• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Arkadaşlar hiç normal adet belirtileri dışında farklı bir belirti yaşamadan yüzde yüz adet olucam diyip hamile olduğunu öğrenen var mı acaba bende 5 gün sonra adet olucam tüm belirtilerim adet belirtileriyle aynı ama sadece normalde yüzüm zaten sivilceli ama alnımda hiç çıkmazdı alnımda da küçük küçük sivilceler çıktı ilk defa

Kızlar normal bakınca tek ciHi flaşla ceknce test çizgisi beyaz yansıma gibi duruyor sizce sonuç nedirEki Görüntüle 2701164
var gibi gözüküyor, adetine kac gün var canım. hala 3-4 günden fazlaysa hormonun tam yükselmemesi silik cıkarabiliyo böyle. mutlaka testleri tekrarla

Arkadaşlar yeni üyeyim 27 sinde çatlatma iğnesi oldum bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif 😔geçen aya göre göğüslerim çok hassas kaşık ağrım var bel ağrım ve sırt ağrım çok erken gebelik testi yanıltıyor olabilirmi

Merhaba arkadaslar
Adet gunume daha 4 gun var ama gecikmem olur herzaman 5 gun kadar 3,4 gundur alt karnmda agri var ama hic gecmior Gogus hassasiyeti var kasiklarm ck hafif agrior cok nadir birde ayaklarm agriyor hamilelk belirtisi olablrmi acaba ☺

ya arkadaslar yarın hastalanmam lazım ama bende hıc bı belırtı yok.fakat hamılelık belırtısıde yok yanı gaz fılan var akıntı var az bazen karnımın alt bolgesıne bı kramp gıryo ama 4 sanıye fılan suruyo.. bunlarda belırtı değildir heralde..
bunlarda bi belirti olabiliyo bazen bende oldu bunlar

gülgamze bende deli gibi merak ediyorum.ve bugün bide benim doğum günüm:) iki güzel haber eşime çok ii olur die düşünüyorum. Kardeşimi aradım test aldırdım Akşam annemlere geçcez alcam kardeşimden evimde yapcam. Eşime süpriz olsun:)) Haber veririm mutlaka. Aranızda yeni olduğum için bilmiyorum,Çocuk sahibimisin? eğer öyleysen bu belirtilir varmıydı sendede?? Dün evde deli gibi dolanıyorum bu ev kokuyo diye.Ama bana öyle geliyo.Eşimde diyo ne kokması iyimisin sen. Bugünde PCnin başındayken bile başım dönüyo ter basıyo???
merk ettm yaptinizmi test snuc ne

size söyledim test yapmayın hayal kırıklığı olur diye, dayanamadım evde vardı kendim yaptım aklıma gelince, tek çizgi çıktıi tam hayal kırıklığı oldu, neyse umarım erken olduğundandır 3 gün var adet tarihime.
ben adet tarihime 3 gn kla kan verdm hastenede yok dediler neyse bekledm gunum gecti yaptm pozitif cikmiyor bazen yani

İlk yazmak bana kısmet oldu.. Hayırlı uğurlu olsun.. Eğer psikolajik değilse uyku hali var var bol miktarda.. normalde de uykuya çok düşkünüm ama insan 24 saat uykuyu düşünür mü canım =) muhtemel adet tarihim 2 ekim bakalım az kaldı belli olur yakında..
Bende cok uyuyorum ya klomeno kullandim kullanali...

