- 8 Mart 2019
- 1.070
- 635
- 73
- 35
Ver canım artış değerine bak sağlıklı artmış mi yine de 6 gün kala iyi bir değer çıkmış peki var mı belirtin mesela ?Adetime 6 gün varken kandaki değerim 29 çıktı yarın yani adetime 3 gün Kaldı tekrar kantesti vermeliymiyim
İnşallah sağolun herşeyin hayırlısıEvet görünüyor burda hadi inş hayırlı haber alırsınız
İnsallahhHamilesiniz
Bendeki belirtiler sizdede varmı bi de bende akintida var geçen haftada 2-3 kere kremsi akinti olduGöğüslerim hassasiyet arttı ağzımda metalik bir tat lavoba sık sık gitme gibi belirtilerim var
Canımm sağlıkla ilerlesin inş.. eşinizin değerleri nasıldı da normal yoldan gebe kaldınız bizim de öyle bir durum var da umut olsun bana daHerkese merhaba.
Çok şükür 7 haftalık hamileyim dün bebeğimin kalp atışını duydum Allahtan hayırlısı olsun inşallah isteyen bakabilen herkese nasip etsin Allah.
Sizle yaşadıklarımı paylaşmak istedim aynı durumu yaşayanlar varsa diye.
Adetime 3 gün kala öylesine sipariş ettiğim ovülasyon testini yaptım çok fazla vardı denemek istedim çocuğumuzun zor olucağını hatta tüp bebek durumunda kalıcağımızı düşünüyorduk çünkü eşimin sperm sayısı az ve hareketi yavaştı.Derken ovülasyon testi kopkoyu çıktı iki çizgide ve düşündüm adet olmama 3 gün kala yumurtluyor olamazdım diye şüphelenip erken gebelik testi yaptım idrarda çok silik çizgi çıktı hemen kan vermeye gittik ve hcg 23 çıktı herkes kimyasal olabilir dedi 2 gün birde hcg baktır dedi. Bu arada adet olucağım gün ve bir önceki gün gece çok ciddi kasık ağrısı ve batmalar ve bel ağrısı çektim 2 gün uyudum öğleden sonra hep. Derken adetim 3-4 gün gecikti değer 376 ydı. 1 hafta geçti değer 3900 küsüre çıktı ve kadın doğuma gittik keseyi gördük minicikti dış gebelik riskide bitmişti ama acaba kesenin içinde bebek olucak mı olmıcak mı korkusu ile 1 haffa daha evde olabildiğince yattım. Derken tekrar gittik bebek görünmedi ama kese çok büyümüştü ve yerleşme yeri görünüyordu sonra 9 gün sonda gittik yani dün bebeğimizin kalp atışını duyduk şimdi bir sonraki randevu 3 hafta sonraya.
Şubat ayından beri solgar folik asit kullanıyordum. Gebeliğimi öğrendiğimde de zaten folik asit kullanan biriydim doktor solgar marka yerine diofol verdi ona devam ediyorum şuan.
Çok uzun oldu ama bu evreye kadar gece uykularım olmadı stresim bitmedi varmı yokmu korkum hiç bitmedi çevrede olumsuz konuşan bir çok insan oldu herşeye rağmen eğer bebeğiniz sizinleyse veya nasipse size oluyor bunu hiç unutmayın. Ve kimseyi dinlemeyin..
30 milyon spermCanımm sağlıkla ilerlesin inş.. eşinizin değerleri nasıldı da normal yoldan gebe kaldınız bizim de öyle bir durum var da umut olsun bana da
Şimdi yapsanız çıkar bence geciktiyseMerhaba benimde adetime 10 gun kala belirtiler başladı dayanamayıp 2 gun kala test yaptim tek cizgi ama hala belittilerim var acaba idrar testini erkenden mi yaptim ben. Yani olsa 2 gun kala çıkarmaydı? (Şuan adetim 2 gun gecikti)
Bizde hareketlili 4 dü 1,5 yıldır bebeğimiz olmadı bu ay 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim30 milyon sperm
%20 hareketlilik ileri hareketlilik 8 di.
