• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar ya adete 4 gün kala korunmasız ilişki oldu. Tabi biraz imkansız adete yakın hamile kalmak ama bir de laparoskopi oldum eylül ilk haftası. Kist alındı . Adetim 2 gün gecikti. Şimdi acaba tutmusmudur ufak bir ihtimal diyorum yoksa ameliyat mı adet gecikmesi yaptı ya . Gogus hassasiyetim var her adet öncesi olur bir de bel agrım var . Bu belirtiler ilk cocuğumda da vardı. Kafam karıştı.

Yani adete 4 gun kala adetleri düzenli biri hamile kalabilirmi ya aramızda var mı yaşayan bu durumu

Kizlar ya adete 4 gün kala korunmasız ilişki oldu. Tabi biraz imkansız adete yakın hamile kalmak ama bir de laparoskopi oldum eylül ilk haftası. Kist alındı . Adetim 2 gün gecikti. Şimdi acaba tutmusmudur ufak bir ihtimal diyorum yoksa ameliyat mı adet gecikmesi yaptı ya . Gogus hassasiyetim var her adet öncesi olur bir de bel agrım var . Bu belirtiler ilk cocuğumda da vardı. Kafam karıştı.
Hamile değilsindir.laparaskopininetkisiyle düzensizlik olmuştur.Normalde vajinal ultrasondan bir kaç gün sonra hormonal testler yapılmasını öneriyorlar hormonları etkilediği için.özellikle benim prolaktin seviyeme ve bazı hormonal değerlerim için doktor iki gün gecsin öyle tahlil ver demisti

Merhaba,

Forumda yeniyimm, hepinize hayirli günler dilerim ! :)

Agustos ortasinda düsük yaptim ve vakumlu kürtaj geçirdim. 48 gündür adet görmedim, ve suanda
* sol kasigimda kramp hissediyorum (hem karin altimda hem belimde)
* gögüslerimde damarlar belli tamamen,
* gögüs ucumda kararma var,
* istahsizlik var
* uyuma istegi var özellikle son bir haftadir..
* beyazimsi/sarimsi akinti
* ates basmasi,
* gece bile idrara cikiyorum ki normalde kesseler uyanmam tuvalete gitmek icin kasiklarim agrisa dahi :)))

Agrilarim son bir haftadir zaten vardi.. Dün gebelik testi yaptim tabi ki hiç bir sey cikmadi.

Ve suanda ne olabildigini ne olacagini bilmiyorum meraktan çatliyorum. Adet olamamanin verdigi sinir, agresiflik, yorgunlugu her sey mevcut.. Bu derece bitkin olacagimi cidden düsünmezdim..

Sizce düsük sonrasi adet dönüsü böyle agir olabilir mi ? Yada gebelik baslangici olabilir mi ?
Hayal kirikligina bir kez daha ugramak istemiyorum :( Cidden cok zormus psikolojikmen..

Cevaplariniz için önceden tesekkür ederim. :)

arkadaşlar 3 hafta 4 günlük hamileyim, 4. haftaya giriş yapıcam. ilk gebeliğim ve tecrübeli değilim. göğüs hassasiyeti ve ani kramplar dışında belirgin bir belirtim yok. mide bulantısı hiç yok insallahta olmaz ama normal midir ?

arkadaşlar 3 hafta 4 günlük hamileyim, 4. haftaya giriş yapıcam. ilk gebeliğim ve tecrübeli değilim. göğüs hassasiyeti ve ani kramplar dışında belirgin bir belirtim yok. mide bulantısı hiç yok insallahta olmaz ama normal midir ?
Canım erken gebelik testi mi yaptın? Benim de son adet tarihime göre -eğer tutuysa- aynı senin gibi 3 hafta 4 günlük hamile olmam gerekiyor. Ama ben test için adet günümü bekliyorum, 5 gün var. Sen nasıl öğrendin?

Canım erken gebelik testi mi yaptın? Benim de son adet tarihime göre -eğer tutuysa- aynı senin gibi 3 hafta 4 günlük hamile olmam gerekiyor. Ama ben test için adet günümü bekliyorum, 5 gün var. Sen nasıl öğrendin?
canım evet erken test yaptım ben adetime senin gibi5 gün vardı. ovü pik yaptı bata yakın, şüphelenip ayrı ayrı bi sürü test yaptım hem 5gün kala hem bat yaklaştıkca. erken testte direk silik cıktı. suan normal testlerde cıkıyor pozitif koyu sekilde. dijital testte aynı sekilde haftalık olarak pozitif gösterdi. yani 5 gün önceden öğrenmen mümkün hormon idrara yansıyacak kadar yükseldiyse silikte cıksa pozitiftir. ama kisiden kisiye değisiyor tabi bazıları 5 gün önceden negatif görüp gecikmede cizgiyi görebiliyor ben erken gördüm baya.

canım evet erken test yaptım ben adetime senin gibi5 gün vardı. ovü pik yaptı bata yakın, şüphelenip ayrı ayrı bi sürü test yaptım hem 5gün kala hem bat yaklaştıkca. erken testte direk silik cıktı. suan normal testlerde cıkıyor pozitif koyu sekilde. dijital testte aynı sekilde haftalık olarak pozitif gösterdi. yani 5 gün önceden öğrenmen mümkün hormon idrara yansıyacak kadar yükseldiyse silikte cıksa pozitiftir. ama kisiden kisiye değisiyor tabi bazıları 5 gün önceden negatif görüp gecikmede cizgiyi görebiliyor ben erken gördüm baya.
Hayırlı olsun 💗 inşallah ben de çift çizgiyi görürüm 5 gün sonra 😊

