- 8 Mayıs 2019
- 17
- 23
- 3
- 25
benimkide silikti sonuç hamileyimmm sende hamile olabilirsin kan testi yaptır derimSimdi test yaptim negatif cizgi cijti birtek ama cok silik cikti kizlar hala adette degilim pozitif cizgi yok ama negatif cizgi de silik yanlis olabilir mi sonuc
Ama benim pozitif cizgim cikmadi sadece negatif cikti negatif cizgi de silik cikti sizin de mi oyle olmustub
benimkide silikti sonuç hamileyimmm sende hamile olabilirsin kan testi yaptır derim
Bir test daha mi alsam acabab
benimkide silikti sonuç hamileyimmm sende hamile olabilirsin kan testi yaptır derim
Bende heyecanla bekliyorum göreceğim günüdaha bebişim yeni 5 haftalık zar zor gözüküyor yani
Kızlar ben birazdan gidicrm kan vermeye ne olur dualarınızı eksik etmeyin geçen ay ki gibi olmasın bu sefer❤
Canım hayırlı olsun inşallah korkma rahat olmaya çalış stres yasakCok sagolun canım valla kan verecektm saglık ocagı sagolsun sistem arızalıymıs bende sans olsa zaten. .. Bide bende korku basladı ya acaba dıs gebelık mı yada bebısde bı sorun varmı hem adetnoldum o yetmez gbı bıde kanamam oldu ya ccga bısey olduysa
Cnm üstüne gördüğünü düşündüğün adetin ne zamandı senin moralini bozma iyi düşün iyi olsunCanım skkın ya doktora gttım kanda 224 cıktı .muayenede oldum doktor pek olumlu konuşmadı senın anlattıklarına gore dıs gebelık olma ıhtımalı yuksek dedı pazar tekrar kan ver pazartesı yanıma gel dedı .ultrasynlada baktı rahım temız guzel grunuo dedı yumurtlaklarında ıyı dedı sdece bırınde küçük bi kis var dedı .kese falanda mı grunmuo dedım bu degerle henuz gornmez dedıofff Dıs gebelık gecıren arkadaslar sızın nasıldı surec ılaclamı dsrdunuz
Hayrlı sonucla gel inşallah canmKızlar ben birazdan gidicrm kan vermeye ne olur dualarınızı eksik etmeyin geçen ay ki gibi olmasın bu sefer❤
Güzel sonuc alırsın inşallah canımEvet canim kan testide yaptim oda pozitif çıktı. Doktor pazartesi tekrar çağırdı hcg hormonunun artışına bakmak icin tekrar tahlil isteyecekmiş.
Kuzum Rabbime şükürler olsun daha minnacık bir fasulyem oluşuyor içimdeOyy kuzum inşallah bebişin seninledir ❤ hergün sizlere dua ediyorum. İnşallah sonucun güzel çıkar kuzum.
Hayirli olsun canim benim. Insallah saglikla kucagina almak nasipolur ❤Kuzum Rabbime şükürler olsun daha minnacık bir fasulyem oluşuyor içimdeAllah razı olsun kan değerim düşük ama Pazartesi olmam lazım 48.04 sonucum Allah hepinizden razı olsun
Amiin canım aminde benımkı ustune gorme gbı degıl malesef 13 gundr nerdeyse kanamm varCanım hayırlı olsun inşallah korkma rahat olmaya çalış stres yasakbende üstüne gördüm sonraki adet dönemimde lekelenme oldu çok şükür iyiyiz inşallah rabbim hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleride göstersin
Tmm olur allah kabul etsin ve razi olsun.
22 mayısda oldum 1 hafta kadar surdu sonra yenıden leklnme basladı oda hala devam edıoCnm üstüne gördüğünü düşündüğün adetin ne zamandı senin moralini bozma iyi düşün iyi olsun
Sağol canım Allah razı olsun hepimize nasip etsin rabbim inşallahHayirli olsun canim benim. Insallah saglikla kucagina almak nasipolur ❤
Yaaa hilal harika bir haber bu. Bu kadar umutsuzluktan sonra yemın ederim kendimmiş gibi nasıl da sevındım saglıcakla içinde büyüsün fasulyen saglıkla kucagına al ınsallahKuzum Rabbime şükürler olsun daha minnacık bir fasulyem oluşuyor içimdeAllah razı olsun kan değerim düşük ama Pazartesi olmam lazım 48.04 sonucum Allah hepinizden razı olsun
Ya bu nasıl güzel bir haberdir. Cok sevindim ya. Esin icin mükemmel bir babalar günü hediyesi. Rabbime şükürler olsun ki bu sevinci sizede yasatti. Nasil mutlu olduğumu anlatamam sanaKuzum Rabbime şükürler olsun daha minnacık bir fasulyem oluşuyor içimdeAllah razı olsun kan değerim düşük ama Pazartesi olmam lazım 48.04 sonucum Allah hepinizden razı olsun
Kuzum inanki sonucu görünce ben şok oldum konuşamadım bile beklemiyordum çünkü Allah razı olsun hepinizdenYaaa hilal harika bir haber bu. Bu kadar umutsuzluktan sonra yemın ederim kendimmiş gibi nasıl da sevındım saglıcakla içinde büyüsün fasulyen saglıkla kucagına al ınsallah
Hayırlı olsun canim Rabbim sağlıcakla kucagimiza almayi nasip etsin bizlereKuzum Rabbime şükürler olsun daha minnacık bir fasulyem oluşuyor içimdeAllah razı olsun kan değerim düşük ama Pazartesi olmam lazım 48.04 sonucum Allah hepinizden razı olsun
Canım gerçekten Rabbim ‘e ne kadar şükretsem azdırYa bu nasıl güzel bir haberdir. Cok sevindim ya. Esin icin mükemmel bir babalar günü hediyesi. Rabbime şükürler olsun ki bu sevinci sizede yasatti. Nasil mutlu olduğumu anlatamam sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?