- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
Bize de verdi canım varikosel var ama 1. Derece doktor pek önemsemedi onu... bizim sperm sayısı 73 milyon bu aradaBirde varikosel felan çıkmadı. Ama doktor pahalı bir vitamin verdi ve biz bir karışım yaptık burdan bulmuştum bende ama onları kullanıyorken de ben hameileymişim zaten oyüzden yararı oldumu olmadımı bilmiyoruz
Canım benim senin adına çok sevindim aynen öyle tek sperm yetiyor zaten yeter ki rabbim istesinBu adet dönemimde tüp bebek için randavü almıştık.doktora genel muayene gitmeden bir test yapayım dedim adetime6 gün vardır idrardan gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı inanmadım test bozuk galiba diye düşündüm ertesi gün kandan bakıldı değer 29 çıktı .allahtan Ümit kesilmez dua edin
Canım ozaman daha umutlu olun siz benceBize de verdi canım varikosel var ama 1. Derece doktor pek önemsemedi onu... bizim sperm sayısı 73 milyon bu arada
Hiç öyle olmuyo canım heves istek yok bendeCanım ozaman daha umutlu olun siz benceAma şunu söyleyeyim bebek yapmak için değil aşk yapmak için beraber olun ve inan tutucak☺
Adete 6 gün kala hassas testlerde çıkıyor ben 6 gün kala yaptım silik çıktı ertesi gün kan testi verdim 29 çıktŞimdi yapsanız çıkar bence geciktiyse
Bende adete 2 gün kala yapmıştım silik çıkmıştı kan testi vermiştim 23 çıkmıştı sonra heo arttıAdete 6 gün kala hassas testlerde çıkıyor ben 6 gün kala yaptım silik çıktı ertesi gün kan testi verdim 29 çıkt
Tekrar verdiniz mi verdiyseniz kaç gün sonra kan artış nedirBende adete 2 gün kala yapmıştım silik çıkmıştı kan testi vermiştim 23 çıkmıştı sonra heo arttı
Çok güzel artmış canım masallah19.08 adetime 6 gün kala bthcg değerim 29
21.08 tekrar kan verdim kandaki değerim 71
Kandaki değer artışım nasıl bilen var mı
İki güne bir iki katı artması lazım ki normalde senin daha adetine baya süre olmasına rağmen çok güzel bir değer çıkmış masallah diyelim sağlıklı bir gebelik bu inşteşekkür ederim cevap yazdığınız için çok korkuyorum içim rahat etti
Amin canım bana da dua et benim de bat 29 agustos işte bende heyacanlar bekliyorumİnşallah rabbim isteyen herkese sağlıklı bir hamilelik ve bebek nasip etsin
Test yaptınız mıKızlar benim de adetim 6 gün gecikti . Bir haftadır belirtileri yaşıyorum ama olmadım . Sadece bu ayın 10 nda kahverengi leke gelmişti bir kere . 8 senedir hiç normal yolla hamile kalmadım ama insan yinede acaba diyor . Birde vajinamda bir ağrı bacaklarının arasında
Test yaptınız mı
Adet ağrısıyla gebelik ağrısı ayırt edilmiyor yani ordan anlayamazsınız test şartMalesef test yok elimde. Köyde yaşıyoruz . Yanlız bu bacak arasında ki ağrı çok fazla
Adet ağrısıyla gebelik ağrısı ayırt edilmiyor yani ordan anlayamazsınız test şart
Haydi hayırlısıAynen 1 haftadır adet belirtileri yaşıyorum olcam diye bekliyorum ama olmadım hayırlısı pazartesi yeni kadar olmazsam giderim artık doktora Inşallah hayırlısıyla hamis oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?