• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar normalde bugün rengl olmam lazımdı ama olmadım göğüslerim de ağrı var belim ağrıyo ve kasıklarım ağrı var. Bu ara da 3 haftadır göğüslerim de ağrı ve kadıklarımda ağrı var sizce birşey olabilir mi ? Sizin belirtileriniz nasıldı
Benimde ağrılarım olmuştu. Hatta reglim gecikmemişti bile test yaptığımda. Şimdi 15 haftalık hamileyim. Öğremdiğimde 4,5 haftalıktı. Bel ağrımdan şüphelenmiştim. Çünkü regli ağrısı gibi değildi. Bence Prodocter alıp test yap.

Benimde ağrılarım olmuştu. Hatta reglim gecikmemişti bile test yaptığımda. Şimdi 15 haftalık hamileyim. Öğremdiğimde 4,5 haftalıktı. Bel ağrımdan şüphelenmiştim. Çünkü regli ağrısı gibi değildi. Bence Prodocter alıp test yap.
Allah kucağına almayı nasip etsin 🙏 benimde rengl ağrısı gibi değil ama ne biliyorum çıkmazsa diye yapmıyorum cesaretimi toplayınca yapıcam inşallah

Bende de öyle kızlar 😞 realime 6 gün kaldı ama 2 gündür mide bulantısı iştah açıklığı 🤦‍♀️ Kabızlık göğüsler de acıma tek taraflı kasık ağrısı 😬 ara da iğne batar gibi içimden sanki birşey çekiliyormuş gibi oluyor 😇 ama ben birde cycle-proglynova diye bir ilaç ta kullanıyordum dün bitti onun yan etkilerimi acaba bilmiyorum 🤷‍♀️🤷‍♀️ Bakalım yarın doktor randevum var ...

Bende de öyle kızlar 😞 realime 6 gün kaldı ama 2 gündür mide bulantısı iştah açıklığı 🤦‍♀️ Kabızlık göğüsler de acıma tek taraflı kasık ağrısı 😬 ara da iğne batar gibi içimden sanki birşey çekiliyormuş gibi oluyor 😇 ama ben birde cycle-proglynova diye bir ilaç ta kullanıyordum dün bitti onun yan etkilerimi acaba bilmiyorum 🤷‍♀️🤷‍♀️ Bakalım yarın doktor randevum var ...
Bende 3 ay kullandım o ilaci bittiği ay hamile kaldım bu ay

kızlar ovülasyon testimde bi koyulaşma oldu. daha adete 8 gün var. sizce koyulaşmaya başlamış olabilir mi ya :O

Eklentiler

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 78
kızlar ovülasyon testimde bi koyulaşma oldu. daha adete 8 gün var. sizce koyulaşmaya başlamış olabilir mi ya :O
Hamilemiyim diyemi yaptım canım inşallah vardır benim ovulasyon testide 4 gün kala koyulaşmaya başladı resimlerini atıyım inşaallah gönlündeki olur ilki 3 gün kala 2. Adet günü en alttakide günüm geçince ovulasyon testi

Eklentiler

• 15688701560291301630224.jpg
    15688701560291301630224.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 84
adet günümden 3 gün önce böyleydi beta hcg 60 çıktı yarın tekrar bakılıcak.. hissettiğim en erken belirti göğüs uçlarımın kaşınması ve garip bir şekilde içime doğmasıydı dün de burnum birden keskinleşti belirgin bir şekilde, adet günüm bugün tabi yatak döşeğim şu an mide bulantım ve baş dönmem var ... Allah isteyen herkese nasip etsin ☺️
2DB4167D-D1EF-4042-914C-86C629E81EE4.jpeg

Hamilemiyim diyemi yaptım canım inşallah vardır benim ovulasyon testide 4 gün kala koyulaşmaya başladı resimlerini atıyım inşaallah gönlündeki olur ilki 3 gün kala 2. Adet günü en alttakide günüm geçince ovulasyon testi
çok teşekkür canım, bu rresim beni aydınlattı. demek ikinci çizginin siyaha yakın olması adeet günü falan denk geliyo. benim daha sekiz gün var koyulaşmasa bile olur yani :))

adet günümden 3 gün önce böyleydi beta hcg 60 çıktı yarın tekrar bakılıcak.. hissettiğim en erken belirti göğüs uçlarımın kaşınması ve garip bir şekilde içime doğmasıydı dün de burnum birden keskinleşti belirgin bir şekilde, adet günüm bugün tabi yatak döşeğim şu an mide bulantım ve baş dönmem var ... Allah isteyen herkese nasip etsin ☺Eki Görüntüle 2309049
tebrikler canım :) bulantın erken başlamış.

adet günümden 3 gün önce böyleydi beta hcg 60 çıktı yarın tekrar bakılıcak.. hissettiğim en erken belirti göğüs uçlarımın kaşınması ve garip bir şekilde içime doğmasıydı dün de burnum birden keskinleşti belirgin bir şekilde, adet günüm bugün tabi yatak döşeğim şu an mide bulantım ve baş dönmem var ... Allah isteyen herkese nasip etsin ☺Eki Görüntüle 2309049
benim de böyle silik çıkmıştı ben pozitif hissediyordum 2 tane ebe negatif canıııım dediler ama pozitifmiş
kan testinde gördük
o yüzden bu da pozitif bence

tebrik ederim canım :KK200:

Selam kızlar ilk gebeliğimden buyana hiç girmemiştim 2.bebişi istiyoruz ve tekrar burdayım 🤗 Hamiş olanları tebrik ediyorum bizde bu ay korunmadık ilk gebeliğim de ikinci ay Hamiş kalmıştım şimdi adetime 8 gün var çok merak diyorum oğluma kardeş gelicekmi belirtiler var gibi 😂

Back