Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba :) birşey soracağım ben size ben göğsümü sıktırınız ikisinden de sıvı geliyor tabi az baya bir fikri olan var mı acaba bununla ilgili neden oluyor olabilir

Hormonlarım normal olmasına rağmen doktor pco dedi. benim de adet günüm dündü. Benim de normalde koyu kahve akıntım gelir hatta çoğu zaman siyaha yakın olur sonra sökülürüm. Fakat Bu sabah peçete açık pembe kan geldi sonra hafif kahverengi geldi aynı şekilde biraz pembe biraz kahverengi devam ediyor. Ve ben dün kan testi yaptırmıştım negatif ti. Bu yaşadığım yerleşme kanaması olabilir mi. Normalde yaşadığım adet ağrıların farklı bir şey yaşıyorum sürekli iğne batması gibi ve kasık kısmımda fokurdama var gibi his yaşıyorum ne yapmam lazım sizce :KK43: aklım çok karıştı bu şekilde olup hamile kalan var mıdır
benim de yerleşme kanaması kahve akıntı gibi geldi sonra pembe oldu doktor düşük hapına başlattı

Sizce hamilelik varsa 2gün önce kanda çıkmayıp bugün çıkabilir mi acaba. Herhangi bir sorun olmasın diye biran önce öğrenmek istiyorum :KK43:
eger iki gü once kanda hamileliğe baktırdınız ve negatif aldıysanız hamile değilsiniz. tabii adet gününüze ne kadar var oda önemli

Hayır. Adetlerim düzensiz en son 50günde oldum. Uygulama takvimine göre de bugün adetin 3.günü ama olmadım hala açık kahve pembe gibi leke oluyor.
bir daha kan verin isterseniz en doğru sonucu öyle anlarsınız çatlatma falan olsa çok daha net olur herşey ama düzensiz adet büyük sorun benim de yıllarca düzensizdi

Merhaba benim bat a 2 gün kaldı. Sol kasığımda batma sancı, göğüslerde aşırı hassasiyet var 4-5 gündür. Çok az da büyüdüler sanki.
Aynı zamanda vajinal enfeksiyon da olmuşum. Geçen cuma dr a gitmiştim enfeksiyondan şüphelenip. Gerçi şu an o konudaki şikayetlerim baya azaldı. Sonuçlarda enfeksiyon görünüyo. Daha dr a göstermedim ama.
Bu arada test tahlil falan yatırmadım henüz hamilelik mi diye.
Yukarda yazdığım belirtiler dışında hafif karın ağrısı ve şişkinlik de var. Bunlar acaba enfeksiyondan mıdır?
Eğer hamilelik varsa erken belirtileri ne zamana kadar sürer ne sıklıkla batma olur mesela? Daha ne olduğum belli olmadan varsa iyi durumda mıdır diye endişe etmeye başladım:KK64::rolleyes:

Merhaba benim bat a 2 gün kaldı. Sol kasığımda batma sancı, göğüslerde aşırı hassasiyet var 4-5 gündür. Çok az da büyüdüler sanki.
Aynı zamanda vajinal enfeksiyon da olmuşum. Geçen cuma dr a gitmiştim enfeksiyondan şüphelenip. Gerçi şu an o konudaki şikayetlerim baya azaldı. Sonuçlarda enfeksiyon görünüyo. Daha dr a göstermedim ama.
Yukarda yazdığım belirtiler dışında hafif karın ağrısı ve şişkinlik de var. Bunlar acaba enfeksiyondan mıdır?
Eğer hamilelik varsa erken belirtileri ne zamana kadar sürer ne sıklıkla batma olur mesela? Daha ne olduğum belli olmadan varsa iyi durumda mıdır diye endişe etmeye başladım:KK64::rolleyes:
benim ilk haftalarda sanki karnımda su dolu minik balon var gibi bir his vardı

ben ve vajinal mantardan dolayı fitil kullanırken hamile kaldım :confused::confused::confused:

Kızlar normalde bugün rengl olmam lazımdı ama olmadım göğüslerim de ağrı var belim ağrıyo ve kasıklarım ağrı var. Bu ara da 3 haftadır göğüslerim de ağrı ve kadıklarımda ağrı var sizce birşey olabilir mi ? Sizin belirtileriniz nasıldı

Kızlar normalde bugün rengl olmam lazımdı ama olmadım göğüslerim de ağrı var belim ağrıyo ve kasıklarım ağrı var. Bu ara da 3 haftadır göğüslerim de ağrı ve kadıklarımda ağrı var sizce birşey olabilir mi ? Sizin belirtileriniz nasıldı
Canım test yapsan en doğru ordan öğrenebilirsin
Çünkü hepimiz bi belirti yaşadık bugüne kadar ama çoğu hep psikolojik çıktı
Test yaptınmı hiç sen?

Hemen hemen adet belirtileriyle aynı canm dikkat edersen farklılık hissedebilirsin benim adete yakın iştahım kapanırdı ama tersi olmuştu acıktığımı farkettim test yaparsan varsa çıkar canm

Back