Yok canim camur gbi oldu ayptr soylemesi kahve rengi putur putur .Güzel düşün kuzum
Allahın izni ile kolayca atlatırsın inşallah
Kanaman bittimi ?
AmiiinnCanım Rabbim hayırlısını versin. Eger olmayacaksa da sağlıksızdır zaten. Sakın üzme kendini. Inş sıkıntı olmaz Rabbimin izniyle
Aslında belirtiler için erken ama ben altı gün kala halsizlik mide sorunu yaşadım. Şüphelendim silik de olsa cizgi çıktı. Daha Kan testi yaptırmadım. Sabret 3 gün kala yap bence gec dollenme degilse kesin belli olur.Merhaba adetime 6 gun var son iki uc gundur belim agriyordu ara ara agrim oluyodu bacaklarimda da ayni sekil oluyordu belki usuttum diyorum ama yine iki uc gundur sadece gogus uclarim asiri aciyor dokununca icim gidiyor aciyorlar.once adet zamanimda goguslerim komple acirdi fakat busefer sutyeni bile cikarinca sadece gogus uclarim aciyir lutfen yardimci olun acabaaa hamile olma ihtimalim varmidir lutfrn kizlar cevap bekliyorim.birde dun isyerinde otururken anlik bas donmesi geldi 10 saniye surdu geri gtti sizce ?? ❤
Insallah hamilesindir ❣gecmesini beklim dimi adet tarihiminAslında belirtiler için erken ama ben altı gün kala halsizlik mide sorunu yaşadım. Şüphelendim silik de olsa cizgi çıktı. Daha Kan testi yaptırmadım. Sabret 3 gün kala yap bence gec dollenme degilse kesin belli olur.
Bende öyle biliyorum kuzum hatta banada yengem söyledi oda tüp bebekle bebeği oldu ananas ye dedi tutunmayı sağlar dedi internete bakayım bi dedim orda da farklı yazıyor arada kaldım.Neyse yedim artık zaten Rabbim korusun bebeklerimiziAksine tutunmayı kolaylaştırıyor diye biliyorum canım
Canım biraz saha aydınlıkta çeksen daha iyi anlarız sanki ya inşallah vardır erken gebelik testimi canım buHanımlar tecrübelerinize ihtiyacım varrrr....bat a 5gun var erken gebelik testi yaptım çok belirsiz bir ikinci cizgi var siz de görüyor musunuz?biraz dağılmış gibi acaba gebelik var mı ya da test bozuk mu Eki Görüntüle 2279410 Eki Görüntüle 2279411
Canım inşallah hmilesindir ama bekle adetini bence öyle testini yaparsınMerhaba adetime 6 gun var son iki uc gundur belim agriyordu ara ara agrim oluyodu bacaklarimda da ayni sekil oluyordu belki usuttum diyorum ama yine iki uc gundur sadece gogus uclarim asiri aciyor dokununca icim gidiyor aciyorlar.once adet zamanimda goguslerim komple acirdi fakat busefer sutyeni bile cikarinca sadece gogus uclarim aciyir lutfen yardimci olun acabaaa hamile olma ihtimalim varmidir lutfrn kizlar cevap bekliyorim.birde dun isyerinde otururken anlik bas donmesi geldi 10 saniye surdu geri gtti sizce ?? ❤
Evet erken gebelik testi şimdi yeniden çektim fotoğrafları saat 5 gibi yapmıştım testi üzerinden bayağı bir saat geçti amaCanım biraz saha aydınlıkta çeksen daha iyi anlarız sanki ya inşallah vardır erken gebelik testimi canım bu
Canım yarın tekrarla bence onuda atarsın bakarızEvet erken gebelik testi şimdi yeniden çektim fotoğrafları saat 5 gibi yapmıştım testi üzerinden bayağı bir saat geçti ama Eki Görüntüle 2279443 Eki Görüntüle 2279444 Eki Görüntüle 2279445
Canim o zaman dis gebelik degilde kimyasal gibi görünüyor ama kan baktirmaya devam etmen lazim dis gebelikte deger dusmusken bir anda yükselebiliyor. Doktorda beta takibi ister zatenMalesef 169 a dusmus sonuc
Sagol caniim insallah❤Canım inşallah hmilesindir ama bekle adetini bence öyle testini yaparsın
Kızlar Ananas yemenin bir zararı varmı bu ilk dönemlerde ????
Canımmm goncamm
Nasıl murlu oldum anlatamam
İnşallah kuzumEn yakın zamanda bu haberi bende vermek istiyorum sizlere
Dediklerin hep aklımda
Hiç düşünmemeye çalışıyorum
Ovulasyon testi de yapmıyorum buay
Amin canim. Rabbim sevinclerimizi dahada artırsınCanım ne merakı Estağfirullah söyledim şoka girdi adam birde görümcem al sana dedi hediye aldım küçük kutuya testleri koydum bide ayakkabı içine de not yazdım verdi görümcem oda cidden hediye sandı açtı baktı şok tabiRabbime şükürler olsun onun o yüzündeki mutluluk çok farklıydı o an ya Rabbim herkese nasip etsin inşallah bizlere de sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin ❤
Tamam kuzum domatesi normalde de kabuklu yemiyorum zaten maydonuzuda duydum ananas dediler bende ananas aldım ama avakado da alırımKuzum ananas hakkında pek bir şey duymadım ama maydanoz yeme. Domatesi de kabuğunu soyup da ye. Domates kabuğunda bebeği düşüren bir madde varmış. Maydanoz da vücuttan toksin iltihap falan attığı için bebeği de düşürebilirmiş. Ben ikisini de yemiyorum. Domatesin kabuğunu mutlaka soyuyorum. Bol bol avakado ye. Bebeğe faydasını saysam bitmez. İnanılmaz mucize gibi.
Amin kuzumAmin canim. Rabbim sevinclerimizi dahada artırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?