- Emoji Skoru
- 1.071
- Puanlar
- 113
Evet. Ben bekliyorum şuan. Erkenden öğrenmek stres sebebi oluyor. Vay niye değer düşük. Falan. Hayırlısı olsun.Insallah hamilesindir ❣gecmesini beklim dimi adet tarihimin
inşallah kuzumminanki ölüp ölüp diriliyorum kuzum meleğim bana tutunsun Allah’ın izniyleAllah razı olsun canım benim çok sağol birdahaki aya senden de alıcaz güzel haberleri inanıyorum hep dualarımdasınız herkes
İnşallah kuzum Rabbim herkese bu güzel haberleri almayı nasip etsin tez zamandaCk sewindim cnm bnm insallah daha da iyi olur
Evet ya aklım sende gerçektencanım haber ver bize ne olur doktora gidincemrssoydas
Kızlar kanamam başladı kırmızı kırmızı, yine düşüyor galiba
Doktora gittin mi canım benim inşallah yerleşmedendir dualarım seninle sağlıkla kucağına alacaksın insallahKızlar kanamam başladı kırmızı kırmızı, yine düşüyor galiba
Kuzumm aklım sendeydi rabbim yardımcın olsun aklına hiç kötü birşey getirme ne olur bol bol hep birlikte dua edelimDoktordan geliyorum canlarım, düşük tehdidi varmış 10 gün rapor verdi. Ayrıca porgesteron hem iğne hem hap verdi.
Vajinal ultrasonla baktı, rahim içi çok kalın çok güzel dedi ama değerim küçük olduğu için kese görünmedi tabii.. serbest mayi var, yumurtlamadan dolayı sanırım dedi Ağrı o yüzden de olabilirmiş..
Değerim 217den 604e yükselmiş 4 günde.. baba düşük geldi ama doktor iki günde %60 yeterli önemli olan üç günde en az iki katına katlaması dedi.. yani dün 400 olmuş olsa bugün 600 iyi benim için dedi. Perşembe tekrar bakılacak eğer 1200lerde çıkarsa iyi ama daha düşük çıkarsa kimyasal olabilir dedi.
Dış gebelik riski var mı diye sordum ağrım da var çünkü.. onun için henüz erken bence değil ama takiptesin zaten dedi.
Dualarınızda bana da yer verin lütfençok ihtiyacım var şu an...
Allah razı olsun canımKuzumm aklım sendeydi rabbim yardımcın olsun aklına hiç kötü birşey getirme ne olur bol bol hep birlikte dua edelimDualarım seninle
bende kan testi yapmıştım negatif çıkmıştı 1 ay sonra tekrar yaptm 1 aylık hamilesin dedi doktor. umut vermek istemem sana ama biraz daha bekle adet olmazsan tekrar test yaptır derim. geç döllenme olabilir. Dualarım sizinleKan testi yaptirdim negatif cikti ama adetim hala gelmiyor ilk kez gecikti adetim
Ahh guzel insan rabbim yaninda olsun insallah dikkatli ol uzan mumkun oldukca insallah saglikla kucagina alirsin aklindan hic kotu bisey gecmesinDoktordan geliyorum canlarım, düşük tehdidi varmış 10 gün rapor verdi. Ayrıca porgesteron hem iğne hem hap verdi.
Vajinal ultrasonla baktı, rahim içi çok kalın çok güzel dedi ama değerim küçük olduğu için kese görünmedi tabii.. serbest mayi var, yumurtlamadan dolayı sanırım dedi Ağrı o yüzden de olabilirmiş..
Değerim 217den 604e yükselmiş 4 günde.. baba düşük geldi ama doktor iki günde %60 yeterli önemli olan üç günde en az iki katına katlaması dedi.. yani dün 400 olmuş olsa bugün 600 iyi benim için dedi. Perşembe tekrar bakılacak eğer 1200lerde çıkarsa iyi ama daha düşük çıkarsa kimyasal olabilir dedi.
Dış gebelik riski var mı diye sordum ağrım da var çünkü.. onun için henüz erken bence değil ama takiptesin zaten dedi.
canım ben çok iyi düşünüyorumDoktordan geliyorum canlarım, düşük tehdidi varmış 10 gün rapor verdi. Ayrıca porgesteron hem iğne hem hap verdi.
Ayy Allah razı olsun canım benimcanım ben çok iyi düşünüyorum
başka forumda da değeri çok az artan bir arkadaş vardı , o şuan gayet iyi
sen bolca dinlen fazla hareket etmeden yat gerekirse
bol bol su iç
dualarım seninle
inşallah canımm hepbirlikte inşallahAyy Allah razı olsun canım benimgüzel kalbinle ettiğin dualar kabul olsun inşallah, en kısa zamanda sen de sağlıkla müjdeni al inşallah
Kesinlikle size katiliyorum ben burdada arastirdim sogan kuru filan yada baska seyler deneyecektim.arkadaslrm dha yasin kucuk olur dedi bende biseyler denemedim oluruna biraktm braz bakalm tabiki hayirlisi olsunEvet. Ben bekliyorum şuan. Erkenden öğrenmek stres sebebi oluyor. Vay niye değer düşük. Falan. Hayırlısı olsun.
Doktordan geliyorum canlarım, düşük tehdidi varmış 10 gün rapor verdi. Ayrıca porgesteron hem iğne hem hap verdi.
Hayırlısıyla saglıgına kavus bebegin de sana tutunun ınsallahDoktordan geliyorum canlarım, düşük tehdidi varmış 10 gün rapor verdi. Ayrıca porgesteron hem iğne hem hap verdi.
Hayırlı olsun canm inşallah sımsıkı tutunsun annesine mercimekKuzum yaptırdım 133,20 çıktı şükürler olsun rabbime yükseliyor daha da güzel tutunsun inşallah bana❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?