- 23 Aralık 2018
- 691
- 386
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim kahverengi akıntım oldu test yapmaya geldim hastaneye bakalım bişi çıkıcakmı çok merak ediyorumAy inş ikimize de nasip olur inş ya
Hadi ya haber ver bakalım merak ettim bende yaCanım benim kahverengi akıntım oldu test yapmaya geldim hastaneye bakalım bişi çıkıcakmı çok merak ediyorum
Sonuçları bekliyorum inşallah güzel haberi alırım bende Bana tuhaf gelen yumurtlama günüm 17 pazartesiydi kanda çıkarmiki varsa bile bilemedimHadi ya haber ver bakalım merak ettim bende ya
Ne oldu sonucun ??Sonuçları bekliyorum inşallah güzel haberi alırım bende Bana tuhaf gelen yumurtlama günüm 17 pazartesiydi kanda çıkarmiki varsa bile bilemedim
Enfeksiyon varmış ondan olabilir kanama dedi ama oda pek emin olamadı antibiyotik vermedi bi tane toz ilaç verdi. Bir hafta sonra yine test yaptır dediNe oldu sonucun ??
Kan testi yapmadın mı bakmadın mi kan testin kaçEnfeksiyon varmış ondan olabilir kanama dedi ama oda pek emin olamadı antibiyotik vermedi bi tane toz ilaç verdi. Bir hafta sonra yine test yaptır dedi
Kan testim negatif çıktı. Bugün yumurtlama günümden itibaren 6.gün dün çıkmaması normalmi bilemedim. Birde şu var 6 ay öncesine kadar bende kronik sistit vardı bir türlü geçmiyordu,tedavide gördüm yine geçmemiş demekki ama 6-7 ay önce sistit olduğunda asla duramıyordum iğne yaptıklarını biliyorum ve lavaboda can çekişirdim aglardım resmen ve o zamanlar böyle bi kanama olmamıştı. Ama bu sefer çok hafif geçirdiğim halde bu kanamanın olması benim tuhafıma gitti.Kan testi yapmadın mı bakmadın mi kan testin kaç
Belki hamilesin canım bekle biraz daha ne olur ne olmaz sen yine de dikkat et kendineKan testim negatif çıktı. Bugün yumurtlama günümden itibaren 6.gün dün çıkmaması normalmi bilemedim. Birde şu var 6 ay öncesine kadar bende kronik sistit vardı bir türlü geçmiyordu,tedavide gördüm yine geçmemiş demekki ama 6-7 ay önce sistit olduğunda asla duramıyordum iğne yaptıklarını biliyorum ve lavaboda can çekişirdim aglardım resmen ve o zamanlar böyle bi kanama olmamıştı. Ama bu sefer çok hafif geçirdiğim halde bu kanamanın olması benim tuhafıma gitti.
Tamam canım çok teşekkür ederim sende durumlar nasılBelki hamilesin canım bekle biraz daha ne olur ne olmaz sen yine de dikkat et kendine
Benim bir hafta sonra bat ama zaten hiç bir belirtim yok hamileliğe dair canım bilmiyorum ki zaten olmadı tüp bebeğe gidecek artık ne yapalım senin hcg 0 mı çıktıTamam canım çok teşekkür ederim ☺ sende durumlar nasıl
İnşallah tüp bebeğe gerek kalmaz güzel haberler verirsin sen. 0.1 çıktı yokun yoku resmenBenim bir hafta sonra bat ama zaten hiç bir belirtim yok hamileliğe dair canım bilmiyorum ki zaten olmadı tüp bebeğe gidecek artık ne yapalım senin hcg 0 mı çıktı
Ayni şeyi yaşiyoruz. Benimde pembe peceteye silince gelen bi kanamam oldu bu ayın 12. De. Normalde bu pztesi adet olmalıydım hala olmadım. 2 idrar testimde negatifKızlar benim de adetim 6 gün gecikti . Bir haftadır belirtileri yaşıyorum ama olmadım . Sadece bu ayın 10 nda kahverengi leke gelmişti bir kere . 8 senedir hiç normal yolla hamile kalmadım ama insan yinede acaba diyor . Birde vajinamda bir ağrı bacaklarının arasında
Ayni şeyi yaşiyoruz. Benimde pembe peceteye silince gelen bi kanamam oldu bu ayın 12. De. Normalde bu pztesi adet olmalıydım hala olmadım. 2 idrar testimde negatif
Hım belki yükselir canım nerden biliyorsun daha kaç gün var sonuçta belli olmazİnşallah tüp bebeğe gerek kalmaz güzel haberler verirsin sen. 0.1 çıktı yokun yoku resmen
Aynende işte be bilim Bugünden itibaren 8 gün kaldı. Bakalım kısmet canımHım belki yükselir canım nerden biliyorsun daha kaç gün var sonuçta belli olmaz
Benimde cumartesi ama çokta ümitli değilim açıkçasıAynende işte be bilim Bugünden itibaren 8 gün kaldı. Bakalım kısmet canım
Benimde bugün 8. Günüm canım dediğin gibi heran olacak gibiyim sabah idrar testi de negatif çıktı etlerim ağrıyor iştahım yok lekelenmede oldu dün şimdide sarımsı lekelenme oluyor anlamadım neden olduğunu ilk kez bu kadar gecikti korkuyorum neden diyeBen hiç test yapmadım . Bakalım bugün 8 gün oldu geceli sanki heran olacak gibiyim birden baş ağrım tuttu çok kotuyum suan da doktora gitmeyi düşünüyorum
Benimde bugün 8. Günüm canım dediğin gibi heran olacak gibiyim sabah idrar testi de negatif çıktı etlerim ağrıyor iştahım yok lekelenmede oldu dün şimdide sarımsı lekelenme oluyor anlamadım neden olduğunu ilk kez bu kadar gecikti korkuyorum neden diye