Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım hayırlı olsun inşallah korkma rahat olmaya çalış stres yasakbende üstüne gördüm sonraki adet dönemimde lekelenme oldu çok şükür iyiyiz inşallah rabbim hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleride göstersin

Cnm üstüne gördüğünü düşündüğün adetin ne zamandı senin moralini bozma iyi düşün iyi olsun

Oyy kuzum inşallah bebişin seninledir ❤ hergün sizlere dua ediyorum. İnşallah sonucun güzel çıkar kuzum.
Kuzum Rabbime şükürler olsun daha minnacık bir fasulyem oluşuyor içimdeAllah razı olsun kan değerim düşük ama Pazartesi olmam lazım 48.04 sonucum Allah hepinizden razı olsun

Amiin canım aminde benımkı ustune gorme gbı degıl malesef 13 gundr nerdeyse kanamm var

Kuzum Rabbime şükürler olsun daha minnacık bir fasulyem oluşuyor içimdeAllah razı olsun kan değerim düşük ama Pazartesi olmam lazım 48.04 sonucum Allah hepinizden razı olsun
Yaaa hilal harika bir haber bu. Bu kadar umutsuzluktan sonra yemın ederim kendimmiş gibi nasıl da sevındım saglıcakla içinde büyüsün fasulyen saglıkla kucagına al ınsallah

Ya bu nasıl güzel bir haberdir. Cok sevindim ya. Esin icin mükemmel bir babalar günü hediyesi. Rabbime şükürler olsun ki bu sevinci sizede yasatti. Nasil mutlu olduğumu anlatamam sana

Yaaa hilal harika bir haber bu. Bu kadar umutsuzluktan sonra yemın ederim kendimmiş gibi nasıl da sevındım saglıcakla içinde büyüsün fasulyen saglıkla kucagına al ınsallah
Kuzum inanki sonucu görünce ben şok oldum konuşamadım bile beklemiyordum çünkü Allah razı olsun hepinizden

Ya bu nasıl güzel bir haberdir. Cok sevindim ya. Esin icin mükemmel bir babalar günü hediyesi. Rabbime şükürler olsun ki bu sevinci sizede yasatti. Nasil mutlu olduğumu anlatamam sana
Canım gerçekten Rabbim ‘e ne kadar şükretsem azdır Hemde nasıl güzel bir hediye rabbim hepimize sağlıkla güzel evlatlar nasip etsin inşallah.Burda her daim destek oldunuz Allah hepinizden razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…