Herkese merhaba,
sürekli forumda yazılanları okuyordum ama dayanamayıp ben de aranıza katılmak istedim. 1 yıllık evliyim ve 8 aydır da bebek istiyoruz ancak henüz nasip olmadı.kan tahlillerim normal cıktı, doktor bir sorun göremedi. 9 aydır da folik asit alıyorum. mayıs ayında kimyasal gebelik oldu sonra da 1 kez yumurtlama takibi ile denedik ancak yine yok. yumurtlamayı ovülasyon testiyle takip ediyorum ve tam koyu çıktığı gün değerlendiriyoruz. 2 gün kaldı reglime ama bugünden gerginlik sıkıntılı ruh hali basladı olacakmışım gibi. her ay aynı stresi yasamaktan eşimde bende sıkıldık görevmiş gibi bir hal aldı. sizce bundan sonrası için ne yapmalıyım yaşım 31 bu arada, tekrar baska doktora gitmeyi düsündüm belki rahim filmi ister diye ama erken mi 8 ay deneme yaşıma göre? doktor erken daha 1 yıl olsun der diye gidesim de gelmiyor. :KK43:
Ertelemeyin kesinlikle en azından gerekli tahliller yapılır eğer bir problem çıkmazsa beklersiniz 3 yıllık evliyim ve hiçbir problem yoktu 1 yıl bekledik bu süreçte tüm tahlilleri yaptırdık kimsenin bekle demeye hakkı yok bence. Sonra olmayınca 2. Yılda 2 kez aşılama denedik olmadı tüp bebek yaptırdık şimdi 4 aylık ikizlerime hamileyim. 27 yaşındayım

Adete 5 gün varken silik çizgi halinde başladı bugün regli günüm bu şekilde. Dün kan verdim ama pazartesi çıkacak dilerim hepiniz güzel haberler alirisiniz kizlar

Eklentiler

• IMG_20201017_155104.jpg
    IMG_20201017_155104.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 54
Merhaba senin durumunu merak ettim benim de 3hatta 4 gündür koyu çıkıyor ovü testim ilk defa kullanıyorum adetimin 20 ve bugün 24 yine koyu aklım karıştı
ben o test yaptıgım xaman hamileymişim ama saglıksızdı lekelenmem devam etti kan testide verdim ordada degerim yüksek çıktı ve 2 günde bir kan verdım degerım sürekli düştü düştü o şekilde gebelik sonlandı yani.kimyasal gebelık gbi bişeydi yani.
sonra kasımda hamile kaldım ve doğum yaptım şuan kızım 3.5 aylık Rabbime çok şükür.Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşallah.
Kasım ayında adet zamanım gecince ovulasyon testı yaptım 3 gün falan hep koyu çıktı sonrada gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı.

Merhaba senin durumunu merak ettim benim de 3hatta 4 gündür koyu çıkıyor ovü testim ilk defa kullanıyorum adetimin 20 ve bugün 24 yine koyu aklım karıştı
kaç günde adet oluosun canım?eger koyu koyu devam edıosa hamilelik olabilir İnşallah öyledir

kaç günde adet oluosun canım?eger koyu koyu devam edıosa hamilelik olabilir İnşallah öyledir
ben o test yaptıgım xaman hamileymişim ama saglıksızdı lekelenmem devam etti kan testide verdim ordada degerim yüksek çıktı ve 2 günde bir kan verdım degerım sürekli düştü düştü o şekilde gebelik sonlandı yani.kimyasal gebelık gbi bişeydi yani.
sonra kasımda hamile kaldım ve doğum yaptım şuan kızım 3.5 aylık Rabbime çok şükür.Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşallah.
Kasım ayında adet zamanım gecince ovulasyon testı yaptım 3 gün falan hep koyu çıktı sonrada gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı.
Allah bağışlasın canım inşllah🙏

Benim döngüm 27,28en çok 32 günü buluyor yani hamile olduğumü düşünmüyorum hiç bir his belirti yok ovülasyon günümü belirleyemedim maalesef pek anlayamadım niye byle oldu
yeniden yumurtluyoda olabılırsın canım sen her ihtimale karşı bu günleride degerlendir.bide adet tarıhın yaklaşıncada yap bakalım nasıl çıkacak sonuç.Banada haber ver İnşallah güzel haberlerini alırız.Elinde ovu testın fazlaysa bı kaçgün sonra tekrar yap bakalım silikleşmişmi

Back