- 25 Şubat 2016
- 7.532
- 11.890
- 248
- 31
Sanırım ben o gruba katılamamBen açıyorum ozaman grubuadınıda erken gebelik belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenenler grubu olsun
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım ben o gruba katılamamBen açıyorum ozaman grubuadınıda erken gebelik belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenenler grubu olsun
![]()
canımmmm yaa bence hamilesin kuzummmKızlar nasılsınzBen kafayı yemiyeyimde kimler yesin test yaptım geçen ay yaptığım testten 1 tane kalmıştı elimde yine silik çizgi anladım ben hamile olursam ilerde hiç çizgi çıkmıcak kesin
Sırf heyecan olsun diye yaptım bunuda
![]()
canım bence idrar testi yapFazlaca akintim da vardi adet tarihim gecmeden once ama suan akintimda yok mide bulantim da bir kere oldu psikolojik olaraj oyle hissemiyorum cunku olsun ya da olmasin diye bir derdim de yok sormak istedim sadece
niye öyle düşünüyorsun kuzum amaSanırım ben o gruba katılamam![]()
Canım gözün aydın Rabbim Kucağına almayıda nasip etsin inşallahKan testide ver netleştir
Sakın beni yanlış anlama umarım senin testin doğrudur çünkü bu Albi beni yanılttı geçen ay ama seninki doğdrudur baya koyu hadi güzel haberler ver bize inşallah
![]()
Canim yaaa cok sevindim. Hemen tahlil yap
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlısın olsun :)
Gebelik varsa cikar kuzum cunku bende ovu testleri ust uste koyu cikinca gebelik yapmistim aninda çıkmıştı.
Canım skkın ya doktora gttım kanda 224 cıktı .muayenede oldum doktor pek olumlu konuşmadı senın anlattıklarına gore dıs gebelık olma ıhtımalı yuksek dedı pazar tekrar kan ver pazartesı yanıma gel dedı .ultrasynlada baktı rahım temız guzel grunuo dedı yumurtlaklarında ıyı dedı sdece bırınde küçük bi kis var dedı .kese falanda mı grunmuo dedım bu degerle henuz gornmez dedıCanim kimyasal gebelik de olabilir. Ben kimyasal gebelikte de benzer durumu yasadim. Once adet sonra temizlendim temizlendikten bir hafta sonra lekelenme başlamıştı. Test yap once. Eger koyu cikarsa ihmal etmeden hastaneye git. Erken farkedilmesi cok onemli eger dis gebelik ise.
canımm ama eğer dış gebelik olsaydı doktor görmezmiydi?Canım skkın ya doktora gttım kanda 224 cıktı .muayenede oldum doktor pek olumlu konuşmadı senın anlattıklarına gore dıs gebelık olma ıhtımalı yuksek dedı pazar tekrar kan ver pazartesı yanıma gel dedı .ultrasynlada baktı rahım temız guzel grunuo dedı yumurtlaklarında ıyı dedı sdece bırınde küçük bi kis var dedı .kese falanda mı grunmuo dedım bu degerle henuz gornmez dedıofff Dıs gebelık gecıren arkadaslar sızın nasıldı surec ılaclamı dsrdunuz
224 gayet iyi bi değer neden olumsuz düşünüyorsun ki. Kese görünmemesi çok normal daha çok yeni. Doktorların olumsuz konuşmasına aldırış etmeyin. Kötüye hazırlamak adına hep olumsuz konuşuyorlar. Benim aile hekimim 6 negatif büyük ihtimalle dedi. Kadındoğumcum 5 ve üstü pozitif ama takipte kalalım artarsa gebelik var demektir dedi. Sakin ol ve dua et güzel düşün bence bal gibi de hamilesinCanım skkın ya doktora gttım kanda 224 cıktı .muayenede oldum doktor pek olumlu konuşmadı senın anlattıklarına gore dıs gebelık olma ıhtımalı yuksek dedı pazar tekrar kan ver pazartesı yanıma gel dedı .ultrasynlada baktı rahım temız guzel grunuo dedı yumurtlaklarında ıyı dedı sdece bırınde küçük bi kis var dedı .kese falanda mı grunmuo dedım bu degerle henuz gornmez dedıofff Dıs gebelık gecıren arkadaslar sızın nasıldı surec ılaclamı dsrdunuz
Pazar verevem zaten dktr dedı pazar kan ver pazartsde yanıma gel dedı .bide ben sordum kesedemı gorunmuo dedım yok dedı bu degerle henuz gorunmez zaten dedı yamı hersey pazartsı belli olacak bide benım lekelnmem hala devam edıo yani umut yokcanımm ama eğer dış gebelik olsaydı doktor görmezmiydi?
