• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İyi geceler umaım herşey gönlümüzce olur benim bel ağrım var karın alt bölgemdede ağrı var göğüslerimde hassasiyet de ama çok heyecanlıyım ben 😊 uykum var uyuyamıyorum adetime de6 gün var test yapsam mı hepimize dua ediyorum Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
Aynı durumlar bende de var benimde 6 gün var regl dönemime test yapsam mı yapmasam mı bilemedim

arkadaşlar 3 hafta 4 günlük hamileyim, 4. haftaya giriş yapıcam. ilk gebeliğim ve tecrübeli değilim. göğüs hassasiyeti ve ani kramplar dışında belirgin bir belirtim yok. mide bulantısı hiç yok insallahta olmaz ama normal midir ?
İlk zamanlar mide bulantisi pek olmaz. 6-7. hafta civarında bhcg çok yükselmeye başladığında başlıyor o sabah bulantıları başlarsa.. Benim 7.haftada başlamıştı, 13. haftaya kadar devam etti. Sonra toparladım yavaştan. Göğüs hassasiyeti ve kramplar da zamanla geçecek. Şu an vücut gebeliğe alışmaya çalışıyor, normal yaşadıklarınız.

Kizlar belirti delisi olarak benimde bi sorum var😅 3aydir klomen tedavisi goruyordum eylulde yine adet olunca rahim filmi cekildim tedaviye de ara verdim simdi bat 16ekim 29eylul ovulasyon oldu ama ovulasyondan 1gun sonra gogus agrim basladi hala devam ediyor 1haftadi merdiven cikarken bile o dolgunlugu hissediyorum neden olmuş olablr bu ilac kullansam neyse igne klomen vs hicbisey kullanmadim gebelik desem daha cok erken belirti icin umutlanmak istemiyorum🤦

Selam kızlar, adetin bittigi günün ertesi hamile kalan var mıdır? Yani her isteyen pat diye hamile kalamiyor sonucta ve yumurtlama donemi onemli..Adet bitimi pesine cok zor degil midir bu ihtimal? Internette ihtimal var gibi ifadeler gördüm ama icime suphe dustu.
Bir de alakasız mi bilmiyorum ama dün 20 kglik damacanayi baska tarafa cekeyim dedim kasıķlarım bi kac saat agridi ve kahverengi lekelenme oldu.
11 aylık evliyim ve bu konulara yeni yeni giriyorum garip gelirse kusura bakmayın 😊
Benim bi arkadaşım öyle hamile kalmıştı doktoru adetin hemen sonrasında hamile kaldığını söylemiş demekki olabiliyor

Kızlar gecikmem yok 6 gün var adete hafif bel agrım var ben sürekli idrara çıkıyoeum idrara gitmekten yoruldum insan 10 dakika arayla gidermi ya

Kızlar merhaba benimde bata 10 gün kala göğüs hassasiyeti ve bel kasık ağrısı var sağ kasığım yürütmüyor neredeyse şuan 5 gün var ve hala şiddetle ağrı devam ediyor azalma yok akıntı yok su içiyorum sanki hiç içmemiş gibi ağız kuruluğu var sabah ilk idrarla test yapacağım erken ama bilemiyorum aklımdan çıkmıyor bu tür şeyler yaşayı hamile olduğunu öğrenen var mı

Kızlar gecikmem yok 6 gün var adete hafif bel agrım var ben sürekli idrara çıkıyoeum idrara gitmekten yoruldum insan 10 dakika arayla gidermi ya
İnşallah vardır canım hepimiz sabırla gün sayıyoruz valla sabret dicem ama çok zor biliyorum 🤗

İyi geceler umaım herşey gönlümüzce olur benim bel ağrım var karın alt bölgemdede ağrı var göğüslerimde hassasiyet de ama çok heyecanlıyım ben 😊 uykum var uyuyamıyorum adetime de6 gün var test yapsam mı hepimize dua ediyorum Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
Canııım inşallah vardır bende aynı senin gibiyim batlarımız da ya aynı ya yakın benim 12 yarın sabah yapcam ben dayanamıyorum erken ama napim

kisiden kisiye değisiyor kimi adet gecikmesinden üc gün 4 gün sonda hormonu yükselip cizgiyi görüyor kimi benim gibi adetinden 5 gün önce alıyo sonucu. o sebeple gecikmeniz varsa tekrar test yapın derim
5 gün önce öğrenmişsiniz sanırım belirtileriniz nelerdi benim birsürü belirtim var ama gün bekliyorum birde erken gebelik testiyle mi normal kaset testle mi öğrendiniz

