Kızlar tam yumurtlama dönemimden yaklaşık birer veya ikişer gün arayla ilişki yaşadık, çok da dikkat etmediğimiz zamanlar oldu. Bu şekilde geçen bir 16-17 gün düşünün. Yaklaşık bir hafta diyeyim,
ara ara baş dönmesi, belirgin bir halsizlik, mide bulantısı hissediyorum. Bugün buna baş ağrısı da eşlik etti, iştahım deli gibi açık, dün x yemeği aşırı canım istedi, ertesi gün iki kaşık aldım ağır geldi midem bulandı mesela, bu şekilde. Şuan x yemekten de çok iğrendim hatta senepsiz, aklıma geldikçe midem bulanıyor. Fakat mide bulantısı,ve halsizlik belirtiler içinde en kendini belli edeni. Ve bir de ateş basmaları, gece üşümeleri...
Reglime henüz üç gün var, karnıma bazen kramp giriyor olacakmış gibi, fakat olmuyor.
Bugün nadir de olsa kasık ağrılarım daha doğrusu batmalar mı demeliyim bilemiyorum, başladı işte. Ama rahatsızlık hissi şeklinde, büyük bir acı yok ortada.
Günde 12 saat uyuyup, yine de uykulu dolaşan ve iş güç yapamayan bir insan haline geldim. Şuan mide bulantısı ve baş ağrısından uyuyamıyorum, buna karnımdaki huzursuzluk hali eşlik ediyor, hani regl oldum olucam ama olamıyor gibi bir huzursuzluk.
Henüz çok erken, aslında asla ihtimal de vermiyordum ama belirtileri birleştirince bir şüphe oluştu, beklenmeyen bir durumdu açıkçası, sizce ne yapmalıyım?