• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar selam,
1 Haziran’da adet oldum. 3 gün sürdü. Normalde 26 günde bir adet olurum ama en son 29. Günde adet oldum. Geçen hafta yumurtlama haftamdı. Az önce tuvaletteyken şeffaf akıntı içerisinde hafif kahverengilik gördüm sanki şeffaf akıntının içinde ekstra bi leke gibi diyim yani ve belim ağrıyor baya. Biraz kasıklarımda da oluyor ara ara. Bu bence hamilelik belirtisi değil çünkü 9 gün var adetime. Acaba yumurtlama günüm mü şaştı anlamadım ki. Var mı bilgisi olan bu konuda?

Kızlar selam,
1 Haziran’da adet oldum. 3 gün sürdü. Normalde 26 günde bir adet olurum ama en son 29. Günde adet oldum. Geçen hafta yumurtlama haftamdı. Az önce tuvaletteyken şeffaf akıntı içerisinde hafif kahverengilik gördüm sanki şeffaf akıntının içinde ekstra bi leke gibi diyim yani ve belim ağrıyor baya. Biraz kasıklarımda da oluyor ara ara. Bu bence hamilelik belirtisi değil çünkü 9 gün var adetime. Acaba yumurtlama günüm mü şaştı anlamadım ki. Var mı bilgisi olan bu konuda?
Yumurtlama günün değişmiş olabilir dedigin gibi. Ya da son iliskide zorlanmisda olabilir. Kist varsa o yuzden de olabilir.

Adetim 4 gün geçti 2 gün önce test yaptım negatif çıktı daha da yapmadım açıkcası ama adet olmayınca içime kurt düştü kasıklarımda ayağa kalkınca adet olacakmışım givi doluluk oluyor oldum olucam gibi hissediyorum ama olmadım hiçte akıntım yok
Ben adet olcam zaman bel ağrısı çekerdim yine öyle olmuştu sökülemiyorum sanmıştım hakkında hayırlısı canm akıntım da yoktu değim gibi sonra başladı ve artarak devam ediyo

Dış gebelik gibi duruyor canım 😕 ben de kendimde aynısından şüpheleniyorum açıkçası 😔 hayırlısı olsun, sağlıksızsa zararsız atlatalım inşallah 🙏
canım sen ne yaptın ?
ama seninki artıp azalmıyorki kuzum
artıyor inşallah
ne olur kötü düşünmeyin :KK200:

canım sen ne yaptın ?
ama seninki artıp azalmıyorki kuzum
artıyor inşallah
ne olur kötü düşünmeyin :KK200:
Kahverengi leke çok az devam ediyor canım.. kötüyü düşünmeyeyim diyorum ama belirtiler o yönde gibi.. evet değerim sadece artıyor şimdilik, ama sol tarafımda sol bacağıma vuran ağrım çok, alt karına hafif bastısırınca bile canım acıyor 😕 ister istemez çok da olumlu olamıyorum, tabii Allah hayırlısı neyse onu yaşatsın 🙏🙏

Kahverengi leke çok az devam ediyor canım.. kötüyü düşünmeyeyim diyorum ama belirtiler o yönde gibi.. evet değerim sadece artıyor şimdilik, ama sol tarafımda sol bacağıma vuran ağrım çok, alt karına hafif bastısırınca bile canım acıyor 😕 ister istemez çok da olumlu olamıyorum, tabii Allah hayırlısı neyse onu yaşatsın 🙏🙏
canım inşallah hiç kötü birşey olmayacak bak inan gerçekten
bolca dinlen hep dua et
ya musavvir esmasını da bolca oku

Canım ben hamile kalmayı kolaylaştıracak bişey yapmadım ama öncesinde eşim Bi kavanoz keçi boynuzu pekmezi yedi bende hemen hemen hergün soğanı doğrayıp üstüne sumak döküp yedim aradan bir ay falan geçmiştir sanırım hamile olduğumu öğrendim onların faydası olmuşmudur bilemiyorum
Merhaba ,

Keçi boynuzu pekmezini ben de çok duydum ve yumurtlama dönemime 4 gün kala aldım eşime içirmeye başladım. İnşallah etkisi oluyordur :) Bakalım bu ay göreceğiz. Sizin eşiniz 1 ay boyunca her gün mü kullandı? Bir de ne kadar içiyordu?

Dış gebelik gibi duruyor canım 😕 ben de kendimde aynısından şüpheleniyorum açıkçası 😔 hayırlısı olsun, sağlıksızsa zararsız atlatalım inşallah 🙏
Aklımıza kötü şeyler getirmeyelim kuzum Benmde dün ağrım oldu ama adet günü olduğu içinmi bilemedim korktum açıkçası dua edelim bolca Rabbime 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Aklımıza kötü şeyler getirmeyelim kuzum Benmde dün ağrım oldu ama adet günü olduğu içinmi bilemedim korktum açıkçası dua edelim bolca Rabbime 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Tek taraflı olması düşündürüyor beni canım.. yine de dediğim gibi rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin 🙏🙏🙏

Tek taraflı olması düşündürüyor beni canım.. yine de dediğim gibi rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin 🙏🙏🙏
Rabbim sağlık versin kuzum inşallah meleklerimizle 9 ayı tamamlayıp kucağımıza alırız🙏🏻🙏🏻

Hayrdir canim sen nie kendinden suphelisin konuyu takip edemiorum pek kusura bakma

Back