• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Herkese merhaba, yarın regl olmam gereken gün fakat ben anlamsız bir şekilde hamile miyim diye düşünür oldum. Regl dönemi deli gibi acıyan göğüserimde bugün tık yok. Bel ağrısı ve uyku durumu mevcut. 3 gündür kahverengi akıntılarım var. Bu ay yumurtlama dönemine denk geldiğimizi düşünüyorum ve belki de bu yüzden böyle bir beklenti içine girdim. Tabi dayanamayıp test yaptım ama negatif. Acaba regl olmadan yaptığım için mi negatif çıktı yarın tekrar yapmalı mı bilemiyorum :KK43: Ama insan yine de bekliyor. Sizlerden de regl olmadan 1 gün önce negatif çıkıp sonradan pozitif olan oldu mu acaba? :KK43:(
Ben canm adet günümde negatifti gecikmenin üçüncü günü pozitifti inşallah seninde öyle olur canm kahve rengi akıntı yerleşme belirtisi olabilir dayanabilirsen iki gün sonra tekrarla fazlada stres yapma canm

Dualarımız seninle kuzum. Kendini rahatlat. Bol bol dinlen. Bol su iç. Benim eltim 3 ay kanamayla acilde geçirdi zamanlarını ama maşallah sağlıklı doğum yaptı. Doktor ne dediyse harfiyen yap. Dua et kuzum. Ya Musavvir bebeğin tutunması için okunuyor. Sürekli elini rahmine koy Ya Musavvir oku.
Allah razı olsun canım benim 🙏🙏 başladım yatmaya, hayırlısıyla bana bağışlasın Rabbim 🙏🙏🙏

Kizlar benim beta hcg sonucum 0.05 cikti adetim 5 gundur gelmiyor hamile de degilim kizlar hamileligi kolaylastiran bir sey var mi
Canım ben hamile kalmayı kolaylaştıracak bişey yapmadım ama öncesinde eşim Bi kavanoz keçi boynuzu pekmezi yedi bende hemen hemen hergün soğanı doğrayıp üstüne sumak döküp yedim aradan bir ay falan geçmiştir sanırım hamile olduğumu öğrendim onların faydası olmuşmudur bilemiyorum

Doktordan geliyorum canlarım, düşük tehdidi varmış 10 gün rapor verdi. Ayrıca porgesteron hem iğne hem hap verdi.

Vajinal ultrasonla baktı, rahim içi çok kalın çok güzel dedi ama değerim küçük olduğu için kese görünmedi tabii.. serbest mayi var, yumurtlamadan dolayı sanırım dedi Ağrı o yüzden de olabilirmiş..

Değerim 217den 604e yükselmiş 4 günde.. baba düşük geldi ama doktor iki günde %60 yeterli önemli olan üç günde en az iki katına katlaması dedi.. yani dün 400 olmuş olsa bugün 600 iyi benim için dedi. Perşembe tekrar bakılacak eğer 1200lerde çıkarsa iyi ama daha düşük çıkarsa kimyasal olabilir dedi.

Dış gebelik riski var mı diye sordum ağrım da var çünkü.. onun için henüz erken bence değil ama takiptesin zaten dedi.

Dualarınızda bana da yer verin lütfen 🙏🙏 çok ihtiyacım var şu an...
Cok gecmis olsun canim. Insallah bebegin saglikla tutunur sana. Dinlen ve stres yapmamaya çalış.

Ben canm adet günümde negatifti gecikmenin üçüncü günü pozitifti inşallah seninde öyle olur canm kahve rengi akıntı yerleşme belirtisi olabilir dayanabilirsen iki gün sonra tekrarla fazlada stres yapma canm
Teşekkür ediyorum umarım öyledir :( beklemekten başka çare yok

Kızlar bi şey sorucam gebelik belirtisi illa akıntı oluyor mu yani kuru olunca hamilelik değil demek midir

Doktordan geliyorum canlarım, düşük tehdidi varmış 10 gün rapor verdi. Ayrıca porgesteron hem iğne hem hap verdi.

Vajinal ultrasonla baktı, rahim içi çok kalın çok güzel dedi ama değerim küçük olduğu için kese görünmedi tabii.. serbest mayi var, yumurtlamadan dolayı sanırım dedi Ağrı o yüzden de olabilirmiş..

Değerim 217den 604e yükselmiş 4 günde.. baba düşük geldi ama doktor iki günde %60 yeterli önemli olan üç günde en az iki katına katlaması dedi.. yani dün 400 olmuş olsa bugün 600 iyi benim için dedi. Perşembe tekrar bakılacak eğer 1200lerde çıkarsa iyi ama daha düşük çıkarsa kimyasal olabilir dedi.

Dış gebelik riski var mı diye sordum ağrım da var çünkü.. onun için henüz erken bence değil ama takiptesin zaten dedi.

Canım sakın moral bozma hayırlısıyla miniğin sana tutuncak gelcek ben inanıyorum ikinize de. Bol bol dinlen ve dua et Rabbim Ol derse olur. Moral yüksek olsun bebiş koşa koşa gelsin

Çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inşallah bebeğin tutunur.Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına da almayı nasip etsin inşallah..:dua:

Bisey sorcam tabi bn bisey sorunca pek takilmio ama ya bu yumurtlama gunlerine yaklasinca gogus agrisi olan varmi bnm hic olmazdi 3 gundur ara ara oluodu bugun efsana aciolar ozellikle sol gogusum adetede cok var normalmi bu yoksa pskolojm gibi bedenimdemi bozuluo noluo 🤪😡

Bisey sorcam tabi bn bisey sorunca pek takilmio ama ya bu yumurtlama gunlerine yaklasinca gogus agrisi olan varmi bnm hic olmazdi 3 gundur ara ara oluodu bugun efsana aciolar ozellikle sol gogusum adetede cok var normalmi bu yoksa pskolojm gibi bedenimdemi bozuluo noluo 🤪😡
Canm ben ne yumurtlama da nede hamileliğim in başında göğüs ağrısı yaşamadım

Canm bende 6.haftadan sonra başladı ilerledikçe arttı şuan daha fazla
Adetim 4 gün geçti 2 gün önce test yaptım negatif çıktı daha da yapmadım açıkcası ama adet olmayınca içime kurt düştü kasıklarımda ayağa kalkınca adet olacakmışım givi doluluk oluyor oldum olucam gibi hissediyorum ama olmadım hiçte akıntım yok

Kızlar bi şey sorucam gebelik belirtisi illa akıntı oluyor mu yani kuru olunca hamilelik değil demek midir
Valal canım benim akıntım yok şuan ama daha yeni hamileyim ilerleyen zamanda başlarmı bilmiyorum

Canim o zaman dis gebelik degilde kimyasal gibi görünüyor ama kan baktirmaya devam etmen lazim dis gebelikte deger dusmusken bir anda yükselebiliyor. Doktorda beta takibi ister zaten
Aynen takipteyiz yukselince ne oluo peki

Back