Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Valla canım bende kahverengi akıntı yok sende kasık ağrısı oluyor mu ara ara bende de kabızlık ve çok aşırı gaz var karnım değişik tepkiler veriyor ama daha ayın 30 una var şimdi testte çıkmaz ki benim yumurtlama cumartesi günüydü döllenmişse o zaman olmustur daha bugün 6. Gün işte

Bende göğüs ağrısı yok ama oda belirti olarak sayılıyor bende arada sol kasıgım sızlıyor

Bende gaz akıntı göğüs uçlarında hafif sızı vardı adetime 6 gün kala idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı ertesi gün kan verdim değerim 29 çıktı 6 gün önce test alın yapın

ahhahah ay ben yorumlari karistirdim canim ya
Benimde aklima test geldi ama simdi cikmasi bence imkansiz gibi o yuzden mecburen beklicez .Benim karnim inanilmaz agriyor ayni regl agrisi sancilari hatta bir kac kez lavaboya gittim acaba gelicekmi diye ama daha 11 gun var reglime.Ve o kadar uykum var + gazim var + regl sancilari gibi acayip sancilarim var + cok istahli oldugumu farkettimm. Sonucundada kendimi hiiiiccc umitlendirmek istemiyorum cunku ben PMS donemindede bunlari yasadim kismet beklicez. Ama ilk defa regliden hemen sonra 1 gun arayla iliski yasadik hatta 2 gun ust uste iliski yasadik esimle.
Yani 3 agustosta regli oldum 6 agust bitti, 7-9-12-14-15-17-18 gunler birliktelik oldu bugunde dusunuyorum bu yuzden umutlaniyorum diger aylar hic boyle art arda iliski yasamadik bu ay ustunde calisinca emegimin karsiligini almak istiyorum

Ne güzel hayırlı olsun sizin bilmiyorum ben çok ümitli değilim zaten benim zaten imkansızlar bu ay olmazsa zaten tüp bebeğe gidecez artık

Valla canım bende bu ay değerlendirdim fazlasıyla ama işte benim bir tüpümde yok benim çok zor ve karışık bir durumum var ben ümitlenmek istiyorum ama ümitlenmek içinde elimde bir sebebim olmuyor tek tüpüm var bu ay ordan yumurtladım mi bilmiyorum bir de amh değerimde düşük yumurta rezervimde az işte ne yapalım Ümit hayal ediyoruz bizde ne yapalım zaten olmazsa artık tüp bebeğe gidecez bu ay inş senin olur bari

Bende tüp bebek için randavü almıştım adet döneminde başlayacaktı doktorum .genel muayene için gitmeden bir test yapayım dedi. pozitif görünce mutluluktan uçtuk inşallah sizde hamilesinizdir

Merhaba benimde adetime 10 gun kala belirtiler başladı dayanamayıp 2 gun kala test yaptim tek cizgi ama hala belittilerim var acaba idrar testini erkenden mi yaptim ben. Yani olsa 2 gun kala çıkarmaydı? (Şuan adetim 2 gun gecikti)

Mücizelere inanırım inşallah hayal değil gerçek olur Ve tüp bebek tedavisine başlamazsınız Herşeyin hayırlısı olur gelmezsede zamanı değilmiş diyip tekrar denerim bende.

Bizde tüp bebek için randavü almıştık adetimle başlayacaktık doktora gitmeden test yapayım dedim pozitif çıkınca gerek kalmadı inşallah sizde hamilesinizdir
Ay gerçekten mi herkes öyle tüp bebeğe niyetleniyor sonra gidecekleri ay hamile oluyor sizin tüp bebek neyden dolayı benim benden dolayı sizin adınıza sevindim hayırlı olsun

Kızlar Bi bakarmısınız sizce varmı adetim 4 gündür gecikti 2 gün önce bel ağrısı ve adet olucak mışım gibi ağrı oldu ertesi gün ağrı geçti ilk hamileliğimdede böyle silik ti hatta üstüne görme olmuştu ama yinede emin olamadım pazartesi kan testi yaptırmayı düşünüyorum adetim gelmezse normalde günü gününe olur başka bişey çıkmasından da korkuyorum açıkçası

Eklentiler

• IMG_20200820_203743.jpg
    39,4 KB · Görüntüleme: 84
En erken 12.14. Günler testte çıkıyor 1 hafta daha sabredebilirsen kan testiyle netleşir durumun

Hamilesiniz

Ay gerçekten mi herkes öyle tüp bebeğe niyetleniyor sonra gidecekleri ay hamile oluyor sizin tüp bebek neyden dolayı benim benden dolayı sizin adınıza sevindim hayırlı olsun
Doktora gittik bir sorun bulamadı bir Bir buçuk yıl korunmadık olmadı bu ay başlayacaktık hamile kalmışım inşallah hamile haberinizi alırız

Evet görünüyor burda hadi inş hayırlı haber alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…