- Emoji Skoru
- 2.893
- Puanlar
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canım benim, sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bu gün yeniden erken gebelik testi alcm bir kaç saat içinde yaparım. Sonucu yine buraya atarim.Elimde normal gebelik testi vardi onla yaptım sabah kalkinca ama tek çizgi çıktı tabiysiCanım yarın tekrarla bence onuda atarsın bakarızİnşallah meleğin seninledir
Kuzum sakın çok stres yapma herşeyin hayırlısı olsun inşallah bir an önce meleklerimize kavuşuruzArkadaşlar merhaba ben de cumartesi test yaptım adetime 3 gün kala tek çizgi ve bir de yanında silik çizgi çıktı bir gün bekleyip bugün yaptım tek çizgi çıktı ve sabah pembe akıntı geldi sanırım adetim gelecek o kadar canım sıkkın ki anlatamam insan bir an ümitleniyor nasip kısmet hayırlısı tabiki...
Kuzum herşeyin hayırlısı olsun yapınca atarsın buraya inşallah meleğin seninledirInsallah canım benim, sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bu gün yeniden erken gebelik testi alcm bir kaç saat içinde yaparım. Sonucu yine buraya atarim.Elimde normal gebelik testi vardi onla yaptım sabah kalkinca ama tek çizgi çıktı tabiysi![]()
canımm tabikide yükselecekBugün yine test yaptırıcam inşallah yükselmiştir değerim yükseliyordur![]()
geç döllenme olabilir biraz bekle ve kan testi yaptır benceBir test daha mi alsam acaba
Kan testi yaptirdim negatif cikti ama adetim hala gelmiyor ilk kez gecikti adetimgeç döllenme olabilir biraz bekle ve kan testi yaptır bence![]()
Canını sıkmamakta çalış caNim ben bir şey olmadığında hep rabbimin bizim için daha güzel planları olduğuna inanarak rabbim gonlumdekini hakkımda hayırlı eyle diye dua ediyorum, inan daha güzelleri nasip oluyor. Ben de erken gebelik testinde ikinci çizgiyi cookkkk silik gördüm ama adet olacağım gibi karnım ağrıyor ve de normal gebelik testi tertemiz çıktı. Olursa olur olmazsa rabbim en doğrusunu bilirArkadaşlar merhaba ben de cumartesi test yaptım adetime 3 gün kala tek çizgi ve bir de yanında silik çizgi çıktı bir gün bekleyip bugün yaptım tek çizgi çıktı ve sabah pembe akıntı geldi sanırım adetim gelecek o kadar canım sıkkın ki anlatamam insan bir an ümitleniyor nasip kısmet hayırlısı tabiki...
Kızlar bi şey söyleseniz bu şekilde hamile olduğunu öğrenen oldu muKızlar benim yumurtlama gününden beri kasık ağrım var Son iki üç gündür şiddetli yani ara ara değil hep ağrıyor adete bir hafta kaldı sizce enfeksiyon falan mıdır hamilelik istiyorum ama olsaydı hemen yum gününden sonra ağrı başlamazdı herhalde
Canim dediklerim enfeksiyon belirtsine benziyo. Bildigim kadarıyla devamli kasık ağrısı değilde ara ara adet sancısı gibi ağrı oluyo hamilelikte. Ama yinede kesin bisey demek mümkün değilKızlar bi şey söyleseniz bu şekilde hamile olduğunu öğrenen oldu mu
canım biraz daha bekleyip kan testi yaptır benceKızlar bi şey söyleseniz bu şekilde hamile olduğunu öğrenen oldu mu
Allah korusunKızlar kanamam başladı kırmızı kırmızı, yine düşüyor galiba![]()
canımm tabikide yükselecek
güzel haberlerini ver bize![]()
Yaaa düşünme öyle deme hemen kuzum koş doktora acile hemen çok mu geliyor ya aklına kötü getirme lütfenKızlar kanamam başladı kırmızı kırmızı, yine düşüyor galiba![]()
kuzummmmKızlar kanamam başladı kırmızı kırmızı, yine düşüyor galiba![]()
çok şükür güzel hilalim benimKuzum yaptırdım 133,20 çıktı şükürler olsun rabbime yükseliyor daha da güzel tutunsun inşallah bana❤
çok şükür güzel hilalim benim
maşallah annesi meleğinle sana sonsuz kere![]()
Ck sewindim cnm bnm insallah daha da iyi olurKuzum yaptırdım 133,20 çıktı şükürler olsun rabbime yükseliyor daha da güzel tutunsun inşallah bana![]()