- 13 Haziran 2019
- 1.150
- 1.453
- 133
- 28
Bugün yaptırdım pazartesi sonucu alacağımı ama merak ediyorum. 2 yıllık evliyim 23 yaşındayım ben çocuk çok istiyoruz bu zamana kadar olmadı maalesefGününüz geçtiyse ve adetleriniz düzenliyse artık kan tahliliyle belli olur. Şüpheli ilişkiden en az 13-14 gün geçtiyse tabi bir de. Ben kan tahlili yaptırın derim.
Arkadaşım yaşın da çok genç evliliğinde. Benim bu ay 5. Yıl olacak dört beş ay öncesine kadar çocuk düşünmedim pkolu olmama rağmen. Üstelik yaş 28. Biz çabalayacağız, sonra Allah nasip edecek ve olacak. Umutla bekleyin dua edinBugün yaptırdım pazartesi sonucu alacağımı ama merak ediyorum. 2 yıllık evliyim 23 yaşındayım ben çocuk çok istiyoruz bu zamana kadar olmadı maalesef
Çok karamsar bi insanım ve sabırsızsım maalesef Allah tüm isteyenlere versin ama inanın artık test yapıp tek çizgi görmeye takatim kalmadıArkadaşım yaşın da çok genç evliliğinde. Benim bu ay 5. Yıl olacak dört beş ay öncesine kadar çocuk düşünmedim pkolu olmama rağmen. Üstelik yaş 28. Biz çabalayacağız, sonra Allah nasip edecek ve olacak. Umutla bekleyin dua edin
Bence idrar testi yapmayınÇok karamsar bi insanım ve sabırsızsım maalesef Allah tüm isteyenlere versin ama inanın artık test yapıp tek çizgi görmeye takatim kalmadı
Evet doğru diyorsunuz tam bir hayalkırıklığı. Ben doktora gidiyorum çocuklu olmuyor diye yaşım genç olduğu için beni dikkate almıyorlar ama istiyoruz ve kendimizden eminizBence idrar testi yapmayınkanda betayı takip edin. İdrar testi tam bir umutsuzluk vakası. Hepimize aynı etkiyi yapıyor. Hep birlikte aşacağız. Sizleri okudukça motive oluyorum ben. Normalde ben de çok ümitli çok pozitif bi insan değilim
Canim ya ben cok hevesliyim senden umitlemdirmekte istemiyorum ama sonra hayal kırıklığı cok aci oluyo. Ama inan burdaki nickinle dua ediyorum sana. Beĺki de dualarimiz kabul oldu. 2 farklı marka testin ayni sonucu vermesi yanlışlık oranını büyük ölçüde azaltiyo. Ayy keske.hemen kan versen yaKızlar günaydın dün başka test almıştım tabi hala emin değilimde oda böyle çıktı ovula diye bi marka duyan varmı zaten bizim bu eczaneler de çok zor olduğu için normal bir marka bulmak
İsmim hilal canımCanim ya ben cok hevesliyim senden umitlemdirmekte istemiyorum ama sonra hayal kırıklığı cok aci oluyo. Ama inan burdaki nickinle dua ediyorum sana. Beĺki de dualarimiz kabul oldu. 2 farklı marka testin ayni sonucu vermesi yanlışlık oranını büyük ölçüde azaltiyo. Ayy keske.hemen kan versen ya
Canım efekt var gibi karanlık çıkmış ama çizgi gayet görünüyor. 5-10dk içinde çıktıysa süper, kan verebilirsinKızlar günaydın dün başka test almıştım tabi hala emin değilimde oda böyle çıktı ovula diye bi marka duyan varmı zaten bizim bu eczaneler de çok zor olduğu için normal bir marka bulmak
Bu sefer başında bekledim canım 5 dakika sonra çıktıCanım efekt var gibi karanlık çıkmış ama çizgi gayet görünüyor. 5-10dk içinde çıktıysa süper, kan verebilirsin ❤❤
Daha ne olsun canım, hadi o zaman hayırlı olsunBu sefer başında bekledim canım 5 dakika sonra çıktı
Diğer konuya yazmıştım dün cnm, çok ikilemdeyim, valla napıcamı ne düşünücemi bilmiyorum güvenemiyorum, yada inanmak istemiyorum sonuca, pazartesi yine yaptırıcam adet günüm harın olmazsam eğer tabiAlyam2021 canım sen ne yaptın yeniden kan verdinmi?
Hakkında hayırlısı cnm, ovu testimi bu gebelik testimiKızlar günaydın dün başka test almıştım tabi hala emin değilimde oda böyle çıktı ovula diye bi marka duyan varmı zaten bizim bu eczaneler de çok zor olduğu için normal bir marka bulmak
Gebelik canım övüden geçen ay vazgeçtimDiğer konuya yazmıştım dün cnm, çok ikilemdeyim, valla napıcamı ne düşünücemi bilmiyorum güvenemiyorum, yada inanmak istemiyorum sonuca, pazartesi yine yaptırıcam adet günüm harın olmazsam eğer tabi
Hakkında hayırlısı cnm, ovu testimi bu gebelik testimi
Hayırlısı kuzum kan verene kadar emin değilimDaha ne olsun canım, hadi o zaman hayırlı olsun
Orası öyle canım, bak ben hala emin değilimHayırlısı kuzum kan verene kadar emin değilim ❤
Senin kanla tescillendi canım inşallah tez zamanda da keseyi görüp kalp atışlarını duyacaksınOrası öyle canım, bak ben hala emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?