• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bir şey öğrenmek istiyorum özellikle adeti beklediğimiz dönemlerde sanki psikolojik olarak da sık tuvalete gitmeler yaşanıyor. Ama onun dışında hamilelik belirtisi sayılan sık idrara çıkma durumunda her tuvalete gittiğinizde tam anlamıyla yapıyor musunuz yoksa bir iki damla mı oluyor. Ben tuvalete gidiyorum baskı hissediyorum ama bir iki damla oluyor cünkü bunu cok merak ediyorum tecrübe edenler varsa yardımcı olabilir mi

Kan testi yapmadın mı bakmadın mi kan testin kaç
Kan testim negatif çıktı. Bugün yumurtlama günümden itibaren 6.gün dün çıkmaması normalmi bilemedim. Birde şu var 6 ay öncesine kadar bende kronik sistit vardı bir türlü geçmiyordu,tedavide gördüm yine geçmemiş demekki ama 6-7 ay önce sistit olduğunda asla duramıyordum iğne yaptıklarını biliyorum ve lavaboda can çekişirdim aglardım resmen ve o zamanlar böyle bi kanama olmamıştı. Ama bu sefer çok hafif geçirdiğim halde bu kanamanın olması benim tuhafıma gitti. 🥺

Kan testim negatif çıktı. Bugün yumurtlama günümden itibaren 6.gün dün çıkmaması normalmi bilemedim. Birde şu var 6 ay öncesine kadar bende kronik sistit vardı bir türlü geçmiyordu,tedavide gördüm yine geçmemiş demekki ama 6-7 ay önce sistit olduğunda asla duramıyordum iğne yaptıklarını biliyorum ve lavaboda can çekişirdim aglardım resmen ve o zamanlar böyle bi kanama olmamıştı. Ama bu sefer çok hafif geçirdiğim halde bu kanamanın olması benim tuhafıma gitti. 🥺
Belki hamilesin canım bekle biraz daha ne olur ne olmaz sen yine de dikkat et kendine

Kızlar benim de adetim 6 gün gecikti . Bir haftadır belirtileri yaşıyorum ama olmadım . Sadece bu ayın 10 nda kahverengi leke gelmişti bir kere . 8 senedir hiç normal yolla hamile kalmadım ama insan yinede acaba diyor . Birde vajinamda bir ağrı bacaklarının arasında
Ayni şeyi yaşiyoruz. Benimde pembe peceteye silince gelen bi kanamam oldu bu ayın 12. De. Normalde bu pztesi adet olmalıydım hala olmadım. 2 idrar testimde negatif🤷‍♀️

Ayni şeyi yaşiyoruz. Benimde pembe peceteye silince gelen bi kanamam oldu bu ayın 12. De. Normalde bu pztesi adet olmalıydım hala olmadım. 2 idrar testimde negatif🤷‍♀️

Ben hiç test yapmadım . Bakalım bugün 8 gün oldu geceli sanki heran olacak gibiyim birden baş ağrım tuttu çok kotuyum suan da doktora gitmeyi düşünüyorum

Ben hiç test yapmadım . Bakalım bugün 8 gün oldu geceli sanki heran olacak gibiyim birden baş ağrım tuttu çok kotuyum suan da doktora gitmeyi düşünüyorum
Benimde bugün 8. Günüm canım dediğin gibi heran olacak gibiyim sabah idrar testi de negatif çıktı etlerim ağrıyor iştahım yok lekelenmede oldu dün şimdide sarımsı lekelenme oluyor anlamadım neden olduğunu ilk kez bu kadar gecikti korkuyorum neden diye

Benimde bugün 8. Günüm canım dediğin gibi heran olacak gibiyim sabah idrar testi de negatif çıktı etlerim ağrıyor iştahım yok lekelenmede oldu dün şimdide sarımsı lekelenme oluyor anlamadım neden olduğunu ilk kez bu kadar gecikti korkuyorum neden diye

Aynen bendede öyle hayırlısı hakkımızda eşim çok hevesli hamileyim diye ama bence degilim

Back