Merhaba benim bat 5ekimdi yani şuan bir gün gecikti. Hala bişi yok göbek altında bı değişik his var inşallah biseyler vardır ama 3gun önce test yaptım negatifti

Enteresan benim de göbek altında değişik bir his var. Hatta ben gobekle ne alaka ya diyodum içimden siz de yazınca şu an bu da bı belirtidir belki dedim.

Merhaba benim bat 5ekimdi yani şuan bir gün gecikti. Hala bişi yok göbek altında bı değişik his var inşallah biseyler vardır ama 3gun önce test yaptım negatiftia
Benim bat 12 ekim ben dün yaptım negatif çıktı bende belirtiler var göğüslerimde hassasiyet göbek altıda farklı fazlasıyla hala sizce 6 gün önce yapılan test kesinlik kazanır mı bitanem moralim bozuldu

İlk zamanlar mide bulantisi pek olmaz. 6-7. hafta civarında bhcg çok yükselmeye başladığında başlıyor o sabah bulantıları başlarsa.. Benim 7.haftada başlamıştı, 13. haftaya kadar devam etti. Sonra toparladım yavaştan. Göğüs hassasiyeti ve kramplar da zamanla geçecek. Şu an vücut gebeliğe alışmaya çalışıyor, normal yaşadıklarınız.
cok tesekkürler genetik yatkınlıkla da alakası varmıs. kiminin hamileliğin ilk gününden itibaren başlayabiliyor kiminin hic baslamıyormus. genetik yatkınlık icin dua ediyorum annemin bütün gebelikleri bulantısız ve rahat geçmis teyzelerim anneannem hepsinin aynı sekilde. umarım banada öyle olur 🙈

5 gün önce öğrenmişsiniz sanırım belirtileriniz nelerdi benim birsürü belirtim var ama gün bekliyorum birde erken gebelik testiyle mi normal kaset testle mi öğrendiniz
ben bata 5 gün kala erken testle öğrendim. gecikme olunca yine de test yaptım tabi hepsinde sonuc pozitifti. belirti olarak tatlımsı enteresan rahatsız etmeyen ama ne oldugunu anlamadıgm vajinal bi koku vardı en ayırt ettiğim özellik odur mesela olsukca yoğun koku hassasiyeti, göğüslerde adet siskinliğinden daha farklı bir ağırlık çöktü. ve tabiki saniyelik giren cıkan kramplar. ben vücudumu cok dinlediğim icin bu semptomların farklılıgını hissetmisstim direk. ama kisiden kisiye değisiyor tabi dua ediyorum haka midem bulanmasın diye. öyle bisey yasamadım com sükür henüz. baktıgımda 4+0 la 5. haftaya girmis gözüküyorum dua ediyorum anneme cekmisimdir insallah midem bulanmaz diye. o da erken belirtilerden biri olabiliyor kimisi icin mesela

Kızlar normal bakınca tek ciHi flaşla ceknce test çizgisi beyaz yansıma gibi duruyor sizce sonuç nedir
IMG_20201006_135430.jpg

Kızlar varmı bakarmisnz o çizgi testi yapar yapmaz çıkmıştı ama bekleyerek baya belirginleşti adetime 1 hafta var ama düzensiz geldiği için yumurtlama gününe denk gelmiş olabilir

Eklentiler

• 20201006_194006.jpg
    20201006_194006.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 179
Kızlar uyandım ve test yaptım

Eklentiler

• BDD0E5FD-E5DB-40AF-9D3E-615A9AF87D27.jpeg
    BDD0E5FD-E5DB-40AF-9D3E-615A9AF87D27.jpeg
    67,4 KB · Görüntüleme: 183
Back