• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Birde varikosel felan çıkmadı. Ama doktor pahalı bir vitamin verdi ve biz bir karışım yaptık burdan bulmuştum bende ama onları kullanıyorken de ben hameileymişim zaten oyüzden yararı oldumu olmadımı bilmiyoruz
Bize de verdi canım varikosel var ama 1. Derece doktor pek önemsemedi onu... bizim sperm sayısı 73 milyon bu arada

Bu adet dönemimde tüp bebek için randavü almıştık.doktora genel muayene gitmeden bir test yapayım dedim adetime6 gün vardır idrardan gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı inanmadım test bozuk galiba diye düşündüm ertesi gün kandan bakıldı değer 29 çıktı .allahtan Ümit kesilmez dua edin
Canım benim senin adına çok sevindim aynen öyle tek sperm yetiyor zaten yeter ki rabbim istesin

Kızlar benim de adetim 6 gün gecikti . Bir haftadır belirtileri yaşıyorum ama olmadım . Sadece bu ayın 10 nda kahverengi leke gelmişti bir kere . 8 senedir hiç normal yolla hamile kalmadım ama insan yinede acaba diyor . Birde vajinamda bir ağrı bacaklarının arasında

Back