• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Selam kızlar ilk gebeliğimden buyana hiç girmemiştim 2.bebişi istiyoruz ve tekrar burdayım 🤗 Hamiş olanları tebrik ediyorum bizde bu ay korunmadık ilk gebeliğim de ikinci ay Hamiş kalmıştım şimdi adetime 8 gün var çok merak diyorum oğluma kardeş gelicekmi belirtiler var gibi 😂
nasıl belirtilerin var canım bende beklemedeyimde Hoppa

Benim de normalde bugün adet olmam lazım ama son bir haftadır falan sersemlik halsizlik iştahsızlık bulantı yaşıyorum bazen de çok yiyesim geliyor bir şeyler bir ateş basıyor bir üşüyorum kasık ağrım falan da oldu tuhaf hissediyorum kendimi henüz test yapmadım ama bu şekilde belirtiler yaşayan var mı acaba?bazen diyorum acaba çok istediğim için psikolojik olarak mı yaşıyorum😊

Kızlar belki hatırlarsınız Haziran ayında düşük yaşamıştım şimdi adetim gecikti testin resmini atıyorum bana birşey söyleyin 🙏🏻

Eklentiler

• 1A5AF521-4FCB-4280-804F-2BD41034E930.jpeg
    1A5AF521-4FCB-4280-804F-2BD41034E930.jpeg
    42,8 KB · Görüntüleme: 98
  • 349C898F-640B-402D-86EA-4C548DABB1DD.jpeg
    349C898F-640B-402D-86EA-4C548DABB1DD.jpeg
    45,2 KB · Görüntüleme: 113
Canım aslına bakarsan on gün geçti ama ben akıntıma bakarak yumurtlamamın geç olduğunu düşünüyorum eğer yumurtlamaya göre hesaplarsam iki gün geçti
Rabbim kucagna almayı nasip etsnn ama var bişey kan ver derim belrtin felan varmydı kaç günde bir adet olyorsn kuzm

Teşekkür ederim canım ☺ Dua et bana bol bol bu sefer de sonu önceki gebeliğim gibi olsun istemiyorum korkuyorum çok 🙏🏻🙏🏻
İnşallah canım sağlıklıdır 🙏🏼 Benimde ikinci şuan ilkini kaybetmiştim şuan çok şükür iyi bende ay sonu gidicem dikkat et kendine özellikle şu sıralar 😊🙏🏼

Back