• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İkimizin de Bata 4 gün varmış. 😊 Ben bat gelmeden test yapmak istemiyorum. Bekleyeceğim. İnşallah hamileyizdir. Allah hayırlısını nasip etsin
Ben de aynen yapmak istemiyorum şu an 😊 hatta bat 9u ya, 10nunda mı yapsam diyorum. Daha önce kimyasal gebelik yaşadım aynısı olmasından çok korkuyorum, olursa sağlıklı olsun tek duam bu 💗

Bwlirtileriniz nelerdi yazar mısınız rica etsem 😊 İnşallah kimyasal olmaz da sağlıkla büyür bebisiniz 🙏
Hic bir belirtim yoktu acikcasi adet olacakmis gibiydi ayni, ben 4 gun once adetten meraktan tamamen test yapinca ogrendim sonra 1 hafta bekledim kan aldirdim, insallah daha cok kucuk diye ben de tam sevinemiyorum

Merhaba kızlar iyi akşamlar benim adetim 6 gün gecikti bugun erken gebelik testi yaptım sonuç negatif geç döllenme olabilir mi öyle yazıyor bazı yerlerde bekleyeyim mi biraz daha 🙄

Hic bir belirtim yoktu acikcasi adet olacakmis gibiydi ayni, ben 4 gun once adetten meraktan tamamen test yapinca ogrendim sonra 1 hafta bekledim kan aldirdim, insallah daha cok kucuk diye ben de tam sevinemiyorum

İyi düşünelim iyi olsun🥰 bence vardır. İnşallah sağlıkla büyür. Gelişmeleri yazın takipte olacağız. Hayırlı gebe haberlerimiz olsun inşallah

İyi geceler umaım herşey gönlümüzce olur benim bel ağrım var karın alt bölgemdede ağrı var göğüslerimde hassasiyet de ama çok heyecanlıyım ben 😊 uykum var uyuyamıyorum adetime de6 gün var test yapsam mı hepimize dua ediyorum Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah

Merhaba benim bat 5ekimdi yani şuan bir gün gecikti. Hala bişi yok göbek altında bı değişik his var inşallah biseyler vardır ama 3gun önce test yaptım negatifti

muhtemelen benimki de 3,5 haftalık.3,5 haftalık değilse de 1 ay 3,5 haftalık olsa gerek.hiç beklemedim ta ki şiddetli mide ve sırt ağrısı çekince şüphelenip yaptım,daha kan tahlili bile vermedim.mide ve sırt ağrısı da hiç duymamıştım o yüzden ilk defasında şüphelenmedim ama bu da oluyormuş, dayanılmaz bir ağrıydı 2 defa yaşadım
sanırım kisiden kisiye değisiyor bende cok sükür cok belirgin bi belirti yok. göğüs hassasiyeti ödemli hissetmek dısında. ovü yapıp bata yakın pik almasam süphelenip gebelik testi bile yapmicaktım yani o derece. allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Merhaba benim bat 5ekimdi yani şuan bir gün gecikti. Hala bişi yok göbek altında bı değişik his var inşallah biseyler vardır ama 3gun önce test yaptım negatifti
kisiden kisiye değisiyor kimi adet gecikmesinden üc gün 4 gün sonda hormonu yükselip cizgiyi görüyor kimi benim gibi adetinden 5 gün önce alıyo sonucu. o sebeple gecikmeniz varsa tekrar test yapın derim

Bir kaç gün daha beklemeyi düşünüyorum 🙄
olabilir, gecikme yoksa erken testlerin verdiği negatiflere güvenmiyorum ben. gecikmeyle birlikte test yapın derim. hormon kisiden kisiye değisiyor zaten bende erken testte varla yok arası cizgi aldım. ertesi gün tekrar normal test yaptığımda cizgi bariz koyu cıktı gecikmeyle birlikte.

olabilir, gecikme yoksa erken testlerin verdiği negatiflere güvenmiyorum ben. gecikmeyle birlikte test yapın derim. hormon kisiden kisiye değisiyor zaten bende erken testte varla yok arası cizgi aldım. ertesi gün tekrar normal test yaptığımda cizgi bariz koyu cıktı gecikmeyle birlikte.
Gecikme var bugün 6. Gunu

Back