoruz.cicim ayınada.zaten bebek gelene kadar bı 9 ay daha gecer.eee anca...bıde ben bebişlere bayılıym yaaa.:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?