Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Göğüslerim hassasiyet arttı ağzımda metalik bir tat lavoba sık sık gitme gibi belirtilerim var
Bendeki belirtiler sizdede varmı bi de bende akintida var geçen haftada 2-3 kere kremsi akinti oldu

Son düzenleme:
Canımm sağlıkla ilerlesin inş.. eşinizin değerleri nasıldı da normal yoldan gebe kaldınız bizim de öyle bir durum var da umut olsun bana da

Şimdi yapsanız çıkar bence geciktiyse

Gunaydin kizlar. Birsey sorucam bilginiz vardir umarim
Daha once yazmistim buraya ama boyle bazi tuhaf seyler yeni oluyor bende yeni farkediiyorum.3 gundur kasiklarim ve belim agriyor hic araliksiz ve bu beni cok rahatsiz ediyor ( adet agrilarinin aynisi arada batmalar oluyor ama reglime daha 10 gun var. PMS doneminde boyle agrilarim olurdu ama bu kadar erken ve uzun olmazdi. Dun gece saat 4 gibi aniden kalktim bi huzursuzluk vardi uzerimde yine agrilarim vardi acaba o yuzden mi uyandim bilemedim.Ve lavaboya cikarken cok yanma oluyor sistitmi olucam diye korkuyorum. Afedersiniz ama dunde esimle birlesme olurken cok canim yandi biran once bitsin istedim. Boyle seyler olup hamile oldugunu ogrenen varmi acaba beni yaniltmasindan cok korkuyorum bu belirtilerin

Son düzenleme:
Bence büyük ihtimal idrar yolu enfeksiyonu olmussunuz ilişkide agrı ve tuvalete cıkarken yanma onun belirtisi

Kızlar merhaba yardımcı olabilir misiniz bana Ben daha öncesinde 4ay klomen femera çatlatma iğnesi tedavisi gördüm ama gebelik elde edemedim. 2ay oldu klomeni falan bırakalı. Geçen ay klomen yüzünden 33mm kist oluştu. Doktor kendiliğinden gider bu kist dedi. O adetim gerçekten simsiyah oldu acaba patladı mo dedim hatta kendi kendime. Adet uzunluğumda 30-32günde birdi. Genellikle 16.günlerde yumurtlardım. Adetimin 8.günü(13 ağustos) doktora gittim kist patladımı noldu diye doktor dediki o kist patlamış şuan yeni yumurtan 23mm çatlamak üzere yumurtan var şuan 5gün ilişki öneriyorım dedi. Bide oksapar yazdı bana. Neyse Bizde birlikte olduk. Acaba sizce 13ağustosta mı çatladı sonraki günlerde mi ben yumurtlama olarak hangisini baz almalıyım. Sizce testi ne zaman yapayım

Aynı bizimki gibi canım çook teşekkürler cevap verdiğin için.. umut oldu bana da
Bu adet dönemimde tüp bebek için randavü almıştık.doktora genel muayene gitmeden bir test yapayım dedim adetime6 gün vardır idrardan gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı inanmadım test bozuk galiba diye düşündüm ertesi gün kandan bakıldı değer 29 çıktı .allahtan Ümit kesilmez dua edin

Aynı bizimki gibi canım çook teşekkürler cevap verdiğin için.. umut oldu bana da
Birde varikosel felan çıkmadı. Ama doktor pahalı bir vitamin verdi ve biz bir karışım yaptık burdan bulmuştum bende ama onları kullanıyorken de ben hameileymişim zaten oyüzden yararı oldumu olmadımı bilmiyoruz

Canım tek tavsiyem var adetinin geçmesini bekle asla erken test yapma ben şuan hamileyim 10 haftalık ama bende erkenden test yaptım sonra sürekli şüpheler duydum kendi kendime strese soktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…