• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

evet kuzum ama geçen ayki çizgi çok silikti
bak bu çok belirgin
varsa fotosu atsana kuzum karşılaştıralım
ben çok silikti diye hatırlıyorum
bide ovulasyonun varsa yapsana bi o da fikir veriyor(gerçi bende çok koyu çıkmıştı olmamıştı ama yine de pik gibi değildi biliyorsun bende)
Ovü testim yok kuzum umursamadığım için bu ay almadım bak atıyorum 2 testide ilk resim bugünkü diğeri geçen ay baya silik

Eklentiler

• FE11453B-076E-4C11-AAA4-C24B579A3E3B.png
    FE11453B-076E-4C11-AAA4-C24B579A3E3B.png
    791,9 KB · Görüntüleme: 44
  • 5604DD0B-3A10-4664-A983-8D1B064CDBF9.jpeg
    5604DD0B-3A10-4664-A983-8D1B064CDBF9.jpeg
    102,6 KB · Görüntüleme: 48
Stres yapioruz ya elde degil walla örgulre basladim dusunmeyim die ister istemez gelio insanin aklina biraz sakin kal bnce elbet olucak insallah rabbim tez zamanda hayirli saglikli yawrular nasip eder hepimize 🤲
Amin canım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim. Sağlıkla inşallah

Sagol canm tabkı haklısın ben olsam bnde senın gbı derımde işte .o acabalar bende hiç btmıor ki kansermıyım acaba dıe bıle dsndgum oldu salı gunu doktrada gdecem zaten adet dısı 10 gun kanamm oldu
Allah korusun öyle şeyler getirme aklına umarım bu günler geçer ve dileklerimiz olunca bu düşüncelerimize gulumseriz 😘

Kizlar lutfen yardimci olun adetim 2 gun gecikti bugunle beraber 3 gun oldu adet tarihim gelmeden once fazlaca akintim vardi hic bir zaman oyle olmazdi adet belirtimde yok suan dun sabah uyabdigimda midem de cok bulandi hicbir sey anlamadim hamile olabilir miyim

Kizlar lutfen yardimci olun adetim 2 gun gecikti bugunle beraber 3 gun oldu adet tarihim gelmeden once fazlaca akintim vardi hic bir zaman oyle olmazdi adet belirtimde yok suan dun sabah uyabdigimda midem de cok bulandi hicbir sey anlamadim hamile olabilir miyim
Hic test yaptin mi

Canim bende bugun doktora gittim bendede kese görünmedi. Doktor dedi zaten su an görünmez degerin 5000 lere çıkınca anca görünür kese. Ayrica nasıl belirtilerin varki dis gebeliktrn şüphelendi doktor???
Senin degerin kaç canım.ben 22 sinde adet oldum sonra temzlendım smsıde yaklasık 13 gundr lekelnmem var .lekelnmeden dolayı bıde adet geckmesıde olmadı adet oldum faln .sanırım lekelnmemden dolayı şüphelendı

Senin degerin kaç canım.ben 22 sinde adet oldum sonra temzlendım smsıde yaklasık 13 gundr lekelnmem var .lekelnmeden dolayı bıde adet geckmesıde olmadı adet oldum faln .sanırım lekelnmemden dolayı şüphelendı
Canim benim adet günümde degerim 291 cıktı. Cogu insanda lekelenme oluyor bildigim kadariyla. Bence hemen dis gebelikten suphelenmesi garip.

Back