benim hislerim güzel kuzum gerçekten bak
bence sen üstüne gördün okadar çok örnek varki
güzel düşün
sen yine hergün gebelik testini yap koyulaşcakmı
acile gitsen aslında pazar da versen için rahatlar
Ah şu kanamam olmasa bende olmsz dsnmeyecemde224 gayet iyi bi değer neden olumsuz düşünüyorsun ki. Kese görünmemesi çok normal daha çok yeni. Doktorların olumsuz konuşmasına aldırış etmeyin. Kötüye hazırlamak adına hep olumsuz konuşuyorlar. Benim aile hekimim 6 negatif büyük ihtimalle dedi. Kadındoğumcum 5 ve üstü pozitif ama takipte kalalım artarsa gebelik var demektir dedi. Sakin ol ve dua et güzel düşün bence bal gibi de hamilesin![]()
Ah şu kanamam olmasa bende olmsz dsnmeyecemde
canımm ama eğer dış gebelik olsaydı doktor görmezmiydi?
benim hislerim güzel kuzum gerçekten bak
bence sen üstüne gördün okadar çok örnek varki
güzel düşün
sen yine hergün gebelik testini yap koyulaşcakmı
acile gitsen aslında pazar da versen için rahatlar
Canım skkın ya doktora gttım kanda 224 cıktı .muayenede oldum doktor pek olumlu konuşmadı senın anlattıklarına gore dıs gebelık olma ıhtımalı yuksek dedı pazar tekrar kan ver pazartesı yanıma gel dedı .ultrasynlada baktı rahım temız guzel grunuo dedı yumurtlaklarında ıyı dedı sdece bırınde küçük bi kis var dedı .kese falanda mı grunmuo dedım bu degerle henuz gornmez dedıofff Dıs gebelık gecıren arkadaslar sızın nasıldı surec ılaclamı dsrdunuz
anladım canımGörünmez canım dış gebelik, zaten değer çok küçük artışa göre tanı koyar, dış gebelikte kese rahimde oluşmadığı için bulunması biraz sürebiliyor. Hayırlısı olsun inşallahhumarım üstüne görme gibi bir durumdur da sağlıkla devam eder..
Amin canım inşallahanladım canım
ben bilmediğim için görünür sandım ama haklısın
inşallah üstüne görmedir dediğin gibi
Allah razı olsun Kuzum eğer 27.günde olursam 2 günüm kaldı ama artık testlere güvenmiyorum biliyorsun geçen ayıcanımmmm yaa bence hamilesin kuzummm
kan verebilirmisin kaç gün kaldı adetine
nasıl sevindim anlatamam yaaa![]()
![]()
evet kuzum ama geçen ayki çizgi çok siliktiAllah razı olsun Kuzum eğer 27.günde olursam 2 günüm kaldı ama artık testlere güvenmiyorum biliyorsun geçen ayı ❤
Canim bende bugun doktora gittim bendede kese görünmedi. Doktor dedi zaten su an görünmez degerin 5000 lere çıkınca anca görünür kese. Ayrica nasıl belirtilerin varki dis gebeliktrn şüphelendi doktor???Canım skkın ya doktora gttım kanda 224 cıktı .muayenede oldum doktor pek olumlu konuşmadı senın anlattıklarına gore dıs gebelık olma ıhtımalı yuksek dedı pazar tekrar kan ver pazartesı yanıma gel dedı .ultrasynlada baktı rahım temız guzel grunuo dedı yumurtlaklarında ıyı dedı sdece bırınde küçük bi kis var dedı .kese falanda mı grunmuo dedım bu degerle henuz gornmez dedıofff Dıs gebelık gecıren arkadaslar sızın nasıldı surec ılaclamı dsrdunuz
Canım hemen sen olumsuz düşünceye girmişsin ya güzel düşün güzel olsun Rabbim sağlıcakla nasip etsin size bağışlasın inşallahCanım skkın ya doktora gttım kanda 224 cıktı .muayenede oldum doktor pek olumlu konuşmadı senın anlattıklarına gore dıs gebelık olma ıhtımalı yuksek dedı pazar tekrar kan ver pazartesı yanıma gel dedı .ultrasynlada baktı rahım temız guzel grunuo dedı yumurtlaklarında ıyı dedı sdece bırınde küçük bi kis var dedı .kese falanda mı grunmuo dedım bu degerle henuz gornmez dedıofff Dıs gebelık gecıren arkadaslar sızın nasıldı surec ılaclamı dsrdunuz
Kizlar bn sancilandim bayaagrim 2 de basladi gcer diye yatiyorum o saatten bri ama belim karnim agriyo anidn basladi acile gitcm birazdan dua edin bebegim e bisy olmasin
![]()