Kızlar 2 hafta önce korunmasız oldu eşimle adetime 9 gün var erken gebelik testi aldım yaptım resimde oynadım çünkü telefonda çekilince görünmüyor ışık ayarlarında oynadım sonuç bu

Eklentiler

• 4DA79816-2739-437F-AD59-0338C4BBE8DD.jpeg
    4DA79816-2739-437F-AD59-0338C4BBE8DD.jpeg
    70,9 KB · Görüntüleme: 142
muhtemelen benimki de 3,5 haftalık.3,5 haftalık değilse de 1 ay 3,5 haftalık olsa gerek.hiç beklemedim ta ki şiddetli mide ve sırt ağrısı çekince şüphelenip yaptım,daha kan tahlili bile vermedim.mide ve sırt ağrısı da hiç duymamıştım o yüzden ilk defasında şüphelenmedim ama bu da oluyormuş, dayanılmaz bir ağrıydı 2 defa yaşadım

Merhaba. Benim de bata 4 gün var. Aslında yumurtlama donemimde ağrılarım oldu kasiklarimda. Belki hamile kalacagimdir vücut kendini hazirliyordur dedim. Ovulasyon günlerimin de hepsini değerlendirmeye çalıştık. O dönemde yoğun baş ağrım vardı değişik bir belirti olarak hissetmiştim. Şu anda bata 4 gün var. Üşüme, sürekli uyuma isteği özellikle sabah kalkıp bı şeyler yedikten sonra tekrar uyumak istiyorum hep. Akıntım beyazımsı bazı günler sulu. Şu anda bunları yazarken de regl olacağım gibi ağrı var bacaklarimda. Test yapmak istemiyorum ama merak da ediyorum. Benzer belirtileri olanlar yazabilir mi? Merak ediyor insan işte

Merhaba. Benim de bata 4 gün var. Aslında yumurtlama donemimde ağrılarım oldu kasiklarimda. Belki hamile kalacagimdir vücut kendini hazirliyordur dedim. Ovulasyon günlerimin de hepsini değerlendirmeye çalıştık. O dönemde yoğun baş ağrım vardı değişik bir belirti olarak hissetmiştim. Şu anda bata 4 gün var. Üşüme, sürekli uyuma isteği özellikle sabah kalkıp bı şeyler yedikten sonra tekrar uyumak istiyorum hep. Akıntım beyazımsı bazı günler sulu. Şu anda bunları yazarken de regl olacağım gibi ağrı var bacaklarimda. Test yapmak istemiyorum ama merak da ediyorum. Benzer belirtileri olanlar yazabilir mi? Merak ediyor insan işte
Benim bata 3 gun var tamamen ayni durumdayiz ya hamilelik belirtileri derken bir anda adet olacakmisim gibi bacaklarima karnima bir agri girdi bugün o yüzden de test yapmiyorum gecikince yaparım diyorum tabi gecikirse

Benim de bata 4 gün var aynı senin gibi ve anlattığın tüm belirtiler bende de var. Özellikle bugün tamam artık kesin adet olacağım dedim. Alt kısmımda hep bir ıslaklık var, ama bariz bir akıntım yok. Sadece sabahları beyaz krem gibi akıntım oluyor öğleden sonra geçiyor. Bir de benim yumurtlamadan bir hafta sonra rahmimde zonklama oldu. Onu çok belirgin hissetim ama 20 saniye falan sürdü. Acaba yerleşiyor MK dedim 😁 Test ne zaman yapacaksın?

Benim de bata 4 gün var aynı senin gibi ve anlattığın tüm belirtiler bende de var. Özellikle bugün tamam artık kesin adet olacağım dedim. Alt kısmımda hep bir ıslaklık var, ama bariz bir akıntım yok. Sadece sabahları beyaz krem gibi akıntım oluyor öğleden sonra geçiyor. Bir de benim yumurtlamadan bir hafta sonra rahmimde zonklama oldu. Onu çok belirgin hissetim ama 20 saniye falan sürdü. Acaba yerleşiyor MK dedim 😁 Test ne zaman yapacaksın?

İkimizin de Bata 4 gün varmış. 😊 Ben bat gelmeden test yapmak istemiyorum. Bekleyeceğim. İnşallah hamileyizdir. Allah hayırlısını nasip etsin

Ailenize anne babaniza vs soylediniz mi ? Ben de 4 haftalik hamileyim ama daha kimseye soylemedim, kimyasal olursa diye.

Ailenize anne babaniza vs soylediniz mi ? Ben de 4 haftalik hamileyim ama daha kimseye soylemedim, kimyasal olursa diye.
Hayır ben de söylemedim, daha test de yapmadım adet günümü bekliyorum. Nisanda kimyasal gebelik yaşadım öğrenir öğrenmez aileme söyledim ama 3 gün sonrasında adet oldum, herkes çok şaşırdı ve üzüldü. Ailemizde hiç kimyasal yaşayan yoktu benimle beraber herkes ilk defa öğrendi. O yüzden bekleyeceğim 🤗 hatta eğer hamileysem kalp atışını mı beklesem diyorum ailelere söylemek için.

Back