Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba benim sen 10unda hasta olmam gerekiyordu ama olmadım. Göğüslerimde hassasiyet ve acı var onun haricinde bi ağrım yok. Ara ara geldi geçti zorlamadı hiç. Onun haricinde daha demin çok az kan geldiğini gördüm. Hastalık için olsa önce kahverengi akıntı olurdu o da yok. Merak ediyorum acaba hamile miyimdir? Test aldım ama bozuk çıktı bi daha da almadım

Gününüz geçtiyse ve adetleriniz düzenliyse artık kan tahliliyle belli olur. Şüpheli ilişkiden en az 13-14 gün geçtiyse tabi bir de. Ben kan tahlili yaptırın derim.

Gününüz geçtiyse ve adetleriniz düzenliyse artık kan tahliliyle belli olur. Şüpheli ilişkiden en az 13-14 gün geçtiyse tabi bir de. Ben kan tahlili yaptırın derim.
Bugün yaptırdım pazartesi sonucu alacağımı ama merak ediyorum. 2 yıllık evliyim 23 yaşındayım ben çocuk çok istiyoruz bu zamana kadar olmadı maalesef

Bugün yaptırdım pazartesi sonucu alacağımı ama merak ediyorum. 2 yıllık evliyim 23 yaşındayım ben çocuk çok istiyoruz bu zamana kadar olmadı maalesef
Arkadaşım yaşın da çok genç evliliğinde. Benim bu ay 5. Yıl olacak dört beş ay öncesine kadar çocuk düşünmedim pkolu olmama rağmen. Üstelik yaş 28. Biz çabalayacağız, sonra Allah nasip edecek ve olacak. Umutla bekleyin dua edin

Çok karamsar bi insanım ve sabırsızsım maalesef Allah tüm isteyenlere versin ama inanın artık test yapıp tek çizgi görmeye takatim kalmadı

Çok karamsar bi insanım ve sabırsızsım maalesef Allah tüm isteyenlere versin ama inanın artık test yapıp tek çizgi görmeye takatim kalmadı
Bence idrar testi yapmayın kanda betayı takip edin. İdrar testi tam bir umutsuzluk vakası. Hepimize aynı etkiyi yapıyor. Hep birlikte aşacağız. Sizleri okudukça motive oluyorum ben. Normalde ben de çok ümitli çok pozitif bi insan değilim

Evet doğru diyorsunuz tam bir hayalkırıklığı. Ben doktora gidiyorum çocuklu olmuyor diye yaşım genç olduğu için beni dikkate almıyorlar ama istiyoruz ve kendimizden eminiz

Taze gebeler oncelikle hayrli olsn Alllh tamamina erdirsin insllh size bisey sormak istiorm . Sizde hic beyaz akinti oldu mu yaa. Bnm bata 10 gun var daha beyaz akintm cogaldi . Gogus uclarim da agrimaya basldi. Ne dersinz

Kızlar günaydın dün başka test almıştım tabi hala emin değilimde oda böyle çıktı ovula diye bi marka duyan varmı zaten bizim bu eczaneler de çok zor olduğu için normal bir marka bulmak

Eklentiler

• 1CDE7764-0F51-4293-AABA-CA2D9B05F501.jpeg
    156,6 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar günaydın dün başka test almıştım tabi hala emin değilimde oda böyle çıktı ovula diye bi marka duyan varmı zaten bizim bu eczaneler de çok zor olduğu için normal bir marka bulmak
Canim ya ben cok hevesliyim senden umitlemdirmekte istemiyorum ama sonra hayal kırıklığı cok aci oluyo. Ama inan burdaki nickinle dua ediyorum sana. Beĺki de dualarimiz kabul oldu. 2 farklı marka testin ayni sonucu vermesi yanlışlık oranını büyük ölçüde azaltiyo. Ayy keske.hemen kan versen ya

İsmim hilal canım Valla kuzum inanırmısın geçen ayki hüsrandan sonra ben ümitlenemiyorum artık Allah razı olsun canım bakarım olmazsa öğlende gider veririm hastahaneye eşimde işte hazır

Canım efekt var gibi karanlık çıkmış ama çizgi gayet görünüyor. 5-10dk içinde çıktıysa süper, kan verebilirsin

Alyam2021 canım sen ne yaptın yeniden kan verdinmi?
Diğer konuya yazmıştım dün cnm, çok ikilemdeyim, valla napıcamı ne düşünücemi bilmiyorum güvenemiyorum, yada inanmak istemiyorum sonuca, pazartesi yine yaptırıcam adet günüm harın olmazsam eğer tabi
Hakkında hayırlısı cnm, ovu testimi bu gebelik testimi

Gebelik canım övüden geçen ay vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…