• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yeniden yumurtluyoda olabılırsın canım sen her ihtimale karşı bu günleride degerlendir.bide adet tarıhın yaklaşıncada yap bakalım nasıl çıkacak sonuç.Banada haber ver İnşallah güzel haberlerini alırız.Elinde ovu testın fazlaysa bı kaçgün sonra tekrar yap bakalım silikleşmişmi
Değerlendirdöim canım geçen ay kimyasal geçirdim ilk gebeliğimdi benim 2 adet ovü testi var elimde iki gün yine yaparım sonra zaten batım yaklaşıyor bata yakın da gebelik testi bakarım artık yazarım burayaada hayırlı haberleri inşllah 🙏

Merhaba kizlar size bir sey sormak istiyorum benim adet gunum 13 ekimdi ben beklenen adet gununden 1 gun once idrar testi yaptim cikti ertesi gun adet gunude 13 ekimde yani kan verdim 109.7 çikti iyi mi değeri kaç aylik oluyor şuan gecikmenin 5. Gunu ama karnim ve sirtim agriyor bu normal mi sizce

Merhaba kizlar size bir sey sormak istiyorum benim adet gunum 13 ekimdi ben beklenen adet gununden 1 gun once idrar testi yaptim cikti ertesi gun adet gunude 13 ekimde yani kan verdim 109.7 çikti iyi mi değeri kaç aylik oluyor şuan gecikmenin 5. Gunu ama karnim ve sirtim agriyor bu normal mi sizce
Arkadaşım değerin gayet normal ve yüksek bence . 3 gün arayla yaptiricaksin sanırım artması gerekiyor ama ilki için çok iyi bir değer inşallah güzel haberleri alırsın 4 5 haftalıktır sanırım

Arkadaşlar rahatsız ediyorum kusura bakmayın ben bu ay 6 gün erken adet oldum üç gün normal kanamam oldu adet kanaması ama bu iki gündür kahverengi lekeler oluyor pedin üstünü kirletecek kadar 5, günüm şuan ama normalde adetim 7 gün sürer hiç böyle olamisti bir bilginiz veya düşünceniz varsa yardım edebilir misiniz bebek düşünüyorum

ya arkadaslar yarın hastalanmam lazım ama bende hıc bı belırtı yok.fakat hamılelık belırtısıde yok yanı gaz fılan var akıntı var az bazen karnımın alt bolgesıne bı kramp gıryo ama 4 sanıye fılan suruyo.. bunlarda belırtı değildir heralde..
Aynı durum bende de var canım bir hafta öncesinden göğüs ağrım oldu ve dün regli olmam lazımdı regli sancım gibi ağrım oldu iki defa 5 saniye sürdü geri gitti hamile olabilir miyim

merhabalar görünce yazmak istedim, benim de adet günümde beta 96 çıktı ve bir haftadır karın ve sırt ağrılarım vardı hala da devam ediyor adet olacağım diye çok korkuyorum istemsiz bir şekilde. Doktora da sordum bebek yerleşmek için kendine yer açıyormuş bir anlamda rahimde gerilmeler kasılmalar da ağrı yapıyormuş 10 haftaya kadar normalmiş.

merhabalar görünce yazmak istedim, benim de adet günümde beta 96 çıktı ve bir haftadır karın ve sırt ağrılarım vardı hala da devam ediyor adet olacağım diye çok korkuyorum istemsiz bir şekilde. Doktora da sordum bebek yerleşmek için kendine yer açıyormuş bir anlamda rahimde gerilmeler kasılmalar da ağrı yapıyormuş 10 haftaya kadar normalmiş.
Ay çok teşekkür ederim cevap verdiginiz icin cok sukur bel agrim gecti tamam arada agriyor ama şu geçen 4 gün gibi şiddetli değildi dediğiniz gibi şuan iyiyim siz kaç haftaliksiniz? şuan beta 96 ciktiktan sonra ölçtürdünüz mü ? Benim adet gunu 109.7 ciktiktan sonra dahada ölçmedim zaten bugun adetimden 10 gun gecti bu pazartesi randevum var insallah keseyi görürüz

Ay çok teşekkür ederim cevap verdiginiz icin cok sukur bel agrim gecti tamam arada agriyor ama şu geçen 4 gün gibi şiddetli değildi dediğiniz gibi şuan iyiyim siz kaç haftaliksiniz? şuan beta 96 ciktiktan sonra ölçtürdünüz mü ? Benim adet gunu 109.7 ciktiktan sonra dahada ölçmedim zaten bugun adetimden 10 gun gecti bu pazartesi randevum var insallah keseyi görürüz

Haftaya çarşamba 28inde gideceğim 96 çıktıktan sonra gitmedim. Ama devlet hastanesine gideceğim için yeni beta testini görmeden keseye bakar mı acaba? Yoksa kan alıp yine bir gün sonraya kalacak. Inşallah önce kese sonra atışları duyarız :)

Haftaya çarşamba 28inde gideceğim 96 çıktıktan sonra gitmedim. Ama devlet hastanesine gideceğim için yeni beta testini görmeden keseye bakar mı acaba? Yoksa kan alıp yine bir gün sonraya kalacak. Inşallah önce kese sonra atışları duyarız :)
Evet canim once utrasonla bakar sonra keseyi gorur insallah gormezse tekrar beta ister hayirlisi ya insallah bu sefer keseyi gorebiliriz pazartesi benimde 🤲

Arkadaşlar merhaba Haziran ayında bir düşük yapmistim.onumuzdeki aylarda planliyorduk yeni bebek.bunun için doktora gittik salı günü ve gebe olduğumu öğrendim.betahcg 750 çıkmış 4 haftalik gebesin dedi doktor.ama korkuyorum açıkçası kasıklarım ağrıyor adet olcak gibi midem hafifçe başladı bulanmaya psikolojik mi bilmiyorum

Arkadaşlar merhaba Haziran ayında bir düşük yapmistim.onumuzdeki aylarda planliyorduk yeni bebek.bunun için doktora gittik salı günü ve gebe olduğumu öğrendim.betahcg 750 çıkmış 4 haftalik gebesin dedi doktor.ama korkuyorum açıkçası kasıklarım ağrıyor adet olcak gibi midem hafifçe başladı bulanmaya psikolojik mi bilmiyorum
yaa canım benim ne güzel bir haber sen kontrole gitmişken o gelmiş bile annesi yaaa .korkma hiçbirşey olmaz inşallah .hazirandaki düşük nedenin ne idi aynısı olucak diye birşey yok içini ferah tut inşallah birşey olmaz

Back