Aynı bizimki gibi canım çook teşekkürler cevap verdiğin için.. umut oldu bana da30 milyon sperm
%20 hareketlilik ileri hareketlilik 8 di.
Bence büyük ihtimal idrar yolu enfeksiyonu olmussunuz ilişkide agrı ve tuvalete cıkarken yanma onun belirtisiGunaydin kizlar. Birsey sorucam bilginiz vardir umarim
Daha once yazmistim buraya ama boyle bazi tuhaf seyler yeni oluyor bende yeni farkediiyorum.3 gundur kasiklarim ve belim agriyor hic araliksiz ve bu beni cok rahatsiz ediyor( adet agrilarinin aynisi arada batmalar oluyor ama reglime daha 10 gun var. PMS doneminde boyle agrilarim olurdu ama bu kadar erken ve uzun olmazdi. Dun gece saat 4 gibi aniden kalktim bi huzursuzluk vardi uzerimde yine agrilarim vardi acaba o yuzden mi uyandim bilemedim.Ve lavaboya cikarken cok yanma oluyor sistitmi olucam diye korkuyorum. Afedersiniz ama dunde esimle birlesme olurken cok canim yandi biran once bitsin istedim. Boyle seyler olup hamile oldugunu ogrenen varmi acaba beni yaniltmasindan cok korkuyorum bu belirtilerin
Kan testi mi idrarda mi coakr acabaŞimdi yapsanız çıkar bence geciktiyse
Bence büyük ihtimal idrar yolu enfeksiyonu olmussunuz ilişkide agrı ve tuvalete cıkarken yanma onun belirtisi
Bu adet dönemimde tüp bebek için randavü almıştık.doktora genel muayene gitmeden bir test yapayım dedim adetime6 gün vardır idrardan gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı inanmadım test bozuk galiba diye düşündüm ertesi gün kandan bakıldı değer 29 çıktı .allahtan Ümit kesilmez dua edinAynı bizimki gibi canım çook teşekkürler cevap verdiğin için.. umut oldu bana da
Birde varikosel felan çıkmadı. Ama doktor pahalı bir vitamin verdi ve biz bir karışım yaptık burdan bulmuştum bende ama onları kullanıyorken de ben hameileymişim zaten oyüzden yararı oldumu olmadımı bilmiyoruzAynı bizimki gibi canım çook teşekkürler cevap verdiğin için.. umut oldu bana da
Adet geciktiyse bence idrardada çıkarKan testi mi idrarda mi coakr acaba
Canım tek tavsiyem var adetinin geçmesini bekle asla erken test yapma ben şuan hamileyim 10 haftalık ama bende erkenden test yaptım sonra sürekli şüpheler duydum kendi kendime strese soktumKızlar merhaba yardımcı olabilir misiniz bana Ben daha öncesinde 4ay klomen femera çatlatma iğnesi tedavisi gördüm ama gebelik elde edemedim. 2ay oldu klomeni falan bırakalı. Geçen ay klomen yüzünden 33mm kist oluştu. Doktor kendiliğinden gider bu kist dedi. O adetim gerçekten simsiyah oldu acaba patladı mo dedim hatta kendi kendime. Adet uzunluğumda 30-32günde birdi. Genellikle 16.günlerde yumurtlardım. Adetimin 8.günü(13 ağustos) doktora gittim kist patladımı noldu diye doktor dediki o kist patlamış şuan yeni yumurtan 23mm çatlamak üzere yumurtan var şuan 5gün ilişki öneriyorım dedi. Bide oksapar yazdı bana. Neyse Bizde birlikte olduk. Acaba sizce 13ağustosta mı çatladı sonraki günlerde mi ben yumurtlama olarak hangisini baz almalıyım. Sizce testi ne zaman yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?